2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşbuldum canımcım evet geliyorum nasipse, geze geze gelicez. İlk önce Elazığ sonra İzmir sonra İstanbul.
Ama çok özledim yiğenimi, ablam bugün yaptıklarını anlattı içim sızladı hepsini çok özlemişim, meğer içime atıyormuşum bugün hissettim bunu, göremezsem bi kaç ay yine göremicem çok zor olur (

Nete giremiyorum canım burada komşuluklar çok sıkı hemde ramazan olunca çok yatıyorum.
Eşimde 6 gibi geliyor eve bilgisayarı açtırmıyor, gelsemde çok kalamıyorum canım.
Am geliyorum yine yaa :))

nilgünüm şimdi aklıma geldi benim iyi görüştüğüm bireysel emeklilik danışmanım var onu arayıp senin için yardım isteyeceğim.
dur bakalım ne diyecek özel mesajdan bana nerede oturuyorsun nereden mezun falansın yazar mısın
bide daha önceki deneyimlerini canım. istersen cvni gönder.[/QUOTE]

canım mail attıım sana çooook teşekkür ederimm

Akşam evde olanlar ne yemek var

ben bugün kocişim çorba istedi ama bende yapmak istemyor yemek nedense

yayla çorba birde fırın makarna
slata

birşey çıkmazsa eğer

denizim ve yelizim..
aman ugrasmayın be ya.. akşama bakarım nasibimde varsa alıveririm..
olmasa canımız sağolsunnn..

bn ynede bakarm eger varsa eve gıder msja tarm sna al dersen alırım nolcak ya bim bna 5 dk uzak iş yerıme cok yakın

selam kızlarrr :)) ben geldimmmm ama yeni işimde hiç vaktim olmuyor hiç fırsat bulamıyorum, bıraktığımdan daha güzel buldum sizi :) hamiş hamiş :))

çiğdem yoksun vla nezmaadr konusmadk hıcc aramzda hamişler vr sende bır sey yokmu

severim ben tatlı yeğenlerimi. annelerine yemek kokuları tattırıyolar demekkk.

kızlar dün yol maceralarını konuşuyodunuzya bende anlatayım
üniversitede 26 kişilik bi grup denizliye kongreye gidiyorduk trenle.

hocalarımız araştırma görevlilerimiz arkadaşlar.
afyonda tren durdu.
30 dk falan kalkmadı kaç kez kapıya gittim wcye gitsemmi ama yok kalkar falan diye konuştuk asistanla.
öyle gitmedim ama nasıl tuvaletim geldi.

en son bekliyorum yine öyle ama gitsem kaç kez giderdim diye düşünüyorum.
görevli indi trenden elinde su bidonu ile arkadaşlarda bana dediki daha doldurup gelcek bu adamın gelmesi sürer en iyisi git sen
gittim ben tuvalete girdim trenin düdüğü öttü. üstümü başımı nası topladığımı nası çıkıp trene koştuğumu bilemedim.
bi baktım asistanımız trenin kapısını tutmuş trenle beraber koşuyo canım benim yaaaa

çok gülmüştük ve de kızlar rezil olmuştum. herkes ayşe yaptın mı çok merak ettik diye soruyordu...

slata

birşey çıkmazsa eğer

Bugün hazır alıcam eve giderken. Kocişim hergün yemek yapmaktan yoruluyor
Dün pilav, salata bide et kızartmış.
Çiğ köfteyle ızgara kanat alıcam. Bide ayran. Evde mantar çorbası var içersek. Bugün yeter bize bunlar :)

bana 3 metre uzağımda oturan ofis arkadaşım bile kokuyo, serviste zor geliyorum kübra
zaten hemen koku alıyodum ama galiba 5 katı hassaslaştı sanırım

Ayy o mide bulantısını ablam çekti, çok kötü oluyor soğan kokusuna hiç gelemiyordu, başka evde pişse bile midesi bulanıyordu...

ben şirketin yemekhanesine inemiyorum kokudan, evde bir nebze daha iyi

selam kızlarrr :)) ben geldimmmm ama yeni işimde hiç vaktim olmuyor hiç fırsat bulamıyorum, bıraktığımdan daha güzel buldum sizi :) hamiş hamiş :))

çğdemcim çok özelttin kendini canım, sırtın ağrıyordu nasıl oldun?

slata

birşey çıkmazsa eğer

Bugün bizimde programımız yok, çorba ve türlü yapmıştım onunla idare edicez artık.
Yarında yetiştirme yurdunda kalan 10 çocuk için yemek yapıcam, soslu makarna ve köfte tarzı bişey düşünüyorum. Çocuklar sever öyle şeyleri...

evet yelizcim takip ediyorum haberleri alıyorum :) ama sohbete katılamıyorum, bende bir şey yok zaten daha çok erken bugun tam 2 ay oldu :) bi sene falan geçsin ondan sonra belki :) burda okurken insan hevesleniyor ama kendimi düşününce çok erken diorum... sağol edacım sırtımın belimin ağrısı geçti iyi gibiyim şu aralar ilaç kullandım. kas gevşetici ve ağrı kesici. yine de ağır bişey falan kaldırmamaya çalışıyorum. yormuyorum belimi fazla :)

Son düzenleme:

Kızlaar bişi sorucam salı günü müsafirim var ama bunlar biraz özel.

Sulu yemek olarak tavuklu bezelye yemeği yapsam nasıl olur, etl, yapmak istemiyorum çünkü pilavın yanına islim kebabı yapıcam ikiside kırmızı olmasın diye düşündüm. Olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…