2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltemim kullanışlı gözüküyor hem 7 tl 2 tanesi. mor ve pembe olan paketinden aldım ben.

ya beinmde almam lazım ama buralarda bim yokki :84:

edacım kıyamam sana niye bim yok. akşam evin ordaki bimde varsa ben sana alayım kargolayım canım ne istiyosun.

bn evlenmeden almıstm ıkı alez yastk 35 di sanrm yatak alezi de 45 di kullanslı oluyor kızlar edacm bn bugun bıme gıdıecem eger varsa alım mı sana yollarm

sağol Ayşecim, sende güle güle iyi günlerde kullan

bebiş iyi canım, benim midemi bulandırıp burnuma garip garip kokular algılatıo ama onun dışında iyi anlaşıyoruz şimdilik

edaa iki gündür aynı durumda dolaşıyorum. burnuma dışardan yemek kokuları geliyor ki gelmesi imkansız nasıl hassaslaştıysa burnum . kimbilir nerdeki kokuyu alıyor. keskin bir bulantı değil ama rahatsız ediyor insanı yinede.

Slm kızlaar hayırlı cumalar herkese nasılsınız.
Ben üzgünüm ben bayramda evdeyim ama ablam Krabüke gidiyormuş, yiğenimi göremicem çok özlemiştim (

esram hoşgeldin bayramda istanbula mı geliyorsun
sağlık olsun canım sonra görüşürsünüz inşallah

ben sen evlenince çok gelirsin nete sanıyordum hiç gelmiyorsun bacım özletiyorsun.
nerelerdesin napıyosun anlat bakalım.
ihmal etme bizi.

zeynepcimm ilk nerden başlmama lazım bebişimm anlat bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…