2011 gelin adayları buyrun sohbete

belkide gelip oturan başka bir laıp gitityse haberleri yoktur meltem. benim ablamın başına gelmişti. elemanların maaşlarını düşürmemek için pantolonun cebine koymuştu çanta kapılır falan diye. sonra gidiyor avm ye. fast food mc.d... giriyor yemek yiyor kalkıyor eve geliyro bir bakıyorki para yok. nerde düşürüdüğünü hatırlamıyor tabi aklına mc.d.. aramak geliyor. belki orda düşmüştür diye. gerçektende orda düşürmüş ablama parayı teslim ediyorlar. insanflı olmasına bağlı insanın. sonuçta burda yok diyebilirdi koca avm herhangi bir yerinded eüdşürebilirdi

eşimn ailesi dışarıda o yusden öncelklı olarak bnm aılem zıyret edılr burdakı zıyaret bitince 2.gün falan giderz kalrızz bir kaç gün onlarnda gonlu olur ama bn eşime evlenmeden önce dedm önce bayram sabhları aılemı gormem gerek neticede aklın yolu birr:)
bnce her bayram 8 saat gıdemzsnzz kı bu eşine baglı esracm az buz bı yol deıl yne

kübracım sigortalı oldugun halde 77 tl mi muayenen

evet canım çok pahalıı bir çok hastaneye göre. ama benim eşim biraz pimpirikli her yere güvenmiyor. tahlillerimi ben uygun olsun diye polikliniğe yaptırdım içine sinmedi resmen. diyro güvenemiyorum. ben şimdiden doğum parasını biriktirmeye başladım canım. allahtan taksitlerim bitmişti.

allah razı olsun canım içimi ferahlattın.

muayene ücreti 77 tl doğumu sormadım ama duyduğuma göre eltimden 1350 normal 2000 sezeryan doummuş

Amin canım sendende. Gerçekten çok yüksek canım ya one öyle 77 lira her ay vericeksin o parayı mecbur çünkü her ay kontrole gidiyosun hadi doğumda sadece bi kere veriyosunda bana çok pahalı geldi canım ya aşırı yani lk defa bu kadar yüksek muayene ücreti duydum biçok arkadaım var hamile olan. Bi doktorun özel muayenhanesine gittiğinde bile bi kere 100-150 lira veriyosun o doğum sonuna kadar bakıyo sana Doktorunun ismi ne canım

Buldum canımm oraya gidebilecek durumda degilim şu anda danışmadaki kızı aradım masaya zaten bizden başka kimsenin oturacagını sanmıyorum çünkü kahve filan içmiştik ve fincanlar duruyordu danışmadaki kıza ulaştım o aldı şimdi ben de ögleden sonra gidip ondan teslim alıcam hayır pahalı bir gözlük güneşe tam bakamadıgım için gözlük camını mercan cam yaptırmıştım o yüzden içime otururdu şu anda da alabilecek durumda degilim gözlüksüz de çıkamıyorum çok iyi oldu Allah önce kaybettirir sonra sevindirirmiş sevindim :)

samsun canım :)

çok ilginç ki ben böceklerden felan korkarım gidermiym bilmiyorum nasıl bir yer olduğuna bağlı

böcekten bnde korkarm tıksınırm ayrıca ama severm bn öyle şeylerı gez gez bnm ıcnde gez

meltemcm gidp ordada bi çinga cıkartacaksn bak nasıl verıolarrrbnde bazen unutuom ama eşim alıo allahtan:))

meltem eğilmez canım. evet bir çok hastaneye göre pahalı. ama dr u çok tavsiye ediyorlar. çok iyi bir kadın insana moral veriyor. eşmde bende sevdik güvendik artık vereceğiz canım.

kamera yokmu tatlım avmlerde var bakılmasını iste belki bi çözüm olur

bukete noldu kızlar

Kübracım ben şuna inanıyorum bi konuda ne kadar çok pimpiriklenirsen illa bi problem çıkar. Sakınan göze çöp batar misali. Özelde yaptırdığın polikilinikte yaptırdığın veya sağlık ocağında yaptırdığın bi kan tahlili aralarında hiçbir fark yok sadece özel sonucu daha hızlı ulaştırıyo sana ama butür şeylerde sonucu hızlı almana bie gerek yok ben salık ocağına verdim kanımı iki gün sonra aldım sonuçları ve orda bile ne kadar ilgilendiler. Sende eşini rahatlat canım yazık günah para kolay kazanılmıyo

