- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.581
ay yok canım evlenmeme de az kaldı bır de ılk geceden hamıle kalırmısım:):) yok canım ımkansız hap kullanıyorum bennn....
Zamanı gelınce olsun ınsallah canım ben en az 2 yıl dusunmuyorum...ama hamıle olunca bunu kesın kullanacam yanı mıdem bulanıo o yolu cekemem:)
Aysun seni uzun zamandır görmüyordum nasılsın canım?Bakalım kuzum ya alışmaya çalışıyorum şu anda çok büyük bir boşluk var içimde...
ne zaman başladın hapa canım ben bu ay gümbürtüye gitmesem barihapa başlayamadım daha reglimde bitti
ne zaman başladın hapa canım ben bu ay gümbürtüye gitmesem barihapa başlayamadım daha reglimde bitti
bitti sayılır bebişimm son rötuşlar artıkk :))
bugün sıkıcı bir gün daraldım resmen
bugün çok sıkıcı bir gün kızlar ya, daraldım bunaldım resmen
bi de böyle sessiz sessiz oturunca kendimi dinliyorum dinledikçe de bişeyler çıkarıyorum
mesela bugün çok şekilci bir insan olduğuma karar verdim, eğer biri veya bişey göz zevkime hitap etmiyorsa ben onu sevmiyorum
ciddi ciddi bunu tespit ettim
Kübrammm ben bi tane rüya gördüm şimdi aklıma geldi gündüz niyetine yorumlarmısın canım bana?Annemlerle birlikte hiç bilmedigim bir yere gidiyoruz ama çok kalabalıgız annemler var teyzemler var herkes de bir bavul annemle ben bavul hazırlıyoruz daha sonra benim bavulumda yer kalmadıgı için ben ayakkabıların oldugu poşeti anneme veriyorum annem de arabaların birine koydurmuş sonra bizim şimdi oturdugumuz ev degil bundan önceki evimizde gördüm kendimi ama evin içerisi boş evin içinde eşya yok ben istedigim gelinligi giyiyorum istedigim saç rengini de yaptırıyorum ama yanımda sadece annem var annemle birlikte merdivenlerden iniyoruz annem de etegimi tutuyor binanın önü de kalabalık gelin arabamı da gördüm ama damatı göremedim tam gelin arabasına binecegim anne nikah şekerlerini unuttum,çiçegimi unuttum diyorum arabaya binmiyorum o sırada da uyandım
Hayır olsun meltemcimm
kübra kız yorum yapabiliyosan banada yapsana 2 akşamdır felaket rüyalar görüyom(
ögleden sonra hamişleri zaten hiç topicte göremiyorum ki siesta mı yapıosunuz hanımlar bebek mi uyuyo yoksa Eda seninle ilgili izlenimlerim tek yapmak istedigin şey bir koltukta oturuup,ayaklarını uzatıp bebegine masal okumak,klasik müzik dinletmek sen çok kuralcı bir anne olursun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?