- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.441
günaydın kızlarr
gzel bir gün olsun inş.
ve biran önce bugünüde bitirelim
kızlar bilginiz varmı p.tesi yarım gün mü olucak tam gün mü?
yani 9 gün tatil deniliyor ama p.tesi yarım gün mü oluyor
umarım yarım gün değildir kendimi tatil moduna çok alıştırdım yaa
zuzumm şafak kaç herşey hazır mı kaldı mı birşeyler erzak felan aldınız mı kuru olanlardan yağ felanda olabilir
şafaklkkk 17 kuzummm sona yaklaştım artık:)) erzak hiçbişi almadık son hafta hallederiz artık onları.yatak odası halısı ve tv yarın gelecek onlarıda koyduk mu bir temizlik daha yapıp kurdele takıp evin içine kapatacağım artık evimi:)) sonrada size foto çekecem tamamdır canımmm:)
Günaydın kızlarr, oh rahatlamışsındır canım neden halıların bir kısmı sonra geldi canım biz halıları daha almadık ya toplam ne kadar sürede halılar beklendiniz yani canım ona göre panik yapacağım da
Günaydın kızlarr, oh rahatlamışsındır canım neden halıların bir kısmı sonra geldi canım biz halıları daha almadık ya toplam ne kadar sürede halılar beklendiniz yani canım ona göre panik yapacağım da
günaydın kızlarr
tatile bir adım daha yaklaştıkkk
resmi tatil zeynepcim pazarteside yarım gün değl yani tatil
sen özel de çalışmıyodun dimi
bazen özeller çalıştırı çünkü resmi tatil olsada
ay kızlar burda ark.lar tutturdu bizede yarım gün diye yüreğime iniyordugünaydınn zeynooo kamu da tam gün sayılıyor kuzum biizm gibi özel şirketlerde ise yarım gün
bebişim nikah işlemlerini yaptırdık biz sağlık raporları filan cumaya sonuçlar çıkacak belediyeden aldığımız formlarıda doldurduk başka bunlara ne ekleyip tekrar belediyey müracaat etmemiz lazım nüfustanda ikemetgah aldık başka bişi yapmamıza gerek var mı fotolarıda ayarladık
günaydın kızlar haftayı ortaladık
evet zeynep bende gazeteden okudum allah sabır versin zor durum
zuhal benim eşim tez canlı aynı gün geldi halılar zaten sıkıntıda olmamıştı seçmede bir saatte haletmiştik ..)
Buket ve eda napıyorsunuzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?