- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.421
kayınvaliden ilginç gerçekten deniz..hep kendime hep kendime..
Bide görgülü bi kadın nasıl düşünemiyo böyle bişi onu anlayamıyorum..kesin kayınpederin eli açıktır kesin..
deli olma be..kızım çevrene bi baksana...kaçırma fırsatlarııı..anladın onu sen
valla edacım bende çözemedim henüz :))
geçen terlik satılıyormuş komşular kızlarına gelinlerine kendilerine almışlar demişler sende denize al diye oda demiş ki kendi anlatıyor şimdi genç onlar tarzları farklıdır beğenir beğenmez felan diye almadım sonrada dedim alsamıydım yani bari söyleme yani
aman eda buda böyle bundan sonra benden de yok geçen aldığım sondu yok yok yok .)
eda bilmiyorum inş çok mutlu olurum çivi çiviyi sökermiş diye yaklaşmak da istemiyorum ama bu kızgınlıkla bir daha adım atamazsam diye de çok korkuyorum ....
meltem daha yolun başı asıl bundan sonra silkelenip kenidne gelmen lazım
daha yeni başlıyor belki şimdi değil ama karşına sana değer veren seni gözünden sakınacak biri çıkarsa bence düşünebilirsin onun sevgisi desteği ile mutluluğa kapı açabilirsin
İnş canımm Edanın bahsettigi öyle birisi var dün akşam biraz dertleştik onu söylemek istedi
zuhall dvetiyeni görcem die bütün geçmişi okudum
çok güzelmiş
davetiye sözüne de bayıldımm bizim düğün olsaydı o olcaktı davetiye sözümüz :))
selam kizlar
nilgunum sigortaci tanidigimdan yeni donus oldu
cvni, avivasa emeklilik, aviva ve alianz sigortaya gondermis canim
insallah birsey cikar
gecmise bakaym kizlar
canım inşallah çok güzel ve anlamlı sözler yazdıracağın o anlarında gelir :)) teşekkür ederim.
ececim asker yolu beklediğin kardeşinmi peki ben nişanlın sanıyordum ilk zamanlar..
8 ay bitti..hayırlısı olsun inşallah hakkında..
peki şuan bi ilişkin varmı?
deli olma be..kızım çevrene bi baksana...kaçırma fırsatlarııı..anladın onu sen
canım inşallah çok güzel ve anlamlı sözler yazdıracağın o anlarında gelir :)) teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?