- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.401
vala aylıncm ve buketcm pinti gordum sizi tamm ciceğe verılen para gereksız olabılır ama eşim şöyle der o andaki yüz ifadene mutluguna degerr bni mutlu eder eşimn çicek yollması ama derim masraf yapma falan diee neticede çiçek yollamayınca sevmıyor deıl yaa yoldan bir papatya koparsınnn yeterrr bır tatlı söz yeterr ne ısterm başkaa bir kadın ne ister başka kızlarr
senin kayınvaliden senin doğum gününde çarşıya çıkıp kendine bilezik alıp geldi ya o zaman pes doğrusu dedim
çok ilginç oysaki ben yeni yılda elim boş gitmeyeyim diye cepimdeki tek 10 ile şal almıştım((
karşılık beklemiyorum ama onun gibi biri unutması imkansız yani gitmiş kendine üst baş almş bayramlık ya insan yine beklemiyorum ama kızım bunuda sana aldım demesi gerekmez mi yani çok ilginç anneme anlatıyorumda şaşıveriyor şimdi annem memlekkette eşimi arayıp diyecek biz yokuz ne istersin burdan gönderelim diye istemesede gönlünü alıyorlar böyle bizlerde
çok ilginç oysaki ben yeni yılda elim boş gitmeyeyim diye cepimdeki tek 10 ile şal almıştım((
karşılık beklemiyorum ama onun gibi biri unutması imkansız yani gitmiş kendine üst baş almş bayramlık ya insan yine beklemiyorum ama kızım bunuda sana aldım demesi gerekmez mi yani çok ilginç anneme anlatıyorumda şaşıveriyor şimdi annem memlekkette eşimi arayıp diyecek biz yokuz ne istersin burdan gönderelim diye istemesede gönlünü alıyorlar böyle bizlerde
Benim sevdiceğim askerden gelipde çalışmadığı dönemde hergün yanıma geldiğinde bir tanede olsa papatya getirirdi.
Bir tanesininde 5 tanesinde kalbimde aynı değerde olduğunu bilir.
Hiç unutmam adalarda kocaman bir buket yapmıştı.Memleketine gittiğinde kendi bahçelerinden yine papatya getirmişdi onca yoldan.
Çiçek solup gidiyor belki gereksizde ama o anın duygusuda yetiyor.İki vazosunuda saklarım anısı kalacak.
Papatyaların anısı ise kalbimde.İlk gün baş başa görüşmemizde bile yok haliyle bana çok cici bir anahtarlık getirmişdi.
bir sonrakinde cebinde bir tane gül.Sonra papatyaları sevdiğimi öğrenmiş bu sefer her gelmesinde papatya getirmişdi.
Güzel heyecanlar bunlar bence.Sürekli olmasını bende istemem ama ben biliyorum ki benim kocam zaten pinti:)
buketttttttttttttttt nerden aklıma getirdin ben unutmuştummmmmmmmmmmmmmmmmmm
aman diyorum yaeşimle mutluyum gerisi boç valla
kız ben o çiçeği görünce gözümün önünde dolarlar uçuşuyor giden paracıkları dşünüyorum sevinemiyorum kiama çikolata seviyorum diye çikolata alııp içine not koymuş inanılmaz mutlu olmuştum tepesine atladım çocuğun Yani seninde dediğin gibi beni gülümsetmesi için illa çiçeğe para vermesi gerekme o bahçeden yolsada ben çok mutlu olurum
Benim sevdiceğim askerden gelipde çalışmadığı dönemde hergün yanıma geldiğinde bir tanede olsa papatya getirirdi.
Bir tanesininde 5 tanesinde kalbimde aynı değerde olduğunu bilir.
Hiç unutmam adalarda kocaman bir buket yapmıştı.Memleketine gittiğinde kendi bahçelerinden yine papatya getirmişdi onca yoldan.
Çiçek solup gidiyor belki gereksizde ama o anın duygusuda yetiyor.İki vazosunuda saklarım anısı kalacak.
Papatyaların anısı ise kalbimde.İlk gün baş başa görüşmemizde bile yok haliyle bana çok cici bir anahtarlık getirmişdi.
bir sonrakinde cebinde bir tane gül.Sonra papatyaları sevdiğimi öğrenmiş bu sefer her gelmesinde papatya getirmişdi.
Güzel heyecanlar bunlar bence.Sürekli olmasını bende istemem ama ben biliyorum ki benim kocam zaten pinti:)
ben biraz dengesizim çiçek alsa kimbilir ne kadar verdi diye içim gider almasa neden almıyor derimm
ama en güzel çiçeği balayında vermişti. geziyorduk arabayla bodruma giderken birden durdurdu arabayı yllun kenarındaki çiçekleriden topladı getirdipek romantik değildir ama böyle arada yaptımı tam yapıyorrr
şimdi takıcam kocamı koluma doğru alış veriş yuppppppppiiiiiiiii kısa uzun fark etmez artık
Nilaycım bence pinti değil tutumlu. Düğün telaşınız olmasa, maaşı güzel olsa pintiliği filan kalmaz. Hayat şartları insanı zorla pinti yapıyo.
Yelizzzz kuzum benim adım nilay şekerim aylin değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?