- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.501
bugün tam 2 aylık evliyim kızlar
akşam neler yapsam acaba:26:
aöfün kayıt yenilemesi geçtimi
takılıyorum öyle yelis iyi diyelim iyi olalım :)
şu haftayı atlatsakta tatil yapsak ya onu bekliyorum.
bide regl oluyorum onun sıkıntısı var üstümde ama tatili düşündükçe moral en üst seviyelerde :96: :87:
Sen nasılsın? Elif 87 ile arkadaşmısınız gerçekte? Onu farkettimde az önce :)
biz bayramın ilk 2 günü kayınvalidemlere gidiyoruz nerdyse 2 aydır görmedim gidelim özlemişlerdir oğullarını..sonrada benim annemlerdeyiz eşimin izni bayram dönüşü bitiyo zaten bende annemlen takılırım gezeriz tozarız
kızlar bız bu 9 günlük tatıle bır yere gıdemıoss yaaa yanı eşimden dha hiç ses sanrm evde olacagzz bnmde tatıl sonrası acıkogretm sınvalarm vr zatii bütlere kaldımm ders calsırım bnde biras napim
sizler napıyorsunuz tatildeee
Bayramda evde olucaz kızlar. Eşimin 9 günlük tatili olmucak. 3 gün izinli olucak.
Senelik izninden alırsa çok küçük bi ihtimal belki bi kaçamak yapabilirmişiz.
Bayramda evde olucaz kızlar. Eşimin 9 günlük tatili olmucak. 3 gün izinli olucak.
Senelik izninden alırsa çok küçük bi ihtimal belki bi kaçamak yapabilirmişiz.
ben fınduk topalamaya gidiyorum
olsun sen evde eşini karşılarsn yemeklerı hazrlayıp aslıcım vla bn özlüom yemeklerı hazrlayıp eşimn işten gelmesini beklemeyii henüz nasp olmadı tbe:))balkonda onu beklemeyi
edam geçmedi behhh bayramdan sonra tam tarih bılmıom bnde
olsun sen evde eşini karşılarsn yemeklerı hazrlayıp aslıcım vla bn özlüom yemeklerı hazrlayıp eşimn işten gelmesini beklemeyii henüz nasp olmadı tbe:))balkonda onu beklemeyi
edam geçmedi behhh bayramdan sonra tam tarih bılmıom bnde
hangi yemekte prof. san onu yap güzel geçsin sonra olmayınca üzülme gamzecik
eft bu hafta bitsede tatil yapsak elif arkd.eft aynı işyerndeyz oda eylülde evlenıo nasıpse az kaldı aramza katılıyor:)
bizm kayınvalıdemler dısarda ılk gun bnm aılemn yannda oluruzz burda zıyaretlerı bıtırzz sonra kayınvalıdeme gıderz acelesı yokkbnde bol bol dinlenm dıorum bıde ders calısşmm lazım tbii
son iki gün kızlarrrr yaşasınn tatillllllllllllllllllllllllllllll
Ben evlendim evleneli yemekleri hazırlayıp eşimden önce evde olup onu karşılamadım.
Bide vardiyeli sistem olunca hayatımız karmakarışık
Ramazan bitsede gündüze geçse geceleri bize kalsa:92:
ben kaydımı dondurmustum be iki dönemdir yatırmadım..
ve 450 yatırmam gerekiyo..hayatta yatıramam..napıyım kalsın böyle..
bna nasp olucak pekk heralde eşimle aynı satte cıkoss hafta sonlarıda tatill püff çalışmak bazen yoruo yaaa
bnde en son faizlı 315 ödedim içime otudu resmen yaa
kızlar bız bu 9 günlük tatıle bır yere gıdemıoss yaaa yanı eşimden dha hiç ses sanrm evde olacagzz bnmde tatıl sonrası acıkogretm sınvalarm vr zatii bütlere kaldımm ders calsırım bnde biras napim
sizler napıyorsunuz tatildeee
bizde dün akşama kadar kararvermiştik altınoluğa gidecektik. ama kızlar iyimi yaptım bilmiyorum şöyle bişey oldu ve biz eşimle gitmekten vazgeçtik.
şimdi kötü bir otel yada pansiyonda kalıp huzursuz birttail geçirmekistemiyoruz. iyi bir yere gidelim desek 6 gün kalsak 1500 sadece otel 1000 tl de yol parası tutuyor yaklaşık masraflarla. çünkü arabamızla feribotla bandırma sonrası arabayla devam edicez. feribot sadece 550 tutuyor. sonuçta sırf bayram zamanı diye fiyatlar uçtuğu için kazıklanacaktık. herşey heryer çok pahalı. akşam dedi ki eşm ne düşünüyorsun o kadar açılmayalım. biliyorum ttaile ihityacın var ama istersen seni günü birlik sapancaya falan götürürüm . bende kıyamadım tmm dedim. boşver yazın harcarız paramızı çok güzel bir tatil yaparız dedim. söz dedi yazın yapıcaz. ama aklım kaldı
günaydın kızlarr
Zuhalcim herşeyi halletmişsin artık rahatça düğün gününü bekleyebilirsin.
Buketcim başınız sağolsun canım.
Edacım geçmiş olsun sende dikkat et takip edilmesi gerek sürekli tansiyonunun.
Ayşecim sayılı gün çabucak geçti bak yarın burdasın inşallah
Kübracım meraklanma canım rutin şeyler bunlar bütün doktorlar istiyo anneden bende yaptırdım detaylı bir kan tahlili ve tam idrar tahlilide yapıyolar canım.
günaydın kızlarr
Zuhalcim herşeyi halletmişsin artık rahatça düğün gününü bekleyebilirsin.
Buketcim başınız sağolsun canım.
Edacım geçmiş olsun sende dikkat et takip edilmesi gerek sürekli tansiyonunun.
Ayşecim sayılı gün çabucak geçti bak yarın burdasın inşallah
Kübracım meraklanma canım rutin şeyler bunlar bütün doktorlar istiyo anneden bende yaptırdım detaylı bir kan tahlili ve tam idrar tahlilide yapıyolar canım.
Gamzecim yeter çorbada yaaprsın eşin gelene kadar hazırlarsın hep çorba tabağına da not yazıp koyarsın dökmeden :)
yelizcim gönderriim tabi fındığın lafımı olur kargo ile bir günde elinde :)
bizde dün akşama kadar kararvermiştik altınoluğa gidecektik. ama kızlar iyimi yaptım bilmiyorum şöyle bişey oldu ve biz eşimle gitmekten vazgeçtik.
şimdi kötü bir otel yada pansiyonda kalıp huzursuz birttail geçirmekistemiyoruz. iyi bir yere gidelim desek 6 gün kalsak 1500 sadece otel 1000 tl de yol parası tutuyor yaklaşık masraflarla. çünkü arabamızla feribotla bandırma sonrası arabayla devam edicez. feribot sadece 550 tutuyor. sonuçta sırf bayram zamanı diye fiyatlar uçtuğu için kazıklanacaktık. herşey heryer çok pahalı. akşam dedi ki eşm ne düşünüyorsun o kadar açılmayalım. biliyorum ttaile ihityacın var ama istersen seni günü birlik sapancaya falan götürürüm . bende kıyamadım tmm dedim. boşver yazın harcarız paramızı çok güzel bir tatil yaparız dedim. söz dedi yazın yapıcaz. ama aklım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?