- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.521
bu tek taksit faizli 315 ise 630 yatırmam gerekiyooo..
bizde dün akşama kadar kararvermiştik altınoluğa gidecektik. ama kızlar iyimi yaptım bilmiyorum şöyle bişey oldu ve biz eşimle gitmekten vazgeçtik.
şimdi kötü bir otel yada pansiyonda kalıp huzursuz birttail geçirmekistemiyoruz. iyi bir yere gidelim desek 6 gün kalsak 1500 sadece otel 1000 tl de yol parası tutuyor yaklaşık masraflarla. çünkü arabamızla feribotla bandırma sonrası arabayla devam edicez. feribot sadece 550 tutuyor. sonuçta sırf bayram zamanı diye fiyatlar uçtuğu için kazıklanacaktık. herşey heryer çok pahalı. akşam dedi ki eşm ne düşünüyorsun o kadar açılmayalım. biliyorum ttaile ihityacın var ama istersen seni günü birlik sapancaya falan götürürüm . bende kıyamadım tmm dedim. boşver yazın harcarız paramızı çok güzel bir tatil yaparız dedim. söz dedi yazın yapıcaz. ama aklım kaldı
Küboş paranız fazlaysa bütçenizi sarsmıcaksa gitseniz süper olur ama sarsıcaksada gerek yok. Bukadar yoğun tempodan sonra evde baş başa kalmak bile yeter.
bizde dün akşama kadar kararvermiştik altınoluğa gidecektik. ama kızlar iyimi yaptım bilmiyorum şöyle bişey oldu ve biz eşimle gitmekten vazgeçtik.
şimdi kötü bir otel yada pansiyonda kalıp huzursuz birttail geçirmekistemiyoruz. iyi bir yere gidelim desek 6 gün kalsak 1500 sadece otel 1000 tl de yol parası tutuyor yaklaşık masraflarla. çünkü arabamızla feribotla bandırma sonrası arabayla devam edicez. feribot sadece 550 tutuyor. sonuçta sırf bayram zamanı diye fiyatlar uçtuğu için kazıklanacaktık. herşey heryer çok pahalı. akşam dedi ki eşm ne düşünüyorsun o kadar açılmayalım. biliyorum ttaile ihityacın var ama istersen seni günü birlik sapancaya falan götürürüm . bende kıyamadım tmm dedim. boşver yazın harcarız paramızı çok güzel bir tatil yaparız dedim. söz dedi yazın yapıcaz. ama aklım kaldı
sağol canım bende meraklandım. allaha şükür herşey normal gibi gözüküyor. biraz tsh değerim yüksek çıkmış. araştırdım şmdi sanırım önemli bir durummuş ama tedavisi varmış. benim ablamlardada var guatr ırsi olabiliyor . gerçi onlarda çıktığında ben kendime baktırmıştım bişey yoktu. evli değildim o zaman. hamileleiktede artış gösterebiliyormuş. cumayı bekleyeceğim hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider.
Gamzecim yeter çorbada yaaprsın eşin gelene kadar hazırlarsın hep çorba tabağına da not yazıp koyarsın dökmeden :)
yelizcim gönderriim tabi fındığın lafımı olur kargo ile bir günde elinde :)
hoşgeldin cnm günaydın..
benim tansiyonum sürekli düşer esracım..
ama bu kadr yorgun olmam hep uyku düzensizliği
11.30 gibi vrup kafayı yatıcam artık..
çok isabetli bir karar vermişsiniz kübracım, biz de sadece eşimin memleketine gideceğiz
o da mecburuz düğün olduğu için.
şimdi bebiş gelince de masraflar artacak. eğer özel sağlık sigortan yoksa doğum vs.
Allah sağlık versin gidersiniz yine
tek taksit eda yaa bn ikinci dönem harç parasını salladım düğün üzeri diye 270 olmuş 315 içime oturdu paşa paşa yatırdm napim sınava gırecegm dıe
kübracm bızde oyuzden vazgectık bn ıstanbul agvaya gıtmek ıstedm fiyattlar resmen uçtu eşimi zorlamak ıstemıorum maddi anlamda ne gerek vr evde yaparız tatilDyeterki bir olalım dimi ama
Evet canım haklısınız bayramda gerçekten çok pahalı ama eylül sonu ekim başı gibi baya iniyo fiyatlar o yüzden bende o tarihlerde istiyorum çünkü okullar açılmış oluyo sezon durgunlaşıyo yarıdan fazla iniyo fiyatlar bende işten perşembe cuma için izin alıp 4 günlük bi tatil yaparım diye düşünüyorum. Belki sizde öyle bişey yapabilirsiniz canım.
