2011 gelin adayları buyrun sohbete

eft bu hafta bitsede tatil yapsak elif arkd.eft aynı işyerndeyz oda eylülde evlenıo nasıpse az kaldı aramza katılıyor:)

bizm kayınvalıdemler dısarda ılk gun bnm aılemn yannda oluruzz burda zıyaretlerı bıtırzz sonra kayınvalıdeme gıderz acelesı yokk bnde bol bol dinlenm dıorum bıde ders calısşmm lazım tbii

son iki gün kızlarrrr yaşasınn tatillllllllllllllllllllllllllllll

Bayramda evde olucaz kızlar. Eşimin 9 günlük tatili olmucak. 3 gün izinli olucak.
Senelik izninden alırsa çok küçük bi ihtimal belki bi kaçamak yapabilirmişiz.

Bayramda evde olucaz kızlar. Eşimin 9 günlük tatili olmucak. 3 gün izinli olucak.
Senelik izninden alırsa çok küçük bi ihtimal belki bi kaçamak yapabilirmişiz.

olsun sen evde eşini karşılarsn yemeklerı hazrlayıp aslıcım vla bn özlüom yemeklerı hazrlayıp eşimn işten gelmesini beklemeyii henüz nasp olmadı tbe:))balkonda onu beklemeyi

edam geçmedi behhh bayramdan sonra tam tarih bılmıom bnde

Ben evlendim evleneli yemekleri hazırlayıp eşimden önce evde olup onu karşılamadım.
Bide vardiyeli sistem olunca hayatımız karmakarışık
Ramazan bitsede gündüze geçse geceleri bize kalsa :92:

ben kaydımı dondurmustum be iki dönemdir yatırmadım..
ve 450 yatırmam gerekiyo..hayatta yatıramam..napıyım kalsın böyle..

hangi yemekte prof. san onu yap güzel geçsin sonra olmayınca üzülme gamzecik

ay denizcim ya daha bi yemekte prof değilimki ama yemeklerimi dün akşamdan yaptım bugün rahat edeyim diye

taze fasülye,pirinç pilavım var tatlım var..yanınada kaşık salatası yapıcam aslında onu eşimde yapabilir çok güzel yapıyoda..işte bu kadarrr yetmezmi:26:

biz benim memleketimde oturuyoruz canım eşimin ailesi başka sehirde o yüzden ilk oraya gitmeyi düşünüyoruz kalpleri kırılmasın gönülleri olsun diye...

sonra nasıl olsa geriye daha 5 günüm daha kalıyo bizimkilerle bol bol vakit geçiririm

Ben evlendim evleneli yemekleri hazırlayıp eşimden önce evde olup onu karşılamadım.
Bide vardiyeli sistem olunca hayatımız karmakarışık
Ramazan bitsede gündüze geçse geceleri bize kalsa :92:

bna nasp olucak pekk heralde eşimle aynı satte cıkoss hafta sonlarıda tatill püff çalışmak bazen yoruo yaaa

ben kaydımı dondurmustum be iki dönemdir yatırmadım..
ve 450 yatırmam gerekiyo..hayatta yatıramam..napıyım kalsın böyle..

bnde en son faizlı 315 ödedim içime otudu resmen yaa

bizde dün akşama kadar kararvermiştik altınoluğa gidecektik. ama kızlar iyimi yaptım bilmiyorum şöyle bişey oldu ve biz eşimle gitmekten vazgeçtik.

şimdi kötü bir otel yada pansiyonda kalıp huzursuz birttail geçirmekistemiyoruz. iyi bir yere gidelim desek 6 gün kalsak 1500 sadece otel 1000 tl de yol parası tutuyor yaklaşık masraflarla. çünkü arabamızla feribotla bandırma sonrası arabayla devam edicez. feribot sadece 550 tutuyor. sonuçta sırf bayram zamanı diye fiyatlar uçtuğu için kazıklanacaktık. herşey heryer çok pahalı. akşam dedi ki eşm ne düşünüyorsun o kadar açılmayalım. biliyorum ttaile ihityacın var ama istersen seni günü birlik sapancaya falan götürürüm . bende kıyamadım tmm dedim. boşver yazın harcarız paramızı çok güzel bir tatil yaparız dedim. söz dedi yazın yapıcaz. ama aklım kaldı

günaydın kızlarr
Zuhalcim herşeyi halletmişsin artık rahatça düğün gününü bekleyebilirsin.
Buketcim başınız sağolsun canım.
Edacım geçmiş olsun sende dikkat et takip edilmesi gerek sürekli tansiyonunun.
Ayşecim sayılı gün çabucak geçti bak yarın burdasın inşallah
Kübracım meraklanma canım rutin şeyler bunlar bütün doktorlar istiyo anneden bende yaptırdım detaylı bir kan tahlili ve tam idrar tahlilide yapıyolar canım.

Gamzecim yeter çorbada yaaprsın eşin gelene kadar hazırlarsın hep çorba tabağına da not yazıp koyarsın dökmeden :)

yelizcim gönderriim tabi fındığın lafımı olur kargo ile bir günde elinde :)

Küboş bütçenizi sarsmıcaksa gitseniz süper olur ama sarsıcaksada gerek yok. Bukadar yoğun tempodan sonra evde baş başa kalmak bile yeter.

Son düzenleme:

sağol canım bende meraklandım. allaha şükür herşey normal gibi gözüküyor. biraz tsh değerim yüksek çıkmış. araştırdım şmdi sanırım önemli bir durummuş ama tedavisi varmış. benim ablamlardada var guatr ırsi olabiliyor . gerçi onlarda çıktığında ben kendime baktırmıştım bişey yoktu. evli değildim o zaman. hamileleiktede artış gösterebiliyormuş. cumayı bekleyeceğim hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider.

hoşgeldin cnm günaydın..
benim tansiyonum sürekli düşer esracım..
ama bu kadr yorgun olmam hep uyku düzensizliği
11.30 gibi vrup kafayı yatıcam artık..

Gamzecim yeter çorbada yaaprsın eşin gelene kadar hazırlarsın hep çorba tabağına da not yazıp koyarsın dökmeden :)

yelizcim gönderriim tabi fındığın lafımı olur kargo ile bir günde elinde :)

ay evet çorbayı unutmusum yazmayı denizcim

ama çorbayı dökmeden kağot yazmak çok mantıklı şekerim

sağolasın hoşuma gitti valla

biz zaten iftarda bişey yemiyoruz canım ya hemen bi çorbayla bile doyuyoruz

çok isabetli bir karar vermişsiniz kübracım, biz de sadece eşimin memleketine gideceğiz
o da mecburuz düğün olduğu için.
şimdi bebiş gelince de masraflar artacak. eğer özel sağlık sigortan yoksa doğum vs.
Allah sağlık versin gidersiniz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…