2011 gelin adayları buyrun sohbete

wein meraba canim
cok kolay gelsin mutluluklar
bence yetisir canim sikma guzel canini.
kina icin yer dusuncem sana
fotorafci bulamadiysan erenkoyde photographia oneririm
davetiye ve nikah sekeri icin kadikoyde efes carsisi var altiyolda. orada birsuru dukkan var. ben barok bonbonda yaptirdim bilgin olsun canimmm
iyi geceler herkese kizlar

günaydın kızlarr
gzel bir gün olsun inş.
ve biran önce bugünüde bitirelim

kızlar bilginiz varmı p.tesi yarım gün mü olucak tam gün mü?
yani 9 gün tatil deniliyor ama p.tesi yarım gün mü oluyor
umarım yarım gün değildir kendimi tatil moduna çok alıştırdım yaa

günaydın kızlarr

tatile bir adım daha yaklaştıkkk

resmi tatil zeynepcim pazarteside yarım gün değl yani tatil

sen özel de çalışmıyodun dimi

bazen özeller çalıştırı çünkü resmi tatil olsada

günaydınn zeynooo kamu da tam gün sayılıyor kuzum biizm gibi özel şirketlerde ise yarım gün

bebişim nikah işlemlerini yaptırdık biz sağlık raporları filan cumaya sonuçlar çıkacak belediyeden aldığımız formlarıda doldurduk başka bunlara ne ekleyip tekrar belediyey müracaat etmemiz lazım nüfustanda ikemetgah aldık başka bişi yapmamıza gerek var mı fotolarıda ayarladık

zuzumm şafak kaç herşey hazır mı kaldı mı birşeyler erzak felan aldınız mı kuru olanlardan yağ felanda olabilir

şafaklkkk 17 kuzummm sona yaklaştım artık:)) erzak hiçbişi almadık son hafta hallederiz artık onları.yatak odası halısı ve tv yarın gelecek onlarıda koyduk mu bir temizlik daha yapıp kurdele takıp evin içine kapatacağım artık evimi:)) sonrada size foto çekecem tamamdır canımmm:)

Günaydın kızlarr, oh rahatlamışsındır canım neden halıların bir kısmı sonra geldi canım biz halıları daha almadık ya toplam ne kadar sürede halılar beklendiniz yani canım ona göre panik yapacağım da

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr hatunlar. Hepinize mutlu güzel hayırlı sabahlar diliyorum. Tatilimize çok az kaldı =))
Bize pazartesi yarım günde izin verdiler 9 gün yapıcaz çok sevinçliyim
Kızlar bide biz araba alana kadar motorsiklet alıyoruz. Eşim bugün bakmaya gitti beğenirse alıcak.
Açılın yollar As-Ya geliyor :)):82:

günaydın kızlar haftayı ortaladık

evet zeynep bende gazeteden okudum allah sabır versin zor durum

zuhal benim eşim tez canlı aynı gün geldi halılar zaten sıkıntıda olmamıştı seçmede bir saatte haletmiştik ..)

bukommm diğer halılarım 2 günde geldi canım sadece yatak odası gecikti oda üretime verilmiş ondan.senin seçtiğin yerde ölçülerine uyan halılar var ise hemen gelir zaten ben yatak odasını kestirme yaptırdım o yüzden kuzumm

ay kızlar burda ark.lar tutturdu bizede yarım gün diye yüreğime iniyordu
ohh be tam gün tabi ya

Günaydın kızlarrrr bu sabah herkesn keyfı yernde maşalhhh allahım bozmasn ben bu sabah arabamı parkedecek yer bulamadm iş yerimin etrafnda 10 tur attım en sonunda bir yere park edım dedm cok sıkısıktı park ettm ama kapmn acılmadı hadııı gerıde cıkamadm neyse ordan bır amca yardmcı oldu saolsun bna araban ınınce demezmı kızm ılk işin bu arabayı satmak olsun çok zor bır araba dedi bnde amca napalım maddi imkansızlklar dedimmm birasda güldüm kendime

günaydın kızlarrr

dün annemdeydik iftarda herşey çok güzel olmuştu. eşimle öyle bir yemişizki hareket edemeidk sonraa

menüyü yazayım fikir olur belki.

misket çorbası

izmir köfte

pilav

şakşuka

salata

ıspanaklı çarşaf böreği

ve tatlı

aminn cnm çok zor durum
Allah kimselerin başına vermesin
zuzu niye sizin halılar öle geç geldi bizede aldığımız gün gelmişti

akşam alış verişe gittik hep aynı şeyler sıkıcı aldım bir kaç bişey zaten
eşim yorgundu gittki yemek yedik uydu akşamları çok çabuk geçiyor

Bnmde dün kü menüm kızlar

mercimek çorba
zeytinyaglı taze fasulye
islim kebabı
pilav
cacık
çoban salata
etimek tatlısı

resimlerni cektım kızlar ama makınem sarjı bıtı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…