Bayramda ben biz eşimle burdayız. Eşimin ailesi komple eşimin teyzesinin yazlığında toplanıyolar bizide çağırdılar tabiki ama ablamlar geliceği için bu bayram biz gitmiyoruz benim ailemle takılıcaz :)
Önemli değil canım sen kendini rahat bırak sadece güzel düşün pozitif ol. Benimde btün kan değerlerim düşük çıktı tsh yüksek çıktı ama doktorum çok iyi çok güzel anlatıyo herşeyi ve hiç içimi karartmıyo. HErşeyin çok normal dedi hamilelikde değerlerde biraz değişme olabiliyomuş. Sadece kanın az dedi bütün hamilelerde az çıkıyomus zaten demir-kan ilacını hamileliğinin bitimine kadar kullanıcaksın dedi o kadarcık canım.
evet canım haklısınız bayramda gerçekten çok pahalı ama eylül sonu ekim başı gibi baya iniyo fiyatlar o yüzden bende o tarihlerde istiyorum çünkü okullar açılmış oluyo sezon durgunlaşıyo yarıdan fazla iniyo fiyatlar bende işten perşembe cuma için izin alıp 4 günlük bi tatil yaparım diye düşünüyorum. Belki sizde öyle bişey yapabilirsiniz canım.
Bayramda ben biz eşimle burdayız. Eşimin ailesi komple eşimin teyzesinin yazlığında toplanıyolar bizide çağırdılar tabiki ama ablamlar geliceği için bu bayram biz gitmiyoruz benim ailemle takılıcaz :)
evet canım yaza güzel bir tatil yaparız dedik bebeşimizlee. doğumda baya masraf olacak canım gittiğim hastane biraz tuzlu ama içime sindi eltimde orda doğum yapmış çok güveniyor dr una o yüzden inşallah orda yapacağım. zaten eda dr uzun yola izin vermiyor ilk 3 ay. çünkü bebeğin tutunma zamanı tam. marmara bölgesi dışı yasak demişti. biz idnlemedik . herşeyde bir hayır vardır. belkide bu sebep oldu.
evet canım sağolun içimi rahatlattınız. gerçekten bayram fırsatçılığı iki katı fiytalar.
bizde ilk gün ailelerle sonra ikinci gün sapancaya falan yakın yerlere gideceğiz inşallah. günü birlik geizler yaparız artık hayırlısyla
Önemli değil canım sen kendini rahat bırak sadece güzel düşün pozitif ol. Benimde btün kan değerlerim düşük çıktı tsh yüksek çıktı ama doktorum çok iyi çok güzel anlatıyo herşeyi ve hiç içimi karartmıyo. HErşeyin çok normal dedi hamilelikde değerlerde biraz değişme olabiliyomuş. Sadece kanın az dedi bütün hamilelerde az çıkıyomus zaten demir-kan ilacını hamileliğinin bitimine kadar kullanıcaksın dedi o kadarcık canım.
teskkr ederm denzcm düşünmen yeter saolasn göndermş kadr oldun trabzonda nereye gıdeceksn bn oraları cok merak edıorm orduda arkd.vr bnmde arada fındık getırrdı bize ama toplarken yemesi güsel olurr bn cok severm öyle şeyleri bnıde yardmcı götürebılrsn:)
hoşgeldin toprağım
bitti kdv ler
ya kızlar sız bayramlarda kımın aılesının yanında kalmak gerektıgınızı nasıl ayarlıyorsunuz:)???
Biz benım aılemle aynı sehırde yasıcaz ama nısanlımın aılesı baska sehırde ...hem de cok uzak 8 saat falan suruyor yanı...sımdı bız evlenınce her bayram oraya gıtmemızı ıstıcekler...
E tabı bana ıskence gıbı gelıyor 8 saat yol,e bıde sonucta bayram, kendı aılemle de vakıt gecırmek ıstıcem...ote yandan esım aılesını ozler bayramda aılesını gormek hakkı dıye ona da uzuluyorum....
Valla napcaz bılmıyorum ama ısımız zor gorunuyor...
Sizin hastane ne kadar canım muayene ve doğum ücretleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?