2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu tek taksit faizli 315 ise 630 yatırmam gerekiyooo..

tek taksit eda yaa bn ikinci dönem harç parasını salladım düğün üzeri diye 270 olmuş 315 içime oturdu paşa paşa yatırdm napim sınava gırecegm dıe

kübracm bızde oyuzden vazgectık bn ıstanbul agvaya gıtmek ıstedm fiyattlar resmen uçtu eşimi zorlamak ıstemıorum maddi anlamda ne gerek vr evde yaparız tatilDyeterki bir olalım dimi ama

Küboş paranız fazlaysa bütçenizi sarsmıcaksa gitseniz süper olur ama sarsıcaksada gerek yok. Bukadar yoğun tempodan sonra evde baş başa kalmak bile yeter.

ya ben eşimin pek para durumlarını bilemiyorum çünkü işlerine bağlı. iş gelirse para gelir gelemzse kalırız allah korusun. şuan biraz birikimi var ama onuda harcayıp sonra işler keislirse ortada kalırız. bayram diye bu kadar pahalı olmasa. normalde kişibaşı 80 tl falan olan yerler bayramm diye 130 tl. sanırım günü birlik gezilerle idare etmem gerekecek.

Evet canım haklısınız bayramda gerçekten çok pahalı ama eylül sonu ekim başı gibi baya iniyo fiyatlar o yüzden bende o tarihlerde istiyorum çünkü okullar açılmış oluyo sezon durgunlaşıyo yarıdan fazla iniyo fiyatlar bende işten perşembe cuma için izin alıp 4 günlük bi tatil yaparım diye düşünüyorum. Belki sizde öyle bişey yapabilirsiniz canım.

Bayramda ben biz eşimle burdayız. Eşimin ailesi komple eşimin teyzesinin yazlığında toplanıyolar bizide çağırdılar tabiki ama ablamlar geliceği için bu bayram biz gitmiyoruz benim ailemle takılıcaz :)

Önemli değil canım sen kendini rahat bırak sadece güzel düşün pozitif ol. Benimde btün kan değerlerim düşük çıktı tsh yüksek çıktı ama doktorum çok iyi çok güzel anlatıyo herşeyi ve hiç içimi karartmıyo. HErşeyin çok normal dedi hamilelikde değerlerde biraz değişme olabiliyomuş. Sadece kanın az dedi bütün hamilelerde az çıkıyomus zaten demir-kan ilacını hamileliğinin bitimine kadar kullanıcaksın dedi o kadarcık canım.

Gamzecim yeter çorbada yaaprsın eşin gelene kadar hazırlarsın hep çorba tabağına da not yazıp koyarsın dökmeden :)

yelizcim gönderriim tabi fındığın lafımı olur kargo ile bir günde elinde :)

teskkr ederm denzcm düşünmen yeter saolasn göndermş kadr oldun trabzonda nereye gıdeceksn bn oraları cok merak edıorm orduda arkd.vr bnmde arada fındık getırrdı bize ama toplarken yemesi güsel olurr bn cok severm öyle şeyleri bnıde yardmcı götürebılrsn:)

evet canım yaza güzel bir tatil yaparız dedik bebeşimizlee. doğumda baya masraf olacak canım gittiğim hastane biraz tuzlu ama içime sindi eltimde orda doğum yapmış çok güveniyor dr una o yüzden inşallah orda yapacağım. zaten eda dr uzun yola izin vermiyor ilk 3 ay. çünkü bebeğin tutunma zamanı tam. marmara bölgesi dışı yasak demişti. biz idnlemedik . herşeyde bir hayır vardır. belkide bu sebep oldu.

evet canım sağolun içimi rahatlattınız. gerçekten bayram fırsatçılığı iki katı fiytalar.

bizde ilk gün ailelerle sonra ikinci gün sapancaya falan yakın yerlere gideceğiz inşallah. günü birlik geizler yaparız artık hayırlısyla

kızlr bnmde bıras yüksek cıktı dr. bna unt gıtsn aklına getrme dedı bnde unttm bk şimdı hatrladm:)kafanza takmayn hersey moral le alakalı kızlar hersey cok gusel normal öyle düşünn

yeliz benim okul olayım bitmiştir o zaman..iki sene kayıt yenilemezsen iptal oluyo öğrenciliğin ama kasımda diyor kayıt başlangıc tarihi o zamana kadar bişiler değişebilir belki..
kübracım ben evimizin tadını çıkarıcam..hiç bişi anlamadım..
anneleri birgünde gezsek diğer günler hep gezicez..o yüzden hiç tatil aramıyorum..boşver harcamayın paranızı yazık günah..

ya kızlar sız bayramlarda kımın aılesının yanında kalmak gerektıgınızı nasıl ayarlıyorsunuz:)???

Biz benım aılemle aynı sehırde yasıcaz ama nısanlımın aılesı baska sehırde ...hem de cok uzak 8 saat falan suruyor yanı...sımdı bız evlenınce her bayram oraya gıtmemızı ıstıcekler...

E tabı bana ıskence gıbı gelıyor 8 saat yol,e bıde sonucta bayram, kendı aılemle de vakıt gecırmek ıstıcem...ote yandan esım aılesını ozler bayramda aılesını gormek hakkı dıye ona da uzuluyorum....

Valla napcaz bılmıyorum ama ısımız zor gorunuyor...

Sizin hastane ne kadar canım muayene ve doğum ücretleri.

kızlr bnmde bıras yüksek cıktı dr. bna unt gıtsn aklına getrme dedı bnde unttm bk şimdı hatrladm:)kafanza takmayn hersey moral le alakalı kızlar hersey cok gusel normal öyle düşünn

samsun canım :)

çok ilginç ki ben böceklerden felan korkarım gidermiym bilmiyorum nasıl bir yer olduğuna bağlı

Buketcim başın saolsun canım....Kızlar size bir şey sorucam dün akşam biz dışarı çıktık kızlarla avm'ye gittik kahve içtik gözümde gözlük vardı resim çekilirken masaya bıraktım ama şimdi oturdugumuz yer bana gözlügümü vermiyor yok burda diyolar ya ne yapcagımı şaşırdım

allah razı olsun canım içimi ferahlattın.

aslıda yol biraz zor ama tek çare şu bayramın ilk gününü kendi ailenle geçireceksin akşamında yola çıkacaksın ve geri kalanı orda geçireceksin çünkü o kadar yolu gibip hemen geri dönmekte olmaz.

Sizin hastane ne kadar canım muayene ve doğum ücretleri.

muayene ücreti 77 tl doğumu sormadım ama duyduğuma göre eltimden 1350 normal 2000 sezeryan doummuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…