2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın canım nasılsın?

ay ben bi uykuluyum sormayın ya

bnde öyleym gece sahura uyanamamışm eşim aç aç oruç tutacak yaa nasıl uyumuşm ufff ama son gunlerde 2 den 3 den erken yatamıorum alışmışm dün misafirim vrdi güsel bir akşamdı öyle işte sen neler yaptın

gunaydin kizlar
buketcim basiniz sagolsun canim
vanda son gun yarin geliyorum istanbula
evimi esimi ozledimmm

ayşem cok sevndm bol bol hasret gıdern artk:)

bende iyiyim canım ya ne olsun işte bugün çarşamba 2 gün sonra tatil ya onun umuduyla yasıyorum suan

ben bi rahatsızlıktan dolayı oruç tutmuyorum bu ara canım eşim kalkıp kendisi hazırlayıp yiyo sağolsun o konuda rahatım çok şükür

kızlar bız bu 9 günlük tatıle bır yere gıdemıoss yaaa yanı eşimden dha hiç ses sanrm evde olacagzz bnmde tatıl sonrası acıkogretm sınvalarm vr zatii bütlere kaldımm ders calsırım bnde biras napim

sizler napıyorsunuz tatildeee

aslıııııııııııı napıosnnnnnn

takılıyorum öyle yelis iyi diyelim iyi olalım :)
şu haftayı atlatsakta tatil yapsak ya onu bekliyorum.
bide regl oluyorum onun sıkıntısı var üstümde ama tatili düşündükçe moral en üst seviyelerde :96: :87:
Sen nasılsın? Elif 87 ile arkadaşmısınız gerçekte? Onu farkettimde az önce :)

ayy evet canım çok hoş bir fikir bu bencede:87::87:

bide şu 2 rakamını hani pastalara şimdi sayılı mum koyuyolarya öylede olabilir değilmi ama

o biras çocukça olurr gamze ya iki yaşına giriyo gib ya şekilledırcın yoksa ible dök buzdolabı poşetinee alt köşesinden azıcık kes şekli ver zor olmaz

biz bayramın ilk 2 günü kayınvalidemlere gidiyoruz nerdyse 2 aydır görmedim gidelim özlemişlerdir oğullarını..sonrada benim annemlerdeyiz eşimin izni bayram dönüşü bitiyo zaten bende annemlen takılırım gezeriz tozarız

Kızlar yasemin 'in dün iş yerinde son günüydü. Bütün eşyalarını evi gelinliği hallettiler.
14 ünde istanbulda kınası olucak. 16 sında ankarada olucaktı düğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…