2011 gelin adayları buyrun sohbete

bugün gelecekti ama 1 parçası yetişmemişş bekliyorum bebişimmm sende gelen giden yok mu

bayramdan sonra gelecekelr inşallah canım

Denizzzzzz davetiyeciler elimizde kalacaklar fiyatta anlaşırken bize 110 demişlerdi onları kurtarmıyormuş 130 istemişler şimdi bize 3 günde basıyoruz dediler 1 hafta oldu gitti nişanlım şimdi daha basmamışlar

tavrınızı koyun kızın gidin neden öyle yapmışlar hayret

Eşim arefe günü çalışmıyormuş ama dün akşam bi bayram planı yapamadık.
2 ayrı memlekette ailelerin olması çok zormuş

Slm kızlaar, bir haftasonu daha geldi, haftaya bugün İzmir'deyiz
Kayınvalidem ve eltilerimle eskiye nazaran daha az görüşüyoruz, onlar aramayınca bende aramıyorum, o nedenle tedirginim orada sorun çıkar diye...

Bende sinir olsum bende hiç bir sıkıntı olmadı nişanıda düğünde oraa yaptırdık sanş tamamen

bence parayı verirken eksik ver 125 ya 120 ver

salaklara bak şımarıyrlar müşteri görünce şaşırdım

slm kızlaar, bir haftasonu daha geldi, haftaya bugün izmir'deyiz
Kayınvalidem ve eltilerimle eskiye nazaran daha az görüşüyoruz, onlar aramayınca bende aramıyorum, o nedenle tedirginim orada sorun çıkar diye...

sorarlarsa niye aramıyorsun felan sende zaten gelen giden ramazan girdi bir koşuşturma görmeniz lazım annne :))

mesafeli olmak en iyisi hele uzak olmak en güzeli

sorarlarsa niye aramıyorsun felan sende zaten gelen giden ramazan girdi bir koşuşturma görmeniz lazım annne :))

mesafeli olmak en iyisi hele uzak olmak en güzeli

Herşeye gülüp geçmek ve dalgaya almak planım, hatta şakayla karışık lafımıda esirgemicem.
Tek taraflı düşünsem belki gelinlik psikolojisi derim, ama eşimde haklı olduğmuzu düşünüyor...

Buketçim sıkma canını yaa,düzeltirler sizde pztsi alırsınız ama denizin dediği gibi bence kesin paradan kesin verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…