- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.261
aramzda kala kala görürsn sende:))))buket bnce sen cokşeker bir kızsn arada hazr cevapcı oluşunuda sevıom tbıkı kırmadan:)))bu topikte yıldızı yüksekbir ben varım galiba
kız olmazmısın dün annem bıle dıo eliff marıfetlı dımı diyee bn anlatıom ona senn kurabıyelerını gercı uzun zamandr yemıorum tadını unttum:))evındende anneme bahsettm dedım cok begndm:))oda gule gule saglıkla otursun dıo:)oh maşallah hamarat arkadaşım benim. Bakalım bende böyle olucammı ewlenince =)
benim annem bebek görmeye gittğinde hiç bakmaz bebeğe . kadın korkuyor ne olur ne olmaz diye demekki.
bende nazara inanıyorum ama bence biraz insanın kafasını takmasıyla alakalı
ay şimdi bu bana böyle dedi nazar olurmuyum acaba
ay öyle dedi de nazar oldum dersek otomatikman kendimizi öyle hissedicemizi düşünüyorum ben
tabiki nazar diye bişey var ve inanıyorum dua okuyarak geçeceğine de inancım sonsuz
ama biraz da insanın kendini dinlemesiyle durmadan onu düüşünmesiyle alakalı olduğunu üdşünüyorum ben
bu kadar takmayın bence kafanıza
kızlar inşallah bu cuma kayınvalidmele eltimi alacağım. değişik bir çorba yapmak istiyorum yoğurtlu çorba yapmıştım geçen gelmelerinde yanısı olmasınn. aslında güzel bir tavuk çorbası süper olur. ama beyaz olsun çorba istiyorum. mercimekte çok klasik oldu diye yapmak istemişyorum. şu restaurantlarda nasıl yapıyorlar içinde didilmiş tavuk olan çorbaları kıvamlı yaaa
kızlar inşallah bu cuma kayınvalidmele eltimi alacağım. değişik bir çorba yapmak istiyorum yoğurtlu çorba yapmıştım geçen gelmelerinde yanısı olmasınn. aslında güzel bir tavuk çorbası süper olur. ama beyaz olsun çorba istiyorum. mercimekte çok klasik oldu diye yapmak istemişyorum. şu restaurantlarda nasıl yapıyorlar içinde didilmiş tavuk olan çorbaları kıvamlı yaaa
aramzda kala kala görürsn sende:))))buket bnce sen cokşeker bir kızsn arada hazr cevapcı oluşunuda sevıom tbıkı kırmadan:)))
kız olmazmısın dün annem bıle dıo eliff marıfetlı dımı diyee bn anlatıom ona senn kurabıyelerını gercı uzun zamandr yemıorum tadını unttum:))evındende anneme bahsettm dedım cok begndm:))oda gule gule saglıkla otursun dıo:)
kübracm bız arkd.dogduluga gıttık bıze bebegı gostermedılerr kameraya cekmısler onu ızledıkk cok gulmuştuk yaaa
aramzda kala kala görürsn sende:))))buket bnce sen cokşeker bir kızsn arada hazr cevapcı oluşunuda sevıom tbıkı kırmadan:)))
kız olmazmısın dün annem bıle dıo eliff marıfetlı dımı diyee bn anlatıom ona senn kurabıyelerını gercı uzun zamandr yemıorum tadını unttum:))evındende anneme bahsettm dedım cok begndm:))oda gule gule saglıkla otursun dıo:)
kübracm bız arkd.dogduluga gıttık bıze bebegı gostermedılerr kameraya cekmısler onu ızledıkk cok gulmuştuk yaaa
annem hep alabalığı fırında mantarlı kaşarlı yapar canım
ben benim yaptığımı anlatayım canm sana senin tarif ettiğin gibi oluyo kıvamlı kıvamlı rengi de beyaz oluyo
şimdi tavuğu haşlıyosun önce didikliyosun
sonra bi tencereya sıvıyağ koyuyorum iki yemek kaşığı kadar unu kavuruyorum kokusu çıkana kadar
sonra tel şehriyeleri atıyorum içine gene kavuruyorum biraz
sonra da didiklediğim tavukları atıyorum biraz da onları kavuruyorum
sonra biraz haşladıım tavuğun suyundan biraz da normal su ekliyorum kaynatıyorum onları şehriyeler fala pişene kadar
bi kasede yoğurt yumurta sarısı bide karabiberle terbiye hazırıyorum yavaş yavaş karıştırarak içine katıyorum
sonra gene biraz kaynatıyorum sonra da altını kapatıyorum
çok güzel oluyo biz baylıyoruz eşimle
mantar sevmem cnm ama ne biliyim alabalık aldık geçenlerde
bilmiyrz da acemi işi
acaba kızartma olurmu die kafama takıldı
kaşarlı nasıl yapıcam
bilmiyrz da acemi işi
kaşarlı nasıl yapıcam
bilmiyrz da acemi işi
kaşarlı nasıl yapıcam
Aylincim seninle yaptığımız yemek şekilleri aynı ne zaman sen bi tarif paylaşsan bende böyle yapıyorum diyorum içimden Kübracım tavsiye ederim bu çorba bu şekilde gerçekten çok lezzetli oluyo ayrıca terbiyesine ben yaklaşık 1 limon suyu koyuyorum dahada güzel oluyo ekşi ekşi
Sağol canım ama ben hazırcevap değilimdir ki sen beni edayla karıştırdın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?