- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.361
Zamanlama ve kilomdaki değişiklik konusunda tereddütlerim var canım.
Şimdi beğenip sonrasında bir bu kadar daha kilo verirsem güzel durmaz diye korkuyorum.
O yüzden son 1,5 ay kala diktirmek yada hazır bakmak en güzeli.
Hediyelik eşya almaya gidip kendine elbise aldın hemi süpersinnn bu kısmını kaçırmışımm:86:
Gıcıkkk 15 liraya nerde elbise buldun bize yok mu arkadasımm :)))
bn zayıflamıştm bırasss hattaaa suratmm bön gibi olmuştu bak aynen böyledmdedm boyle olmaz hemen kendıme geldm stres yapma akışnda hersey gusel olacak ıcıne sınen bır model olsn tbı almak mantıklı ama ben özel diktirdim tek olsun istedim
aylıncm kendımı mutlu edım dedm bıde eşimi arıyorum duyduma göre bna hedıye alıcakmısım su magazada ayırttım paket yapıp aksama hedıye edebılrsın dıyorumyazık gidip almışş saolsun
Ohh rahatladım resmen.Saolasın bukocumm demek ki acele etmeme gerek yok.
Güvendiğim bir gelinlikçi var zaten kalitelidir direk oraya gideceğim allahın izmiyle.
Hergün kafamı bir şeye takıyorum.Günler o kadar hızlı ilerliyor ki.
Beni iyice telaş sarıyor halbuki ne kadar rahattım
Valla ya diktircem yada alcam zaman konusunda sitresliydim şimdi rahatladım.
Terapi gibi geliyorsunuz :)
:):) Bu taktik güzelmiş.Bende geçenlerde şirkete adıma çiçek gelmiyor ne zamandır ahh ahha dedim.
Üç gün sonra sevdiceğim çiçek gönderdi ben şok hiç beklemiyordum :)
Birde üzerinde ki notu yanlış yazmış.Doğum günümü şaşırdı sandım nasıl sinirlendim.
Canımıniçi sevinmedin mi fıstığım diyor.Oy oy oy herşeyim benim.
nişnalığını kim dktiyse ben çok beğenmiştim
nilaycım keşke şu zamanda masraf çıkartmasaydın yani ben olsam dmezdim öyle birşey zaten durumu sıkışık tek başına koştruyor
nişnalığını kim dktiyse ben çok beğenmiştim
nilaycım keşke şu zamanda masraf çıkartmasaydın yani ben olsam dmezdim öyle birşey zaten durumu sıkışık tek başına koştruyor
Bukocumm kız inan göndericeği aklıma bile gelmedi.
zaten gelen kişi adımı söyleyince yok bana değildir dedim.
Ama bir bakdım sevdiceğim göndermiş.Bende şaşırdım.
Çiçek muhabbetide çoklu grup arasında geçdi.
Hani direk bana neden çiçek göndermiyorsun demedim:)
Nişanlığımı gelinliği düşündüğümden farklı bir yere diktirmişdim canım.
Bakalım ikiside bilindik bir yer.İkisinden biri olacak artık.
kızlar aramzda kac kısı kayınvalıdesını sevıyorr ve ona sevdıgını soyluyorr acaba
valla şuan kociş bana çiçek gönderse üzülürüm şahsen ben ona o kadar para verdi diye
çok mu ruhsuzum ne
kızlar aramzda kac kısı kayınvalıdesını sevıyorr ve ona sevdıgını soyluyorr acaba
valla şuan kociş bana çiçek gönderse üzülürüm şahsen ben ona o kadar para verdi diye
çok mu ruhsuzum ne
nişnalık modelin kolay bir model değil ona rağmen hazır gibi duruyordu ondan dedim canım diğer dediğini bilmiyorum yinede fazla masraf açmamaya çalış nişanlının başına stres altında olunca erkekler hiç çekilmiyorlar
Aklımda bulunsun ümraniyedeki yerde o zaman kuzum.
Bukomm sevdiceğime bir tek yemek masası,tv ünitesi,vede tv kaldı.
Onun dışında gelinlik,gelin arabası,kuaför kaldı.
Elimizde nakit paramız var çok şükür.Kredi çekti biliyorsunuz onuda birlikde ödicez.
Diğer bütün olması gerekenleri biz ailemle hallettik zaten.
Aslına bakarsanız sitres olmaması için elimden gelen herşeyi yapıyorm
Bu şartlarda bile sitres olursa gerçekçi olmak lazım evliliğe adım atmayacak o zaman.
Biliyorsunuz ki kayınvalidem almadığı sürece nişanlımdan takı beklentimde yok.
buna inanmam bnD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?