2011 gelin adayları buyrun sohbete

süt pekiçemiyorum yoğurtla telafi etmeye çalışıyorum canım. meyvemi ceviz fındığımı yiyorum ama. sivilce falan olmadı şimdi. sanırım 13. haftaya kadar birazsıkıntı yaşayacağız. sonrasında keyfini sürme zamanı başlar. bu arada çatlakların oluşmaması için bu dönemden sonra bebek yağı kullanman gerekecek canım ihmal etme. yavaş yavaş kilo alımı başlıyor çünkü. cuma günü gidyoruz canım. eşimde idyor özledim görmek istiyorum . hayırlısıylainşallah herşey yolundadır.

bulduğun otelin ismi ne canım bende bakayım

gülbenin o şarkısını serdarcığım yazmış Denizcim bize kargo ile hergün etajer sabunluk tuvalet fırçalığı klozet felan geliyor hiç birşey olmadı bugüne kadar

Son düzenleme:

Canım bende süt ü çok düzenli alamadığım için ek olarak kalsiyum magnezyum ve b kompleks vitamin kullanıyorum omega 3 te almıştım ama o miğdeme dokundu biraz bıraktım. İstersen senin içinde getirttire bilirim ben doktoruma danıştım kullanabilirsin ve çok faydalı dedi ek olarak alman. Bende kayısı yağı aldım kullanmaya başlıcam artık. Gerçekten insan uzun süre görmeyince özlüyor ve endişeye kapılmaya başlıyo asıl siz kendisini ve hareketlerini görmeye başlayınca sabırsızlanıcaksınız iyice :))

Ben Assos Park Hoteli diyorum canım

Son düzenleme:
Düetide yakışmış hoş olmuş bende biraz öncede radyoda dinledim :)

valla bazen kargoculara güven olmuyor biz çok sıkıntı yaşıyoruz kargo şirketleriyle ağır makinalrı tek kişi geityor oda kaldırmaya çalışıyor sürütüyor atıyor felan bir sürü sıkıntı

Hoşgeldin meltemcim sen nasılsın ?
Ayy akşama misafir gelicekmi gelmiycekmi bi belli olsada ona göre kalkıp süpürge yapsam :)

yurt içi kargodan nefret ediyorum ama eczacıbaşı arasla çalışıyor çok memnunum o kargodan hiç sorun yaşamıyoruz

yorgun ve bulantılııı

ya kızlar biz altınoluk yada assos tarafına gideceğiz bayramda. ama hiç bir otele güvenemiyorum yorumlar çok feci. gden varmı orada bir yere. tavsiye edebieceğiniz bir yer varmı

canım altınolukta etap altınele sakın gitmeyin...asosta kervansaray var orası güzel gerçi hiç gitmedim ama giden arkadaşlarım çok memnun.

günaydın kızlar bu arada.saat 3 te görüşmem var ve ben daha yeni uyandım bide akşama ifara misafirlerim var yetişiriz umarım...

Iş konusunda takıntılarınız var mı :)

ben mesela faturaların yanların kopartırken hiç bir şey kalmayacak gıcık oluyorum
dosyalamayı sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…