2011 gelin adayları buyrun sohbete

Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Bende hamile olmadan önce canım herşeyi çekerdi ama hamile kaldığımda bir iştahım kesildiki ilk iki ay doğru dürüst bişey yemedim bile. Şimdiye kadarda bi iki bişey çekti ama çok değil yani

bence de her bayram o yol gıdılmez canım:) ama onun aılesı bu durumu anlayısla karsılamaz bılıyorum gıtmezsek huzurumuzu bozacaklar gelmedınız dıye....zaten nısanlımda alısmıs bayramları orda gecırmeye burda ne varkı dıyor, sıkılıyor....

Bılmıyorum bakalım zaman gostercek ne olacagını ama bu durum canımızı sıkacak gıbı gelıyor bana....

:)))) dinledim tatlım dinledim açık gülüyoruz onlara

başınız saolsun zeynepcim

babn üzülmüştür tabi nolursa olsun kardeşi sonuçta

allah sabır versin

zeynepcim başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin..
kızlar ne oluyo ölüm haberleri sürekli..
Rabbim hayırlı ömür ve ölümler versin hepimize

sağolun kızlar

ay iyi bari yoksa kocam yandı ki ne yandı
sürekli cnm bişiyler istio
sanki yicekmişim gibi :)

evet son zamanlarda ölüm haberleri arttı
ama bu beklenilen bişiydi uzun süredir rahatsızdı zaten
en son 21 yıl önce görmüştüm hatırlamıyrm bile.
ne acı

anladm esracmm eft büyükler bunları önemsiolar sanki 8 saat yol cekm esı kolayy aman sende hıs ıstemıosan midem bulanıyor kotuym dersn netıcede hamılesn

[/Buketcim henüz almadı nişanlın galiba seni hastanede mi vefat etti kuzum tekrar basın saolsun....Kızlar size bi şey anlatıcam ya benim amcamın eşindeki akraba mantıgını ben çözemedim ...ya biz mesela teyzelerimle 2 teyzelerimle de çok samimiyizdir ama mutlaka birbirimize gelmeden önce tlfon edip müsait olup olmadıgımızı da sorarız..ev hali sonuçta müsait olmayabilirsin neyse yengemin ailesi çok kalabalık yengemin teyzesinin torununun dügünü olucakmış bize dügün davetiyesi geldi yuhhh dedim yani ne alaka bir kere bile karşı karşıya gelmedik Zeynep senin de basın saolsun kuzum FONT]

herkesn farklı işte meltemcm mesela bnm eşimn ailesi akrabalryla mesafelı teyzesıyle bıle hepsi öylee bntyezeme canom die konuşurm herkes farklı farklı yani

sen esra'ları karıstırdın canım:) bırak hamıle olmayı ben daha evlı bıle degılım 11 eylulde evlencem:)

esralar karıstttttttttıııı

bence şididen takma bunu kafana
zaten ayrı şehirlerde 8 saatlik mesafede oturucaksınız

herzaman görme şansın yok
eşininde yolu gözü yiyosa bayramdsa ailesine gitmak istemesi çok normal bence
yada ailesinin sizi beklemesi büyükler böle şeyleri severler ziyarat edilmek isterler bence hak ediyolar

senin çalışma durumuna göre bi saat annende or,turu gidersin dönünce yine annenlerlesin zaten
yada bi bayram gidersiniz bi bayramda onları çağırıısınız hem kendi ailen hem eşinin ailesi birarada olursunuz

bir arayol bulursunuz kimseyi kırmadan

selam kızlarrr

öğle aramda eve geldimçbayram şekeri falan almıştım onları bırakayım dedim.herkesler iyi miii

meltem hakkında hayırlısı olsun canım.dün okudum ayrılmışsın sanırım.bence doğru karar verdin

ya esracm hatrm için oluverr

ay yok canım evlenmeme de az kaldı bır de ılk geceden hamıle kalırmısım:):) yok canım ımkansız hap kullanıyorum bennn....

Zamanı gelınce olsun ınsallah canım ben en az 2 yıl dusunmuyorum...ama hamıle olunca bunu kesın kullanacam yanı mıdem bulanıo o yolu cekemem:)

zuhal işleri baya toparlamışsın kızzzz.hadi bakalımmmm.

biz de eylül sonuna doğru inşallah evimize geçicez artık.hayırlısıyla bi geçse günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…