2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm en önemlisi sağlık raporu en zor kısım o bittiyse bitmiş demektir
başka birşey yok tatlım.
götürün verin biran önce

uykun vr bakim senn bnde pek yazamıom acayip uykum vrr yaa

evet ama dünkü gibi değilim..annemlere gittik dün..iftardan sonra baktık tansiyonum 8/4
küçük sürekli düşük zaten..10,30 a kadar yattım uyumusum..
sonra kalktık eve gittik..11,30 da yattım..sahurada kalkmadım..bakalım nasıl oruc tutucam bugun..

Bnmde dün kü menüm kızlar

mercimek çorba
zeytinyaglı taze fasulye
islim kebabı
pilav
cacık
çoban salata
etimek tatlısı

resimlerni cektım kızlar ama makınem sarjı bıtı yaaa

Tekrar ellerine sağlık şekerim. Yemeklerinde de ev sahipliğinde süperdi maşallah. Çok güzel ve iyi bi ev hanımı olmuşsun. Tekrarını yaparız işallah en kısa zamanda ama bu sefer bizim ewde =)

kızlar bakın benim başıma ne gelmişti
şimdi ben beld. de çalışıyrm
nikah işlemlerinide ark.ım yapıo.
nikah muamelelerine başlıcaz o da evlilik izni aldı yeni evlenmişti benden 2 hafta önce fln
herneyse başka bir arkadaş yapıcak ama bilmiyor
bilmediğinide biliyrm ama görevlendirmeyi o almış
x arkadaşı aradım dedim böle böle evrakları hazırladım ama beld. doldurulcak evrakları nikah günü atıcam.
o zamanda vekil vardı.vekilin adı yazması gerekirken evlendirme memurunun adını yazmış o bileyen
hem evlilik cüzdanıma
hem o evraklara
vekilde dikkat etmemiş imza atmış.
olay çıkmıştı. üstelik ertesi gün ne olursa olsun gelip tebrik etmesi gerekirken kavga çıkarmıştı
çünkü epeyce paylamışlar bunuda nasıl yanlış yaparsın böle biiyi die
düzelttiler tabi ama cüzdanım öle kaldı
çok üzülmüştüm o zaman ama neyseki çk fazla kullanılan bişiy değil kimlikler yetiyor

8/4 tansiyonun edacm tutmasaydn ya oruç allah kabul etsin ama sağlığında önemli bir ara bnmde düşük tansiyon problemm vardı neseki epeydir iyiym bnmde hep 4 kadr düşüodu geçmiş olsun tühh inşallhh bir an önce iftar vakti olur:)su gibi geçsin bugun senn için zaman:)

Tekrar ellerine sağlık şekerim. Yemeklerinde de ev sahipliğinde süperdi maşallah. Çok güzel ve iyi bi ev hanımı olmuşsun. Tekrarını yaparız işallah en kısa zamanda ama bu sefer bizim ewde =)

AFİYET OLSUN ELİFM NE YAPTIM Kİ ÇOK Bİ ŞİY YAPAMADM TEKRARNDA FAYDA VR TBİ:))SİZİ BİZİ Mİ VR HEM SİZ BİRBİRİNİZE BİRAS DOYUN ESKİYİN BOL BOL GElİRİZ BİZ:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…