2011 gelin adayları buyrun sohbete

Asgari ücret bile 650 tl iyice saçmalamış bu insanlar ya ne üzerine iş ilanlarına bakıyosun

Eda asgari ücretle ev yapan komşumuz vardı adama diyorlardı ki bir yerden geliyor para kadın köyden annesine ekmek parası vermeyip çivi alalım diye köy ekmeği olur ya sert birazda bayatlamayan iki tane ghönderiyorlardı buharlaştırp yiyorlardı allah ta yardım etti 2 çocuk okual gidiyor şimdi 2,5 kat ev yaptırdılar wc ve banyo kapısı yok perde ile ibr sene idare ettiler ellerine geçince yaptırdılar yani siz tabi bu şeklide demiyorum ama borcunuz bittikten sonra bir maaş evi geçindirri bir maaaş gerekirse ev taksiti ödenir artık eskisi gibi zor değil bir sürü konut yapılıyor şans işi birde

nilgüncm sıkma kendını bak hepımız borc oduos ALLAH yardm eder bıter gıder iş konusnda bulrsn tabıkı 500 tl ye calıslmzz ama pıyasa rezalet durmda cıdden ya bnm arkd.yazık 300tl ye calısyorr satıs elemanı

Bir de olaya şu açıdan bak Edacımm ben sigarayı bıraktıgım zaman sigara içtigim parayla kendime gidip elbise ve ayakkabı almıştım demekki ben o sigaraya çok para veriyormuşum dedim Allaha çok şükür derdin de yok,sorunun da yok bırak gitsin aktarlarda karabas otu satılıyor ondan al sıcak suda kaynat içme istegin gelince al iç ben de şu an da hiçbir şekilde içmemem gerekiyo ama içiyorum mutlaka beni çıldırtacak bir msj geliyo çünkü

Asgari ücret bile 650 tl iyice saçmalamış bu insanlar ya ne üzerine iş ilanlarına bakıyosun

şu an sigortacılık üzerine bakıyorum canım..ama gittiğim görüşmelerin en saçmasıydı bugün.duyduklarıma inamadımm..yemek yol var mı? hımmmmm yani ayarlarız tabi neden olmasın falan adam net bişi de söylemiyor.işe başlıcam biz sana böyle bişi demedik ki dicekler ...

nilgün kurumsal şirketlere başvur canım
belki dünya kadar maaş almıyosun ama hiç değilse paranın peşinden koşmuyorsun
sanırım bir de sektör deneyimin yok o yüzden bence özellikle kurumsal şirketlerde junior maaşı ile başlamanda fayda var diye düşünüyorum

evet canım çok haklısın ama şimdi ramazandı bayramdı derken işte yok inş. bayramdan sonra güzel bi yer olur.şu an maaşın derdinde deilim zaten daha kurumsal bi firma olsun haklarımı alabileyim yeter bana.daha önceden de kötü bi deneyim yaşamıştım.bi firma da 4 aylık maaşım kaldı.

evimizn ruhsatı ayşem alamamştk sorunlar vardı hallolmuş apartmanda herkes almış bi biz kalmşısz bzde dün hallettk nesekı ama hıc yoktan masrafmz cıktı işte artkevmde guvenle oturabılrm:)
hayırlı olsun zeynepcim oturma ruhsatı falan diyince anlamadım
darısı evi olmayan bizlere inşallah. benim kocam kıbrısta çalışırken denizliden bir arsa almışlar görümcemle beraber yatırım olsun diye. onun taksitleri bitmiş
yine arsa bakıyoruz. araba borcumuz biterse arsa alacağız inşallah

evler çok pahalı girilcek gibi değil

bende çok güldümmmmm yelizim

bebişlerrr sonunda pazartesi nikah işlemlerinide hallediyoruz izin aldım şimdiden:)) bu haftada davetiye oldu mu ohh rahatlayacağım:))
1 günlük izin aldım tüm işlemleri yapabilirmiyiz kızlar burası küçük bir ilçe halledilir değil mi
zuhalcim Allah işlerini rast getirsin pazartesi sana dua edicem

nilgünüm şimdi aklıma geldi benim iyi görüştüğüm bireysel emeklilik danışmanım var onu arayıp senin için yardım isteyeceğim.
dur bakalım ne diyecek özel mesajdan bana nerede oturuyorsun nereden mezun falansın yazar mısın
bide daha önceki deneyimlerini canım. istersen cvni gönder.

offf ya çok kötü, ne biçim firmalar var insanların emeklerini çalan
en iyisi kurumsal firma az ama öz veriyor, özel sağlık sigortası, servis yemek
bi de peşinden koşman gerekmeyen maaş

Banyo paspası nasıl Aysecim kullanışlı mı?Nilgün sigorta sektörü dışında da sektörlere bak canımm artık sigorta sektörü bitti gibi geliyor bana çünkü artık herkesin bir sekilde sigortası var bankalar bile artık bu işi yapıyorlar ben iş bankasına gittigim zaman orda bir kız masada oturuyordu bankanın elemanı degildi anadolu sigortanın elemanıydı bir de bunu arastır istersen en azından banka ortamında çalışırsın
kızlar öğlen bimden bende yastık alezi, kek kalıbı ve banyo paspası aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…