- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.301
E tabi artık olucak bu yorgunluklar ileriki haftalarda dahada beter oluyo canım benim en kötü dönemim 9-13. hafta arasıydı artık 14. haftaya girdiğim için baya toparladım zaten en güzel geçen ikinci dönemmiş ben birinci dönemi atlattım şimdi ikinci döneme geçmiş bulunmaktayım. Sütünü içiyomusun bakalım devamlı Kübracım bol bol da meyva ye bide bu dönemde cilt daha yağlanıyo ve daha çok sivilce çıkıyo farkettinmi bende normalde hiç sivilce olmamasına rağmen o dönemde bikaçtane çıkmıştı kocaman kocaman. Doktora ne zaman gidiyosunuz canım kalp atışını görmek için.
Bende bayramdan sonra eylül sonu ekim başı gibi gitmek istiyorum Assos a bi butik otel beğendim ama kötü yoruma rastlamamıştım canım
süt pekiçemiyorum yoğurtla telafi etmeye çalışıyorum canım. meyvemi ceviz fındığımı yiyorum ama. sivilce falan olmadı şimdi. sanırım 13. haftaya kadar birazsıkıntı yaşayacağız. sonrasında keyfini sürme zamanı başlar. bu arada çatlakların oluşmaması için bu dönemden sonra bebek yağı kullanman gerekecek canım ihmal etme. yavaş yavaş kilo alımı başlıyor çünkü. cuma günü gidyoruz canım. eşimde idyor özledim görmek istiyorum . hayırlısıylainşallah herşey yolundadır.
bulduğun otelin ismi ne canım bende bakayım
gülbenin o şarkısını serdarcığım yazmışDenizcim bize kargo ile hergün etajer sabunluk tuvalet fırçalığı klozet felan geliyor hiç birşey olmadı bugüne kadar
merhabalar kızlar nasılsınız?size slm veriyim dedim
Düetide yakışmış hoş olmuş bende biraz öncede radyoda dinledim :)
valla bazen kargoculara güven olmuyor biz çok sıkıntı yaşıyoruz kargo şirketleriyle ağır makinalrı tek kişi geityor oda kaldırmaya çalışıyor sürütüyor atıyor felan bir sürü sıkıntı
yorgun ve bulantılııı
ya kızlar biz altınoluk yada assos tarafına gideceğiz bayramda. ama hiç bir otele güvenemiyorum yorumlar çok feci. gden varmı orada bir yere. tavsiye edebieceğiniz bir yer varmı
iiyimm kızlarr sadece biraz hastayım bademciklerim şiş benim galiba ya zuhal davetiye sözlerin çok güzell
vallahi yahu..
Ben gelince nedense herkes susuyor...
:)
İiyimm kızlarr sadece biraz hastayım bademciklerim şiş benim galiba ya Zuhal davetiye sözlerin çok güzell
İiyimm kızlarr sadece biraz hastayım bademciklerim şiş benim galiba ya Zuhal davetiye sözlerin çok güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?