- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.321
iş yoğunluğu var uyku hali var emineciğim :)
Iş konusunda takıntılarınız var mı :)
ben mesela faturaların yanların kopartırken hiç bir şey kalmayacak gıcık oluyorum
dosyalamayı sevmiyorum
Bende iş konusunda çok takıntılıyım...herşeyi 2-3 kere kontrol ederim ve dosyaya yerleşicek kağıtları mesela delikleri aynı yerde olsun diye iki üç kere ölçer öle delerim. tabi bende birazda simetri hastalığı var o yüzden :)
o simetri hastalıgı çok kötü bir şey bende de aşırı derecede tertip,düzen hastalıgı var nefret ediyorum bu huyumdan
Bende de temizlik hastalığı vardı çok şükür atlattım zamanla ellerim suda şişiyorsu nerdeyse şimdi çok relax
evet meltemcim ya,koridordaki halım kayıyor daha altına şu kaydırmayan zımbırdıtan alamadımda neyse oturduğum yerden belki 10 kere kalkıp onu düzeltiyorum,artık eşim bile yeter diyo :) yastıkları düzeltiyorum sürekli gerçekten çok kötü bi hastalık :/
Annem Tekzen'den almıştı onları ben de onlara sinir oluyorum yerleri silmek istiyorum hepsini kaldırıyorum daha sonra önce onu ser sonra halıyı ser sinir geliyo bana
bende ev hazırlanırkenden beri alıcam ama henüz fırsat bulamadım bu gidişlede alamıcam galiba :)
valla canım bende aldım o kaydırmazlardan ama pek bi işe yaramıyor benimkiler misafir falan geldiğinde sürekli kayıyor alttan gözüküyor onlarda bende düzelt düzelt canım çıkıyor ya
benimde halı kaydırmaz almam lazım holdeki yolluk çok kayıyo sinir oluyorum
alma mı diyosunuz yani siz şimdi
benim odamdaki halının altında kaydırmaz var ben çok memnunum kendim yerini değiştirmek isteken bile çok zor çekiyorum o kadar kaydırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?