- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.721
esram hoşgeldin bayramda istanbula mı geliyorsun
sağlık olsun canım sonra görüşürsünüz inşallah
ben sen evlenince çok gelirsin nete sanıyordum hiç gelmiyorsun bacım özletiyorsun.
nerelerdesin napıyosun anlat bakalım.
ihmal etme bizi.
yandııı benimkii yandıı daha altınları almadıkkk
denizim ve yelizim..
aman ugrasmayın be ya.. akşama bakarım nasibimde varsa alıveririm..
olmasa canımız sağolsunnn..
selam kızlarrr :)) ben geldimmmm ama yeni işimde hiç vaktim olmuyor hiç fırsat bulamıyorum, bıraktığımdan daha güzel buldum sizi :) hamiş hamiş :))
Biz denizinde yardımıyla yarım günde hallettik canım halledersin sende
seninki gene iyi siz bilezikleri aldınız canım daha benim ortada bilezik te yok benimki hepten battı
Akşam evde olanlar ne yemek var
ben bugün kocişim çorba istedi ama bende yapmak istemyor yemek nedense
yayla çorba birde fırın makarna
slata
birşey çıkmazsa eğer
edaa iki gündür aynı durumda dolaşıyorum. burnuma dışardan yemek kokuları geliyor ki gelmesi imkansız nasıl hassaslaştıysa burnum . kimbilir nerdeki kokuyu alıyor. keskin bir bulantı değil ama rahatsız ediyor insanı yinede.
Ayy o mide bulantısını ablam çekti, çok kötü oluyor soğan kokusuna hiç gelemiyordu, başka evde pişse bile midesi bulanıyordu...
selam kızlarrr :)) ben geldimmmm ama yeni işimde hiç vaktim olmuyor hiç fırsat bulamıyorum, bıraktığımdan daha güzel buldum sizi :) hamiş hamiş :))
Akşam evde olanlar ne yemek var
ben bugün kocişim çorba istedi ama bende yapmak istemyor yemek nedense
yayla çorba birde fırın makarna
slata
birşey çıkmazsa eğer
severim ben tatlı yeğenlerimi. annelerine yemek kokuları tattırıyolar demekkk.
kızlar dün yol maceralarını konuşuyodunuzya bende anlatayım
üniversitede 26 kişilik bi grup denizliye kongreye gidiyorduk trenle.
hocalarımız araştırma görevlilerimiz arkadaşlar.
afyonda tren durdu.
30 dk falan kalkmadı kaç kez kapıya gittim wcye gitsemmi ama yok kalkar falan diye konuştuk asistanla.
öyle gitmedim ama nasıl tuvaletim geldi.
en son bekliyorum yine öyle ama gitsem kaç kez giderdim diye düşünüyorum.
görevli indi trenden elinde su bidonu ile arkadaşlarda bana dediki daha doldurup gelcek bu adamın gelmesi sürer en iyisi git sen
gittim ben tuvalete girdim trenin düdüğü öttü. üstümü başımı nası topladığımı nası çıkıp trene koştuğumu bilemedim.
bi baktım asistanımız trenin kapısını tutmuş trenle beraber koşuyo canım benim yaaaa
çok gülmüştük ve de kızlar rezil olmuştum. herkes ayşe yaptın mı çok merak ettik diye soruyordu...
severim ben tatlı yeğenlerimi. annelerine yemek kokuları tattırıyolar demekkk.
kızlar dün yol maceralarını konuşuyodunuzya bende anlatayım
üniversitede 26 kişilik bi grup denizliye kongreye gidiyorduk trenle.
hocalarımız araştırma görevlilerimiz arkadaşlar.
afyonda tren durdu.
30 dk falan kalkmadı kaç kez kapıya gittim wcye gitsemmi ama yok kalkar falan diye konuştuk asistanla.
öyle gitmedim ama nasıl tuvaletim geldi.
en son bekliyorum yine öyle ama gitsem kaç kez giderdim diye düşünüyorum.
görevli indi trenden elinde su bidonu ile arkadaşlarda bana dediki daha doldurup gelcek bu adamın gelmesi sürer en iyisi git sen
gittim ben tuvalete girdim trenin düdüğü öttü. üstümü başımı nası topladığımı nası çıkıp trene koştuğumu bilemedim.
bi baktım asistanımız trenin kapısını tutmuş trenle beraber koşuyo canım benim yaaaa
çok gülmüştük ve de kızlar rezil olmuştum. herkes ayşe yaptın mı çok merak ettik diye soruyordu...
inşallah bukomm hallederizz kuzumm
daha 1 bilezik almıştık bukooo gerisi yok kuzummsetim de yok yarın alacaktık bakalım artık ne yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?