Züleyha dinliyormusun radyoyu

hırsızlıkla alakalı olay anlatıyorlar çift daireli karşılıklı oturan eve giriyorlar bir evde hiç birşey bulamıyorlar sonra karşı daireye giriyor blamıyorlar para altın felan hırsızlar sinir oluyor bayıltıcı sıkıp burunlarına kadınların yerlerini yerleştiryor yani 2 nolu kapıdaki kadını 1 nolu evin yatağına 1 2 ye adamalr kalkınca ne oldu bilemiyorum bırde not yazmışlar buda size kapak olsun cepinizde para olsun diye

Hamiş arkadaslarım size sadece küçük bir önerimi sunmak istiyorum ....belki şimdiden olurmu diyeceksiniz ama bebek bezlerini şimdiden almaya başlayın emin olun o kadar çok ihtiyacınız olucak ki ve daha sonra da bir sürü masrafınız olucak o yüzden şimdiden alın yavaş yavaş kenara koyarsınız....

yok canım ben engelliyorum onu. bende sağlıkocağında yaptıracaktım hafta içi izin alamadım öylece kaldı. mecbur kaldım dışarda yaptırmaya en ucuz yeri aradım buldum valla. hepsi aynı sonuçta tahlil. ben o ikili testleri falan hep uygun yerlerde yaptıracağım. benim gitiitğim yerde keisn pahalıdır

CAnım tabiki ama yineden en erken 4. aydan itibaren almayı düşünüyorum ben çünkü ne olursa olsun ilk 3 ay riskli dönem. Ama önümüzdeki aydan itibaren ben almaya başlıcam yavaş yavaş biberon yağ pudra falan

evet canım benim ablam öyle yapmıştı. ama altıncı ayından sonra. bizde bebek 6 aylık olmadan bir çorap bile alınmaz. o yüzden ben şuan hiç bişeye bakmıyorum

yazın tatil bebişle zor olmıcakmı biraz
keşke gütseydinin ailenize ufaklık katılamadan canım ama
maddi durumu siz bilirsiniz tabi

benim isim geregi bayramın bır gunu ıse gıtmem gerekıyor...yanı bızım departmandan sırayla bırer kısı bayramda ıse gelıyor..mesela ben bu bayram hıc gelmıcem,cunku sıra dıger arkadaslarımda ama kurban bayramının ılk nobetı ben de:) durum boyle olunca ısler ıyıce karısıyor tabı....

Kurban bayramına baktım ılk gunu pazar gunu yanı ben pazartesı ıse gelcem...tam bayramın ortası oluyor ıste:)

işlemleri bitirdik canım evrak teslimi kaldı cumaya vereceğiz işte nüfustan ikematgah aldık başkada bişi yapılmayacak yani tamamdır o zaman

evet tatlım tmmdır.
hayırlısı olsun bakalım

hamişlerr canınız bişiyler çekiormuu?
benim normalde deçok cnm bişiyler istio
eşime yine dün akşam sıralarken hamile olunca yandım dedi
kızlar aklıma geldiniz ??
yarın sorayım kızlara çok canları bişiyler istiomu acep die

kızlar amcam ölmüş bu sabah
ne kadar tuhaf abim söyledi hadi ya babam üzüldümü dedim
ama Allah rahmet eğlesin bie diyemedim.babamıda aramaya cesaret edemiyrm
çok üzgündür sesini öle duymak istemiyrm

yazın tatil bebişle zor olmıcakmı biraz
keşke gütseydinin ailenize ufaklık katılamadan canım ama
maddi durumu siz bilirsiniz tabi

valla şuan davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı bana kolay geçecek gibi geliyro canım ama bakalım kısmet. nisanda doğum yapsam temmuzda giderim diyorum 3 aylık bişeycik olmazz

Tabiki canım ev ekonomisinden kadınlar sorumludur :)

başınız sağolsun canım. araları nasıl bilmiyorumm ama kardeşi mutlaka üzülmüştür.

benim öyle canım bişey isteme gibi değilde normal senin gibi arada aklıma bişeyler geliyor. ama sanmıyorum aşerme falan değidir. dün mesela minibüste aklıma salatalık geldi eve gelir gelmez 4 tane yedim tuzlayıppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…