2011 gelin adayları buyrun sohbete

ne zaman başladın hapa canım ben bu ay gümbürtüye gitmesem bari hapa başlayamadım daha reglimde bitti

Aysun seni uzun zamandır görmüyordum nasılsın canım?Bakalım kuzum ya alışmaya çalışıyorum şu anda çok büyük bir boşluk var içimde...

canım ne olsun.hiç bir değişiklik yok bende.hala kayınvalidemlerle kalıyoruz.inşallah eylül sonuna kadar geçmiş olucaz evimize.

herşeye zamanla alışılır.moralini bozmamak adına o dönem çok şey yazmadım sana ama bence onunla mutlu bir evliliğin olmazdı.iyi olmuş böylesi.karşına adam gibi adamlar çıkacaktır mutlaka.senin değerini bilen ve mutlu edecek birisi

ne zaman başladın hapa canım ben bu ay gümbürtüye gitmesem bari hapa başlayamadım daha reglimde bitti

reglin bıttıyse gec kalmıssın canım baska yollara basvurucan artık:)

benım adetımın ılk gunu 6 agustos'tu o zaman basladım canım...yalnız 2 gun oncesıne kadar hep lekelenmem vardı, sanırım bunye hapa alısamadı ondan,2 gundur yok allaha sukur:)

ayy ben kaçayım yavaş yavaş.diğer arkadaş oruçlu değil yemeğe çıkacak yarımda.

herkese mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni unutmayın haaa

Kübrammm ben bi tane rüya gördüm şimdi aklıma geldi gündüz niyetine yorumlarmısın canım bana?Annemlerle birlikte hiç bilmedigim bir yere gidiyoruz ama çok kalabalıgız annemler var teyzemler var herkes de bir bavul annemle ben bavul hazırlıyoruz daha sonra benim bavulumda yer kalmadıgı için ben ayakkabıların oldugu poşeti anneme veriyorum annem de arabaların birine koydurmuş sonra bizim şimdi oturdugumuz ev degil bundan önceki evimizde gördüm kendimi ama evin içerisi boş evin içinde eşya yok ben istedigim gelinligi giyiyorum istedigim saç rengini de yaptırıyorum ama yanımda sadece annem var annemle birlikte merdivenlerden iniyoruz annem de etegimi tutuyor binanın önü de kalabalık gelin arabamı da gördüm ama damatı göremedim tam gelin arabasına binecegim anne nikah şekerlerini unuttum,çiçegimi unuttum diyorum arabaya binmiyorum o sırada da uyandım

bugün çok sıkıcı bir gün kızlar ya, daraldım bunaldım resmen
bi de böyle sessiz sessiz oturunca kendimi dinliyorum dinledikçe de bişeyler çıkarıyorum
mesela bugün çok şekilci bir insan olduğuma karar verdim, eğer biri veya bişey göz zevkime hitap etmiyorsa ben onu sevmiyorum
ciddi ciddi bunu tespit ettim

slm kızlar...zeynepcim ve buketcim başınız saolsunn...

sabah iş görüşmesine gidip geldim.edaaaaa sizin oralardaydı sanırım yine çukurçeşme durağı.ya ne kadar uzak öldüm gidip gelene kadar.

ögleden sonra hamişleri zaten hiç topicte göremiyorum ki siesta mı yapıosunuz hanımlar bebek mi uyuyo yoksa Eda seninle ilgili izlenimlerim tek yapmak istedigin şey bir koltukta oturuup,ayaklarını uzatıp bebegine masal okumak,klasik müzik dinletmek sen çok kuralcı bir anne olursun ...

canım valla hiç rüya yorumlamadım ama ben hep riyalarıma bir site var güvenilir idye biliyorumordan bakıyorum. bildiğim kadarıyla bavul yolculuk demek. içi dolu olursa gideceğine boş olursa engel çıkacağına işarettir. ayakkabı sıkıntıdır yani bir sıkıntım olduğunda hep ayakkabı görürüm. gelinlik zaten herkes biliyor bekar için evlilik hayırlı haber kısmet demektir. illa eş anlamında değil belki hayırlı bir iştir. ben birazda rüyaların bilinç altıyla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. bu ara bende çok rüya görüyorum ama hamile bayanlar çok görürümüş o yüzden yorumlarına bakmıyorum bilinç altı olur sonra ben kötü yorumu görer korkarım idye.

rabbim hayra çıkarsın diyelim.

Hayır olsun meltemcimm
kübra kız yorum yapabiliyosan banada yapsana 2 akşamdır felaket rüyalar görüyom(

kız yok öye marifetlerim ihya rüya tabirleri sitesinden bakıyorumm

meltem bende hiç dikdatör bir anne olmaz sanırım. müzik deidnde aklım ageldi. ablam hamileyken klasik müzik dinlerdi kızı sakinolsun diye. ya onun etkisi bilmiyorum öyle hanım sakin bir kızı varkii. bende mi dinlesem nee

slm kızlar...zeynepcim ve buketcim başınız saolsunn...

sabah iş görüşmesine gidip geldim.edaaaaa sizin oralardaydı sanırım yine çukurçeşme durağı.ya ne kadar uzak öldüm gidip gelene kadar.

slm kızlar
kim öldü yaa hayırdır
zeynep n amcası ölmüş başın sağolsun canım
onu alıntıdan gördüm de buketin neysi ölmüş
tövbe yarabim ama inşallah düğününü etkiliycek biri değildir diye düşündüm ilk kendimden utanmalımıyım sizce:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…