2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar ben geldim size hemen aklımda ki bir soruyu sormak istiyorum.

Gelinlik diktireyim mi hazır mı alayım?

Ve kilo kaybetmeye devam edersem şu anda veriyorum gelinlik modeli kötü olur mu?

yelizz nerelerde kızlar onu göremedim?arkadasımın 18 eylülde dügünü var facede profil resmi yaptıgım elbisemi giyiyim mi kızlar yoksa başka bir elbisemi alıyım karar veremedim

Ve kilo kaybetmeye devam edersem şu anda veriyorum gelinlik modeli kötü olur mu?

Canım bence biraz dolaş gelinlik dene bol bol... üstünde hayal ettiğin gibi duran bulursan alırsın ama baktın içine sinen yok diktirirsin.. ben 1 ay kala diktirmiş 8 kilo verdim çünkü gelinliğim dikilene kadar bide son hafta 3 kilo verdim, ama gelinliğim kötü durmadı yani arkası açık ipliydi sonuna kadar sıktık nerdeyse :)

Benim seçtiğim model ipli olmassa ne yapıcam.
Ya ben bir türlü karar veremedim.Diktirmee başlasam kilo vermeye devam ediyorum.
Sürekli üzerinde değişik yapıp durcaklar.
Bende bir ay kala diktirsem yada hazır alsam çok mu geç kalırım.
Daha 2,5 ay var.

Canım gelinlikçiler müşteri kaçırmamak için aylar öncesinden alıyorlar siparişi..
benim gelinlikçim aile dostumuz olduğu için o söylemişti. benimki 15 günde dikildi 3 provada.
yani acele etme bence canım çünkü 2.5 ay uzun bir süre çok kilo verincede potluk yapabilir gelinliğin.

tatlm begndiğin bir model olursa yoksa diktir farketmezz bnce onemlı olan gusel olması ıcıne sınmesı

yelizz nerelerde kızlar onu göremedim?arkadasımın 18 eylülde dügünü var facede profil resmi yaptıgım elbisemi giyiyim mi kızlar yoksa başka bir elbisemi alıyım karar veremedim

işte geldm burdaymmmDDçarşıya cıktım ogle arasıda bır sey bulamadm hedıyelk ev esyası alacaktm arkd.ama bulamadm bnde kendıme elbıse aldım hemde 15 tl DD

zuhall dvetiyeni görcem die bütün geçmişi okudum
çok güzelmiş
davetiye sözüne de bayıldımm bizim düğün olsaydı o olcaktı davetiye sözümüz :))

Çok saol emoşum ya inan içim rahatladı.
konuştuğum herkes şimdiden başlaman lazım diyor.
Ama benim kilo verme durumum beni korkutuyor.
Sitresden kilo alıyordum şimdide veriyorum belkide ramazanın etkisidir.
Ama böyle devam ederse olmaz zorluk yaşarım.

bende ilk provaya gittim astardan birşey giydirdi sadece üstünü tamam ded çıakrdım 2 dk. sürmedi onu dikmeside 10 dakikasını almamıştır sonra 2 hafta sonra gittim altının astarını giydirdi onu yapması 10 dakika sürmemiştir aslında çk rahat alt üst astarı beraber prova yapabilirdi ölçü alındığından bu baya tam 1 ay sonra hala astarlar vardı düşünün nasıl oyalıyorlar

tatlm begndiğin bir model olursa yoksa diktir farketmezz bnce onemlı olan gusel olması ıcıne sınmesı

Zamanlama ve kilomdaki değişiklik konusunda tereddütlerim var canım.
Şimdi beğenip sonrasında bir bu kadar daha kilo verirsem güzel durmaz diye korkuyorum.
O yüzden son 1,5 ay kala diktirmek yada hazır bakmak en güzeli.

zuhall dvetiyeni görcem die bütün geçmişi okudum
çok güzelmiş
davetiye sözüne de bayıldımm bizim düğün olsaydı o olcaktı davetiye sözümüz :))

ececim asker yolu beklediğin kardeşinmi peki ben nişanlın sanıyordum ilk zamanlar..
8 ay bitti..hayırlısı olsun inşallah hakkında..
peki şuan bi ilişkin varmı?

Ohh rahatladım resmen.Saolasın bukocumm demek ki acele etmeme gerek yok.
Güvendiğim bir gelinlikçi var zaten kalitelidir direk oraya gideceğim allahın izmiyle.

Hergün kafamı bir şeye takıyorum.Günler o kadar hızlı ilerliyor ki.
Beni iyice telaş sarıyor halbuki ne kadar rahattım

Rica ederim tatlım yaşadıklarımızı paylaşıyoruz :)
ama dediğim gibi için rahat olsun yetişiyor herşey :)

aynen işte gittim bende ölçü aldı ertesi gün astarı prova etti sonra 3 gün sonra tüllü kısmını prova etti en 10 gün sonra teslim aldım :)

Gıcıkkk 15 liraya nerde elbise buldun bize yok mu arkadasımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…