- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.681
slm kızlar ben geldimmmm...iş görüşmesine gittim 500 tl maaş verdilersözde primleri yüksek olacakmış.bende görüşürüz kendinize başka bi enayi bulun dedim kafayı yemiş insanlar ya...
akşama da annemler var yemekte 10 kişi falan olucaz ...kalkıp hazırlık yapmam lazım ...üstesinden gelirim inş.
şükrler olsn 1 sene bıtıı geerıye 9 sene kaldı
canım bizim de 2 taksit gitti kaldı 118 ay... bşy kalmamış yaa...
Asgari ücret bile 650 tl iyice saçmalamış bu insanlar ya ne üzerine iş ilanlarına bakıyosun
1 günlük izin aldım tüm işlemleri yapabilirmiyiz kızlar burası küçük bir ilçe halledilir değil mi
şu an sigortacılık üzerine bakıyorum canım..ama gittiğim görüşmelerin en saçmasıydı bugün.duyduklarıma inamadımm..yemek yol var mı? hımmmmm yani ayarlarız tabi neden olmasın falan adam net bişi de söylemiyor.işe başlıcam biz sana böyle bişi demedik ki dicekler ...
nilgün kurumsal şirketlere başvur canım
belki dünya kadar maaş almıyosun ama hiç değilse paranın peşinden koşmuyorsun
sanırım bir de sektör deneyimin yok o yüzden bence özellikle kurumsal şirketlerde junior maaşı ile başlamanda fayda var diye düşünüyorum
hayırlı olsun zeynepcim oturma ruhsatı falan diyince anlamadımevimizn ruhsatı ayşem alamamştk sorunlar vardı hallolmuş apartmanda herkes almış bi biz kalmşısz bzde dün hallettk nesekı ama hıc yoktan masrafmz cıktı işte artkevmde guvenle oturabılrm:)
kızlarrr haberlerde okudum çok güldüm tövbe tövbe yaa sizlerle paylaşım dedim.tolga çevik ibrahim tatlısese mesaj göndermiş msj aynen şöyle ''ibrahim abiy haberi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm ama sen bunun ne demek olduğunu daha iyi bilirsin.''ibrahim tatlıses te espriye cok gulmuş
bebişlerrr sonunda pazartesi nikah işlemlerinide hallediyoruz izin aldım şimdiden:)) bu haftada davetiye oldu mu ohh rahatlayacağım:))
zuhalcim Allah işlerini rast getirsin pazartesi sana dua edicem1 günlük izin aldım tüm işlemleri yapabilirmiyiz kızlar burası küçük bir ilçe halledilir değil mi
slm kızlar ben geldimmmm...iş görüşmesine gittim 500 tl maaş verdilersözde primleri yüksek olacakmış.bende görüşürüz kendinize başka bi enayi bulun dedim kafayı yemiş insanlar ya...
akşama da annemler var yemekte 10 kişi falan olucaz ...kalkıp hazırlık yapmam lazım ...üstesinden gelirim inş.
şu an sigortacılık üzerine bakıyorum canım..ama gittiğim görüşmelerin en saçmasıydı bugün.duyduklarıma inamadımm..yemek yol var mı? hımmmmm yani ayarlarız tabi neden olmasın falan adam net bişi de söylemiyor.işe başlıcam biz sana böyle bişi demedik ki dicekler ...
evet canım çok haklısın ama şimdi ramazandı bayramdı derken işte yok inş. bayramdan sonra güzel bi yer olur.şu an maaşın derdinde deilim zaten daha kurumsal bi firma olsun haklarımı alabileyim yeter bana.daha önceden de kötü bi deneyim yaşamıştım.bi firma da 4 aylık maaşım kaldı.
kızlar öğlen bimden bende yastık alezi, kek kalıbı ve banyo paspası aldım.
bende öğlen karacadan servis kasesi aldım 2 tane bir de kayık tabak
Güle güle kullan bende öğlen yastık alezinden aldım iki tane. Bide başka bi yerden çalar saat aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?