2011 gelin adayları buyrun sohbete

bn zayıflamıştm bırasss hattaaa suratmm bön gibi olmuştu bak aynen böyledmdedm boyle olmaz hemen kendıme geldm stres yapma akışnda hersey gusel olacak ıcıne sınen bır model olsn tbı almak mantıklı ama ben özel diktirdim tek olsun istedim

Hediyelik eşya almaya gidip kendine elbise aldın hemi süpersinnn bu kısmını kaçırmışımm :86:

aylıncm kendımı mutlu edım dedm bıde eşimi arıyorum duyduma göre bna hedıye alıcakmısım su magazada ayırttım paket yapıp aksama hedıye edebılrsın dıyorumyazık gidip almışş saolsun

Valla ya diktircem yada alcam zaman konusunda sitresliydim şimdi rahatladım.
Terapi gibi geliyorsunuz :)

:):) Bu taktik güzelmiş.Bende geçenlerde şirkete adıma çiçek gelmiyor ne zamandır ahh ahha dedim.
Üç gün sonra sevdiceğim çiçek gönderdi ben şok hiç beklemiyordum :)
Birde üzerinde ki notu yanlış yazmış.Doğum günümü şaşırdı sandım nasıl sinirlendim.
Canımıniçi sevinmedin mi fıstığım diyor.Oy oy oy herşeyim benim.

nişnalığını kim dktiyse ben çok beğenmiştim

nilaycım keşke şu zamanda masraf çıkartmasaydın yani ben olsam dmezdim öyle birşey zaten durumu sıkışık tek başına koştruyor

nişnalığını kim dktiyse ben çok beğenmiştim

nilaycım keşke şu zamanda masraf çıkartmasaydın yani ben olsam dmezdim öyle birşey zaten durumu sıkışık tek başına koştruyor

Bukocumm kız inan göndericeği aklıma bile gelmedi.
zaten gelen kişi adımı söyleyince yok bana değildir dedim.
Ama bir bakdım sevdiceğim göndermiş.Bende şaşırdım.

Çiçek muhabbetide çoklu grup arasında geçdi.
Hani direk bana neden çiçek göndermiyorsun demedim:)

Nişanlığımı gelinliği düşündüğümden farklı bir yere diktirmişdim canım.
Bakalım ikiside bilindik bir yer.İkisinden biri olacak artık.

nişnalık modelin kolay bir model değil ona rağmen hazır gibi duruyordu ondan dedim canım diğer dediğini bilmiyorum yinede fazla masraf açmamaya çalış nişanlının başına stres altında olunca erkekler hiç çekilmiyorlar

Evet fasulyem hazır sıra semizotunu ayıklamaya geldiki bu işi hiç sevmiyorummmm börek yapmak bile çok daha kolay :))

Aklımda bulunsun ümraniyedeki yerde o zaman kuzum.
Bukomm sevdiceğime bir tek yemek masası,tv ünitesi,vede tv kaldı.
Onun dışında gelinlik,gelin arabası,kuaför kaldı.
Elimizde nakit paramız var çok şükür.Kredi çekti biliyorsunuz onuda birlikde ödicez.
Diğer bütün olması gerekenleri biz ailemle hallettik zaten.

Aslına bakarsanız sitres olmaması için elimden gelen herşeyi yapıyorm
Bu şartlarda bile sitres olursa gerçekçi olmak lazım evliliğe adım atmayacak o zaman.
Biliyorsunuz ki kayınvalidem almadığı sürece nişanlımdan takı beklentimde yok.

sen fazla fazla yapmışsın ona sözüm yok zatende çiçek bana şu dönem için boşa para gibi geldide ondan söyledim

Bana en son 14 subatta çiçek gelmişti sonra adama kızmıstım ben çiçek degil tefal ütü istiyorum diye al bak sana şimdi ütüle ütüle dur yok ki artık bir sevdicegim ben de anlatıyım size şunları yaptı bunları yaptı diye iste Nilay yaptır herşeyi içinde bir şey kalmasın....

buna inanmam bnD

valla kız gerçekten
onun bana beni sevdiğini ifade etmesi için illa çiçke göndermesi gerekmez ki
özellikle şuan ki gibi sıkışık durumda böyle fuzuli bi harcamaya hiç gerek yok
o yüzden çiçeğe verdiği paraya acırım
o parayla bi haftalık pazarımı düzerim ben
hahaha çok ekonomik gördüm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…