- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.381
valla şuan kociş bana çiçek gönderse üzülürüm şahsen ben ona o kadar para verdi diye
çok mu ruhsuzum ne
Aylincimm napıyosun kuzumm?Sesin,solugun çıkmıyoYelizz burda 50'den asagı elbise yok çok ii almıssın iyi günlerde kullan kuzum
eft aylıncım karsılklııı bncede bnde severm mesela senı sevıorum anne derm sarılrm öperm oda bna kızım der sacımı falan sever kayınpedeımı severm ama bıras pinti işte:)))beeeenn
bazen bazı şeylerine gıcık olsam da genel anlamda seviyorum ve söylüyorum da
o da bana söylüyo gerçi karşılıklı yani herşey
Ben şahsen ex olandan nefret ediyordum bildigin yemek yapmayı bile beceremeyen çingenenin tekiydi ohh okuyun okuyun da duyun bütün kk ögrendi
ben kayınvalidemide kayınperderimide çok seviyorum canım ikisinede sizin gibi anne ve babaya sahip olduğum için çok şanslıyım allah sizden razı osun diyorum hep
Bana en son 14 subatta çiçek gelmişti sonra adama kızmıstım ben çiçek degil tefal ütü istiyorum diye al bak sana şimdi ütüle ütüle duryok ki artık bir sevdicegim ben de anlatıyım size şunları yaptı bunları yaptı diye iste Nilay yaptır herşeyi içinde bir şey kalmasın....
valla kız gerçekten
onun bana beni sevdiğini ifade etmesi için illa çiçke göndermesi gerekmez ki
özellikle şuan ki gibi sıkışık durumda böyle fuzuli bi harcamaya hiç gerek yok
o yüzden çiçeğe verdiği paraya acırım
o parayla bi haftalık pazarımı düzerim ben
hahaha çok ekonomik gördüm kendimi
sen fazla fazla yapmışsın ona sözüm yok zatende çiçek bana şu dönem için boşa para gibi geldide ondan söyledim
Bu açıdan bakmadım açıkcası.Pinti derdim sevdiceğime ama değilmiş:)
Bana en son 14 subatta çiçek gelmişti sonra adama kızmıstım ben çiçek degil tefal ütü istiyorum diye al bak sana şimdi ütüle ütüle duryok ki artık bir sevdicegim ben de anlatıyım size şunları yaptı bunları yaptı diye iste Nilay yaptır herşeyi içinde bir şey kalmasın....
sen söyleyince benimde direkt aklıma o geldi yani nişanlım yapmış olsa ben kesin tel açar haşlardım niye fuzuli masraf yaptın diye
meltem edaya ketılıyorumm eskıyı gotur yenıyı gotur kampanyası varr buralardaaaa
bukeeett çok pinti gördüm ikimizi de iyi mi kötü çözemedim ama neysee
bende seviyorum arada kızasım gelede kalıcı olmadığı için geçiyor geçmek zounda kalıyor
ama öyle şapur şupur annem canım demdim diyemem de sanırım bu konularda pek yansıtmam sevgimi
kayınpederiim daha çok seviyorum nedense
akşam yemek yedik çay içtik meyvelerinide koydum topladım pek bir hoşlarına gidiyor ama evime çıktığımda 10 du ne iş nede birşey kaldı
gitmediğmiz zaman neredesiniz yüxünüzü gören cennetlik diyor :) oysaki hergün slm verip çıkıyroum
senin kayınvaliden senin doğum gününde çarşıya çıkıp kendine bilezik alıp geldi ya o zaman pes doğrusu dedim
vala aylıncm ve buketcm pinti gordum sizi tamm ciceğe verılen para gereksız olabılır ama eşim şöyle der o andaki yüz ifadene mutluguna degerr bni mutlu eder eşimn çicek yollması ama derim masraf yapma falan diee neticede çiçek yollamayınca sevmıyor deıl yaa yoldan bir papatya koparsınnn yeterrr bır tatlı söz yeterr ne ısterm başkaa bir kadın ne ister başka kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?