2011 gelin adayları buyrun sohbete

Iş konusunda takıntılarınız var mı :)

ben mesela faturaların yanların kopartırken hiç bir şey kalmayacak gıcık oluyorum
dosyalamayı sevmiyorum

sisteme rapor girerken müşterinin gelmesine sinir oluyorum çünkü sistemde zaman aşımı var müşteri gidene kadar o doluyor baştan yapmak zorunda kalıyorum

Son düzenleme:
iş konusunda ben çok takıntılıyım deniz özellikle herhangi bir yanlışlık olmasın diye 3 kere kontrol ediyorum ilk önce sistemden kontrol ederim daha sonra eksik evrak varmı onu kontrol ederim...

Ceple ya annemle ne ablamla konuşurum iile biri gelir boğazlayısım gleiyor ya iyiki aldım telefonu elime ne geldin laaa sinir oluyorm hep tesadüf geliyor şimdiye kadar telefon çalmıyor şimdi ararlar araya parazit giriyor hep

Bende iş konusunda çok takıntılıyım...herşeyi 2-3 kere kontrol ederim ve dosyaya yerleşicek kağıtları mesela delikleri aynı yerde olsun diye iki üç kere ölçer öle delerim. tabi bende birazda simetri hastalığı var o yüzden :)

çok abuk zubuk hatalar yamışlığım vardır
mesela kuruma fatura kesiyorum kdv kısmını 0 yapmışım otomatikmen genel toplam yanlış kimbilir kaç kezde bakmışımdır sonra bir ay sonra kontrol ederken çıktı aradım kurumu bir kalayladım kendimede sinir oldum ya hadi ben yanlış yaptım asalak sen niye bakıp düzelttirmiyorsun adam sonra aradı bunu kabul edemeyiz demez mi ay tekrar kesin ay geçmiş kapanmamıştı dönem ama normalde ödemesi bile gelmişti :)

o simetri hastalıgı çok kötü bir şey bende de aşırı derecede tertip,düzen hastalıgı var nefret ediyorum bu huyumdan

o simetri hastalıgı çok kötü bir şey bende de aşırı derecede tertip,düzen hastalıgı var nefret ediyorum bu huyumdan

evet meltemcim ya,koridordaki halım kayıyor daha altına şu kaydırmayan zımbırdıtan alamadımda neyse oturduğum yerden belki 10 kere kalkıp onu düzeltiyorum,artık eşim bile yeter diyo :) yastıkları düzeltiyorum sürekli gerçekten çok kötü bi hastalık :/

Annem Tekzen'den almıştı onları ben de onlara sinir oluyorum yerleri silmek istiyorum hepsini kaldırıyorum daha sonra önce onu ser sonra halıyı ser sinir geliyo bana

valla canım bende aldım o kaydırmazlardan ama pek bi işe yaramıyor benimkiler misafir falan geldiğinde sürekli kayıyor alttan gözüküyor onlarda bende düzelt düzelt canım çıkıyor ya

zaten almadım o zaman almayada gerek yok sanırım :)
kalkıp temizlik yapmam lazım ama bugün yine çok sıcak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…