2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim sevdiceğim askerden gelipde çalışmadığı dönemde hergün yanıma geldiğinde bir tanede olsa papatya getirirdi.
Bir tanesininde 5 tanesinde kalbimde aynı değerde olduğunu bilir.
Hiç unutmam adalarda kocaman bir buket yapmıştı.Memleketine gittiğinde kendi bahçelerinden yine papatya getirmişdi onca yoldan.
Çiçek solup gidiyor belki gereksizde ama o anın duygusuda yetiyor.İki vazosunuda saklarım anısı kalacak.
Papatyaların anısı ise kalbimde.İlk gün baş başa görüşmemizde bile yok haliyle bana çok cici bir anahtarlık getirmişdi.
bir sonrakinde cebinde bir tane gül.Sonra papatyaları sevdiğimi öğrenmiş bu sefer her gelmesinde papatya getirmişdi.
Güzel heyecanlar bunlar bence.Sürekli olmasını bende istemem ama ben biliyorum ki benim kocam zaten pinti:)

ben biraz dengesizim çiçek alsa kimbilir ne kadar verdi diye içim gider almasa neden almıyor derimm

ama en güzel çiçeği balayında vermişti. geziyorduk arabayla bodruma giderken birden durdurdu arabayı yllun kenarındaki çiçekleriden topladı getirdi pek romantik değildir ama böyle arada yaptımı tam yapıyorrr

senin kayınvaliden senin doğum gününde çarşıya çıkıp kendine bilezik alıp geldi ya o zaman pes doğrusu dedim

çok ilginç oysaki ben yeni yılda elim boş gitmeyeyim diye cepimdeki tek 10 ile şal almıştım ((
karşılık beklemiyorum ama onun gibi biri unutması imkansız yani gitmiş kendine üst baş almş bayramlık ya insan yine beklemiyorum ama kızım bunuda sana aldım demesi gerekmez mi yani çok ilginç anneme anlatıyorumda şaşıveriyor şimdi annem memlekkette eşimi arayıp diyecek biz yokuz ne istersin burdan gönderelim diye istemesede gönlünü alıyorlar böyle bizlerde

deniz böyle seveceğiz artık. benimkide aynı canım. şimdiye kadar bana bir çorap bile almadı. ama iyi insan ne yapayım bende onun bu yönünü görmezden geliyorum. insan kırılıyor tabi bende ona almıyorum çok almak istiyorum aslında ama tutuyorum kendimii

seni çok iyi anlıyorum denizcim tabiki ihtiyacın yokta insan genede bekliyor ufak birşey olsada alması gerekirdi aslında ama o ne düşünüyor onu bilemiyoruz

Nilaycım bence pinti değil tutumlu. Düğün telaşınız olmasa, maaşı güzel olsa pintiliği filan kalmaz. Hayat şartları insanı zorla pinti yapıyo.

katılıyorum buketçm aynen öylee buarada cıkolataya not yazma olayını bnde nişanlıyken yapmıştım :)))

eft güsel duygular aylıncm herkese mutlu olsun ınşallhh sevmek sevılkmek gusel cıcekle bocekle farketmezzz:)))

kız öyle deme arada bnde yapıom sormaaaaaaa hele bir kere eşimee bn alışkınım çiçeklere dedim çok pozuldu zor gönül aldımm cenemı tutamadm

Nilaycım bence pinti değil tutumlu. Düğün telaşınız olmasa, maaşı güzel olsa pintiliği filan kalmaz. Hayat şartları insanı zorla pinti yapıyo.

Ben sevdiceğime pinti dediğimde bana biz tutumlu bir çiftiz fıstığım diyor:)
Ama benim pinti demek hoşuma gidiyor.Kızgınlıkla söylemiyorum yani kızlar yazarken bile gülüyorum.
Sevdiceğim pinti dediğimdeki yüz şekli aklıma geliyor

kayınvaliden ilginç gerçekten deniz..hep kendime hep kendime..
bide görgülü bi kadın nasıl düşünemiyo böyle bişi onu anlayamıyorum..kesin kayınpederin eli açıktır kesin..

Biz kayınvalidemle mesafeliyiz açıkcası.

Geçen hafta sonu anladım ki kayınvalidem sadece bana karşı mesafeli değil yapısı öyle.
Davet etmesede kendi evine bize her geldiğinde eli kolu dolu gelir.Ama bilmiyorum nişanlımın teyzesinin yönlendirmesiyle mi yapıyor.
Nişanlımda diyor zaten teyzem benim annem diye.Bende bir aradayken saygımı kaybetmiyorum.Hatta üzülüyorum bile açıkcası.
Ama huyu bu değişmez bu saatten sonra.Bunu kabullendim.

kızlar kayınvalideden konu açılmışken
benimki de eşimin doğum gününe geldiği gün bana 100 tl verdi
dedim hediyesi mi bu? yok hayır kendine bişeyler al kızım bayram geliyor demişti
Allah razı olsun, evlendikten sonra beni şaşırtmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…