- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.561
evet tatlım tmmdır.
hayırlısı olsun bakalım
hamişlerr canınız bişiyler çekiormuu?
benim normalde deçok cnm bişiyler istio
eşime yine dün akşam sıralarken hamile olunca yandım dedi
kızlar aklıma geldiniz ??
yarın sorayım kızlara çok canları bişiyler istiomu acep die
kızlar amcam ölmüş bu sabah
ne kadar tuhaf abim söyledi hadi ya babam üzüldümü dedim
ama Allah rahmet eğlesin bie diyemedim.babamıda aramaya cesaret edemiyrm
çok üzgündür sesini öle duymak istemiyrm
eşimn ailesi dışarıda o yusden öncelklı olarak bnm aılem zıyret edılr burdakı zıyaret bitince 2.gün falan giderz kalrızz bir kaç gün onlarnda gonlu olur ama bn eşime evlenmeden önce dedm önce bayram sabhları aılemı gormem gerek neticede aklın yolu birr:)
bnce her bayram 8 saat gıdemzsnzz kı bu eşine baglı esracm az buz bı yol deıl yne
züleyha dinliyormusun radyoyu
hırsızlıkla alakalı olay anlatıyorlar çift daireli karşılıklı oturan eve giriyorlar bir evde hiç birşey bulamıyorlar sonra karşı daireye giriyor blamıyorlar para altın felan hırsızlar sinir oluyor bayıltıcı sıkıp burunlarına kadınların yerlerini yerleştiryor yani 2 nolu kapıdaki kadını 1 nolu evin yatağına 1 2 ye adamalr kalkınca ne oldu bilemiyorum bırde not yazmışlar buda size kapak olsun cepinizde para olsun diye
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Bende hamile olmadan önce canım herşeyi çekerdi ama hamile kaldığımda bir iştahım kesildiki ilk iki ay doğru dürüst bişey yemedim bile. Şimdiye kadarda bi iki bişey çekti ama çok değil yani
başınız sağolsun canım. araları nasıl bilmiyorumm ama kardeşi mutlaka üzülmüştür.
benim öyle canım bişey isteme gibi değilde normal senin gibi arada aklıma bişeyler geliyor. ama sanmıyorum aşerme falan değidir. dün mesela minibüste aklıma salatalık geldieve gelir gelmez 4 tane yedim tuzlayıppp
başınız saolsun zeynepcim
babn üzülmüştür tabi nolursa olsun kardeşi sonuçta
allah sabır versin
zeynepcim başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin..
kızlar ne oluyo ölüm haberleri sürekli..
Rabbim hayırlı ömür ve ölümler versin hepimize
bence de her bayram o yol gıdılmez canım:) ama onun aılesı bu durumu anlayısla karsılamaz bılıyorum gıtmezsek huzurumuzu bozacaklar gelmedınız dıye....zaten nısanlımda alısmıs bayramları orda gecırmeye burda ne varkı dıyor, sıkılıyor....
Bılmıyorum bakalım zaman gostercek ne olacagını ama bu durum canımızı sıkacak gıbı gelıyor bana....
anladm esracmm eft büyükler bunları önemsiolar sanki 8 saat yol cekm esı kolayy aman sende hıs ıstemıosan midem bulanıyor kotuym dersn netıcede hamılesn
[/Buketcim henüz almadı nişanlın galiba seni hastanede mi vefat etti kuzum tekrar basın saolsun....Kızlar size bi şey anlatıcam ya benim amcamın eşindeki akraba mantıgını ben çözemedim ...ya biz mesela teyzelerimle 2 teyzelerimle de çok samimiyizdir ama mutlaka birbirimize gelmeden önce tlfon edip müsait olup olmadıgımızı da sorarız..ev hali sonuçta müsait olmayabilirsin neyse yengemin ailesi çok kalabalık yengemin teyzesinin torununun dügünü olucakmış bize dügün davetiyesi geldi yuhhh dedim yani ne alaka bir kere bile karşı karşıya gelmedik Zeynep senin de basın saolsun kuzum FONT]
sen esra'ları karıstırdın canım:) bırak hamıle olmayı ben daha evlı bıle degılım 11 eylulde evlencem:)
sen esra'ları karıstırdın canım:) bırak hamıle olmayı ben daha evlı bıle degılım 11 eylulde evlencem:)
bence de her bayram o yol gıdılmez canım:) ama onun aılesı bu durumu anlayısla karsılamaz bılıyorum gıtmezsek huzurumuzu bozacaklar gelmedınız dıye....zaten nısanlımda alısmıs bayramları orda gecırmeye burda ne varkı dıyor, sıkılıyor....
Bılmıyorum bakalım zaman gostercek ne olacagını ama bu durum canımızı sıkacak gıbı gelıyor bana....
bugün son gün toprakk
4 tane daha var
ama azalınca geldim hemen dayanamadım :)))
yaramazlık yok yaa:26:
Zuzu bitirmiş galiba hazırlıkları
ya esracm hatrm için oluverr
bitti sayılır bebişimm son rötuşlar artıkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?