2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla şuan kociş bana çiçek gönderse üzülürüm şahsen ben ona o kadar para verdi diye
çok mu ruhsuzum ne

Aylincimm napıyosun kuzumm?Sesin,solugun çıkmıyo Yelizz burda 50'den asagı elbise yok çok ii almıssın iyi günlerde kullan kuzum

meltemcm snada alım bebem vla bak yollarm 36 bedenı kaldı resmını cekım bn sna gıyer yarn koyarm resmı bakarsın

beeeenn
bazen bazı şeylerine gıcık olsam da genel anlamda seviyorum ve söylüyorum da
o da bana söylüyo gerçi karşılıklı yani herşey
eft aylıncım karsılklııı bncede bnde severm mesela senı sevıorum anne derm sarılrm öperm oda bna kızım der sacımı falan sever kayınpedeımı severm ama bıras pinti işte:)))

Ben şahsen ex olandan nefret ediyordum bildigin yemek yapmayı bile beceremeyen çingenenin tekiydi ohh okuyun okuyun da duyun bütün kk ögrendi

iyiki kurtuldun şunlardan cok komıksın yaaaaD

ben kayınvalidemide kayınperderimide çok seviyorum canım ikisinede sizin gibi anne ve babaya sahip olduğum için çok şanslıyım allah sizden razı osun diyorum hep

al bndende okadrr kayınvalıdemnıkı oglu vr oyuzden kız cocukları cok sever kızm der hep bna bnı arar sık sık ve onunla cok rahat konusurum dertlesırzz tabıkı annemn yerıne koymam ama en az onun kadr severm

Şahsen benim rahmetli kayınvalidem sağ olsaydı belki kayınpederimide sevmemi sağlıyabilirdi,nişanlıyken ve öncesinde sürekli babacım derdim ve saygımda sevgimde hiç bir kusurum olmamıştır ama şuanda kayınpederimden ve özellikle onun şimdiki eşinden nefret ediyorum... düğün öncesi ve düğünde yaptıklarından sonrada asla bağışlayıp tekrar baba diyemem..

bende seviyorum kayınvalidemi çok tatlı sessiz bir kadın ne istersem yapıyo sağolsun..
kayınpederimide seviyorum tabiki..her gece sahurda bile arar bizi kalmayalım diye sağolsun..

nişanlılıgmda ilk başlarda yanlış anlamışım onları hatta bunun için özür bile diledim

erkek tarafına ait herşeyi yaptılar valla sağolsunlar

ha ha ha ha daha makbule geçeceği kesin

ben inanırım canım çünkü bende aynen senin gibi düşünüyorum o parayı bana versin harcarım ben

deli olma be..kızım çevrene bi baksana...kaçırma fırsatlarııı..anladın onu sen

Kız meltoş valla özellikle yaptırmadım:)
Hatta çiçek gelince aklıma ilk gelen ay benim sevdiceğim pinti değilmiş oldu.
Çocukda bunun üzerine tepkimden dolayı hayatım sevinmedin mi diye bile sordu o derece şok oldum yani.

bende seviyorum arada kızasım gelede kalıcı olmadığı için geçiyor geçmek zounda kalıyor
ama öyle şapur şupur annem canım demdim diyemem de sanırım bu konularda pek yansıtmam sevgimi
kayınpederiim daha çok seviyorum nedense

akşam yemek yedik çay içtik meyvelerinide koydum topladım pek bir hoşlarına gidiyor ama evime çıktığımda 10 du ne iş nede birşey kaldı

gitmediğmiz zaman neredesiniz yüxünüzü gören cennetlik diyor :) oysaki hergün slm verip çıkıyroum

benim içinde çiçek masraf bir hafta sonra çöpe gidiyor çok sakladım kurutup
kartlarını boncuklarını
geçen doğum günümde almıştı içinden gelerek davransın diye müdehale etmiyorum çiçek önemli değil o duyguyu yakalaması hoşuma gitmiyorda değil görünce sıcak bir gülümsene oluyor zırt pırt almıyor allahtan özel günlerde bazen çıkartır gül ceketinden kopardım der :)

senin kayınvaliden senin doğum gününde çarşıya çıkıp kendine bilezik alıp geldi ya o zaman pes doğrusu dedim

vala aylıncm ve buketcm pinti gordum sizi tamm ciceğe verılen para gereksız olabılır ama eşim şöyle der o andaki yüz ifadene mutluguna degerr bni mutlu eder eşimn çicek yollması ama derim masraf yapma falan diee neticede çiçek yollamayınca sevmıyor deıl yaa yoldan bir papatya koparsınnn yeterrr bır tatlı söz yeterr ne ısterm başkaa bir kadın ne ister başka kızlarr

senin kayınvaliden senin doğum gününde çarşıya çıkıp kendine bilezik alıp geldi ya o zaman pes doğrusu dedim

kimse kusuzsuz deıl kızlar bazı şeylerı gormezde3n gelıp hoş görecegizzzz napalımm bnm kayınpederm pinti ama onu bunula degerlendırmıom cunku normalınde dunya tatlısı bır ınsan mesela bna ekmegın kıyısıın verır kızım der bu bna yeter

kız ben o çiçeği görünce gözümün önünde dolarlar uçuşuyor giden paracıkları dşünüyorum sevinemiyorum ki ama çikolata seviyorum diye çikolata alııp içine not koymuş inanılmaz mutlu olmuştum tepesine atladım çocuğun Yani seninde dediğin gibi beni gülümsetmesi için illa çiçeğe para vermesi gerekme o bahçeden yolsada ben çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…