- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.701
Güle güle kullan bende öğlen yastık alezinden aldım iki tane. Bide başka bi yerden çalar saat aldım :)
Banyo paspası nasıl Aysecim kullanışlı mı?Nilgün sigorta sektörü dışında da sektörlere bak canımm artık sigorta sektörü bitti gibi geliyor bana çünkü artık herkesin bir sekilde sigortası var bankalar bile artık bu işi yapıyorlar ben iş bankasına gittigim zaman orda bir kız masada oturuyordu bankanın elemanı degildi anadolu sigortanın elemanıydı bir de bunu arastır istersen en azından banka ortamında çalışırsın
ya beinmde almam lazım ama buralarda bim yokki :84:
Ayse ben banyo paspasını anlayamadım havlu gibi mi ?
ya beinmde almam lazım ama buralarda bim yokki :84:
meltemim kullanışlı gözüküyor hem 7 tl 2 tanesi. mor ve pembe olan paketinden aldım ben.
edacım kıyamam sana niye bim yok. akşam evin ordaki bimde varsa ben sana alayım kargolayım canım ne istiyosun.
edacım hayırlı olsun
bebiş nasıl canım.
meltemim kullanışlı gözüküyor hem 7 tl 2 tanesi. mor ve pembe olan paketinden aldım ben.
edacım kıyamam sana niye bim yok. akşam evin ordaki bimde varsa ben sana alayım kargolayım canım ne istiyosun.
sağol Ayşecim, sende güle güle iyi günlerde kullan
bebiş iyi canım, benim midemi bulandırıp burnuma garip garip kokular algılatıo ama onun dışında iyi anlaşıyoruz şimdilik
Slm kızlaar hayırlı cumalar herkese nasılsınız.
Ben üzgünüm ben bayramda evdeyim ama ablam Krabüke gidiyormuş, yiğenimi göremicem çok özlemiştim(
zuzu yarım günde hallediliyor
kan veriyorsun sonucunu alıyorsun daireye götürüyorsun.gün veriyorlar
yani sonuçlar hemen çıkıosa tabi.
bizde hemen çıkmadığına özele gidip yaptırmıştık bazı testleri
1 gün vaktimiz olsa sorun olmazdı da eşim yeni işe başlıodu yarım gün izin vermişlerdi o yüzden
1 günlük izin aldım tüm işlemleri yapabilirmiyiz kızlar burası küçük bir ilçe halledilir değil mi
kızlar küçük altın 180 tl olmus ve dahada gecicekmişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?