2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bu sitede problemmi var yeni girebildimm

kübra senin bu kayınvalide elti kaçtane kuzum al al bitmiyo..yorma artık bu kadar kendini..

canım alamadım birde panik yapıyorum güzel olmaz diye. aslında hiç halim yok misafir ğaırlamaya ama iştee olmuyor çağırmadanda

canım ben geçen gelmelerinde buna benzeryapmıştım biz buna misket çorba diyoruzzz . çok güzel oluyor

aylin ve bukett tarifler üspe rişte böyle bişey arıyordum uygulayacağım canımm

uygula canım pişman olmazsın

amcamın kızı evlenecek bir kaç ay sonra çalışmıyor annesi de rahmetli olmuştu 16 sne önce felan şimdi bende kargo yapayım dedim bir kaç birşey koysam
borcam felanda kırılırmı acaba kızlar

amcamın kızı evlenecek bir kaç ay sonra çalışmıyor annesi de rahmetli olmuştu 16 sne önce felan şimdi bende kargo yapayım dedim bir kaç birşey koysam
borcam felanda kırılırmı acaba kızlar

canım köpük folyolara sar güzelce paketlersen bişey olmaz
bana almanyadan kristal bardak geldi bişeycik olmadan

yorgun ve bulantılııı

ya kızlar biz altınoluk yada assos tarafına gideceğiz bayramda. ama hiç bir otele güvenemiyorum yorumlar çok feci. gden varmı orada bir yere. tavsiye edebieceğiniz bir yer varmı

E tabi artık olucak bu yorgunluklar ileriki haftalarda dahada beter oluyo canım benim en kötü dönemim 9-13. hafta arasıydı artık 14. haftaya girdiğim için baya toparladım zaten en güzel geçen ikinci dönemmiş ben birinci dönemi atlattım şimdi ikinci döneme geçmiş bulunmaktayım. Sütünü içiyomusun bakalım devamlı Kübracım bol bol da meyva ye bide bu dönemde cilt daha yağlanıyo ve daha çok sivilce çıkıyo farkettinmi bende normalde hiç sivilce olmamasına rağmen o dönemde bikaçtane çıkmıştı kocaman kocaman. Doktora ne zaman gidiyosunuz canım kalp atışını görmek için.

Bende bayramdan sonra eylül sonu ekim başı gibi gitmek istiyorum Assos a bi butik otel beğendim ama kötü yoruma rastlamamıştım canım

Zuzum davetiyeniz çok güzel olmuş... Hayırlı olsun tekrar tekrar.
Ayy ne kadar az kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…