2011 gelin adayları buyrun sohbete

senin avukat kayınperde çok pintiyrmiş alamamış mı oğluna bir evcik akşama gelince kayınpederimin tekrar ellerini öpeyim bari

kayınvalıdemde saglık memuru emeklısı ama almadılar bi ev iştee buketcm bize evvini verdıler orayıda bn ıstemedm yeri tam merkezde cok gusel ama küçktü bakımıda cok olacaktı sözde ev alın biz verirz taksıt dedıler ama tık yokD kayınpederm gecen bn ölünce rahat edersnz saglıgmda zırnık vermem kımseye deediDeşimn kardeşidee baba sen ölünceye kadr biz yaşlı bi moruk oluruzz ne yapım osatten sonra parayı dıyorrD
huuyu boyle pinti çok ya üstelk hla calısıp bılrkısılk yapıyor oha ynee iki şu garibanlara yardm edim yokk

Son düzenleme:
1700 benim borcum kendimin yatak odası ve kredi kartı ile alınan ıvır zıvır

4000 mobiyaborcu var eşimn aldığı

ikimizde aylık taksitlerini ödüyoruz
mutfak elk su cepler eşim ödüyor

her ay ev kirası kadar biriktiriyoruz bu ay eksik ev kirası verdik sadece koyabildiğimiz
kendi evimiz ama borca girip ev almaı düşünüyoruz ileride çünkü böyle çork harcanıyor ıvır zıvır şeylere en azından borcum var düşüncesi ile az tüketim yapıyoruz gerçi çok yeniyiz azıcık borçalrımız bitsin kısmet eşim gaza getirdi birde

canımm benimm sonuçta ikinizde çalışan insanlarsınız degil mi?Herkes borçla evleniyor ben evli degilim ama ben de kredi ödüyorum bu sene evlisin seneye de ev alırsın bence bu günlerin tadını çıkar sabah uyandıgın zaman eşin yanında bundan daha güzeli var mı?
olsun cnm sizin ya gerisi boşş..hiç değilse ev sahibine ödemiyosun..
şimdi diyorumki kendi kendime keşke seneye evlenseydim

öyle düşünme evlilktete varbı hayr gerçi bazen bn de böyle düşünüyorum ama borçsuz olmuyorki edam hem zorluklar cekılıyorkı rahata kavusalm bız bankaya 1.100 sadece ev kredısı oduos ee bıde ev esyaları ıcın odedıgmz takstler kul sıkşmaynca hızır yetşmezmş herşey hallolur borclarnz btınce bırkım yapar bıraasda kredı cekersnz bı ev alırsnz inşalhh

slm kızlar ben geldimmmm...iş görüşmesine gittim 500 tl maaş verdiler sözde primleri yüksek olacakmış.bende görüşürüz kendinize başka bi enayi bulun dedim kafayı yemiş insanlar ya...

akşama da annemler var yemekte 10 kişi falan olucaz ...kalkıp hazırlık yapmam lazım ...üstesinden gelirim inş.

Olur zuhalcim biz bursa gibi bir yerde hallettik sende halledersin inş.
Sabah erken başlarsın güne biraz da yırtık ol hani olmuyorsa derlerse ay ama lütfen gibi roller yap gerekiyorsa işini hallet .)))))

öyle düşünme evlilktete varbı hayr gerçi bazen bn de böyle düşünüyorum ama borçsuz olmuyorki edam hem zorluklar cekılıyorkı rahata kavusalm bız bankaya 1.100 sadece ev kredısı oduos ee bıde ev esyaları ıcın odedıgmz takstler kul sıkşmaynca hızır yetşmezmş herşey hallolur borclarnz btınce bırkım yapar bıraasda kredı cekersnz bı ev alırsnz inşalhh

zuzu yarım günde hallediliyor
kan veriyorsun sonucunu alıyorsun daireye götürüyorsun.gün veriyorlar
yani sonuçlar hemen çıkıosa tabi.
bizde hemen çıkmadığına özele gidip yaptırmıştık bazı testleri
1 gün vaktimiz olsa sorun olmazdı da eşim yeni işe başlıodu yarım gün izin vermişlerdi o yüzden

nilgün alemsn özel sektörde işler böyle kahretsn acele etme bulrsn gönlüne göre

akşam içn şüphemz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…