2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kizlar
nilgunum sigortaci tanidigimdan yeni donus oldu
cvni, avivasa emeklilik, aviva ve alianz sigortaya gondermis canim
insallah birsey cikar
gecmise bakaym kizlar

kayınvaliden ilginç gerçekten deniz..hep kendime hep kendime..
Bide görgülü bi kadın nasıl düşünemiyo böyle bişi onu anlayamıyorum..kesin kayınpederin eli açıktır kesin..

valla edacım bende çözemedim henüz :))

geçen terlik satılıyormuş komşular kızlarına gelinlerine kendilerine almışlar demişler sende denize al diye oda demiş ki kendi anlatıyor şimdi genç onlar tarzları farklıdır beğenir beğenmez felan diye almadım sonrada dedim alsamıydım yani bari söyleme yani

aman eda buda böyle bundan sonra benden de yok geçen aldığım sondu yok yok yok .)

Eda kayınpederim harika ya bzen yanaklarını sıkasım geliyor çok şeker sert gibi durur ama bana çok sıcak geliyor nedense onda da şunu fark ettim çekiniyor benden alışacağız sanırım daha zamanı var

denizcim bende seviyorum kayınvalidemi ama bizimkindede bu huy var
bugüne kadar hiçbi doğumgünümde almadı mesela
şuan bayram geliyo ve evlendikten sonraki ilk bayramımız
ayrıca borca girdiğimizi de biliyo
insan bi düşünür en azından bi lafını yapar birlikte bişeyler alalım falan diye ama yok nerdeee
düşüneceini de sanmıyorum
ama dur bakalım daha bayrama var
gün olmadan neler doğar (kendimi kandırıyorum gibi geliyo ama neyse)

Eda bilmiyorum aklım çok karısık çivi çiviyi sökermiş diye bir ilişkiye baslamak da istemiyorum kıza bak nişanlandı ayrıldı başkasını buldu derler diye de susuyorum hep zaten başkası ne der diye yasıyoruz ya halen öyle ...

eda bilmiyorum inş çok mutlu olurum çivi çiviyi sökermiş diye yaklaşmak da istemiyorum ama bu kızgınlıkla bir daha adım atamazsam diye de çok korkuyorum ....

meltem daha yolun başı asıl bundan sonra silkelenip kenidne gelmen lazım
daha yeni başlıyor belki şimdi değil ama karşına sana değer veren seni gözünden sakınacak biri çıkarsa bence düşünebilirsin onun sevgisi desteği ile mutluluğa kapı açabilirsin

İnş canımm Edanın bahsettigi öyle birisi var dün akşam biraz dertleştik onu söylemek istedi

benim kayınvalidemde ufak tefek şeyler alır bana.çoraptı badiydi falan ama her aldığında ablana alıyordum sana da aldım der.
kızı olmasa bende bişi göremicektim herhalde

ececim asker yolu beklediğin kardeşinmi peki ben nişanlın sanıyordum ilk zamanlar..
8 ay bitti..hayırlısı olsun inşallah hakkında..
peki şuan bi ilişkin varmı?

canım ben nişanlıydım bundan 9 ay önce attım nişanı :))
saydığım şafakta sevgili adayımın şafağı
bakalım gelsinde ne olcak ne bitcek görcezz

deli olma be..kızım çevrene bi baksana...kaçırma fırsatlarııı..anladın onu sen

meltemmm ne oluooo banada söleyinn :))) bende anlıcamm

canım inşallah çok güzel ve anlamlı sözler yazdıracağın o anlarında gelir :)) teşekkür ederim.

inşş kuzucumm :))) düğün resimlerini meraklaaa bekliyorum

kızlar çorlu yolunda kaza olmuş 6 ölü 3 yaralı varmış.
moralim bozuldu ve çok üzüldüm duyunca
hergün o yoldan geçiyrm
kazanın olduğu yerde arabaların parçaları fırlamış etrafa çok kötü oldum ya o kadar sakat yolki
annemde hep tedirgin olurdu haberi duyunca iyice panik yapmış
şu yol bir yapılsa daha fazla canlar gitmeden

Kızlarrr merhaba :80:

Ben bayadır sizi takip ediyorum, çoğunuzu tanıyo gibiyim artık ama yazmak kısmet olmadı hiç Gündüz işler çok yoğun olduğu için ancak akşam saatlerinde fırsat oluyor, bu saatlerde de hiç kimse kalmıyor tabi ancak geçmişi okuyorum.

Ben de 2011 geliniyimm:81: 23 Ekimde düğünüm, 28 yaşındayım, İstanbuldayım yine İstanbulda kalıcam evlenince de. Uzun aramalardan sonra haftasonu evimizi tuttuuuk üzerimden bi yük kalktı resmen. Ama daha ortada ne gelinliğim var, ne eşyalar, ne de kına için mekan bulabildim daha :84: Hem çalışıp hem bu işlere yetişmek çok zor, bu saatte işten yeni geldim, muhasebeci olmak da zor. Ailem saolsun yardımcı olmaya çalışıyor ama sonuçta herşey bana bakıyor yine.

Geç kalmıyorum di mi, 2 ay kaldı tam bugün. Mesela gelinlik siparişini bayramdan sonra versem dikim için geç kalmış olur muyum? Hazır seçeneklerde çok fazla bişi bulamamıştım, biraz gezdim denedim. Kına için de anadolu yakasında erenköy ve çevrelerinde mekan tavsiye edebilir misiniz? Öğretmenevi bulduk ama adam başı 12 TL istedi, müzik, resim, video hariç kına-kuruyemiş masrafları hariç biraz fazla geldi. Yoksa normal mi :92: Ay kafam çok karışık, kaçmak istiyorum bazen, bitecek di mi bu işler

Sanırım biraz morale çok ihtiyacım var, sizin dayanışmanızı arkadaşlığınızı çok seviyorum. Bana da yer açınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…