2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltemcim evet bir koltuğa oturup ayaklarımı uzatmak istiyorum ama cocuğuna klasik müzik dinleticek en son anne ben olurum galiba
ben biraz çılgın ve yaramaz cocukları severim. o yüzden şimdiden bebişe okeyde böyle hile yapılır, böyle zar tutulur diye öğretiyoruz babasıyla bi de pop müzik dinletiyoruz ki kelime haznesi geniş olsun
kurallar konusunda bişey diyemicem ama anneden ziyade oyun arkadaşı olacağımı söylüyor eşim

rüyada gelilnlik giymek bekarlar için evlenmeye yorumlanır..
ayakkabı darlıktır darlığı atmıssın kendi üzerinden..bu kadar biliyorum ben..
Allah hayıra çıkarsın tabi..Mutlu olucagın günleri hep beraber görücez inşallah..kötü günleride elele yok edicez tmm arkadasımm

nişanlısının dedesi vardıya hani hasta o vefat etmiş

meltemmm rüyada gelinlik giymek evliliğe yorumlanır
bence iyi bir kısmetle karşılaşıcaksın
çünkü istediğin oluyormuş istediğin gelinlik istediğin saçlar
demekki herşey yolunda gdicek

meltemcm sen ubaralar karsık ve saglıklı rüyalar görmezsn o yüzden yorma kafanı bunları dinlenmene bak ama kafa olarak cnm bnm birde rüya yorumlamak iyi deil sadece kenın bak ınetnetten kımseyede söyleme bnm fikrim

ööffffffffff diyorum öfff

kızlar bayramdan sonra kahvaltıya çağıracaklarım olacak davet edenleri çaya yada

hamişler siz bakmayın :)

nefis yemek tarifleri bölmüde kahvaltılıklar var yumurta dolması bile yapmış millet çok ilginç görmesem kırk sene düşünsem gelmez aklıma böyle şeyler

ilginç güzelde duruyor şekil itibair ilede

Eda :)

pzt günü yer gök aşkı takip ediyorum mecbur eşimde izlemek zorunda kalıyor :) ordaki kızın adı bade
durup dururken dedi eşim zeynep bade :) şaşırdım aklıma sen geldin direk bade kız zaman çabuk geçsin ya cinsiyet önemli değil de merka ediyorum ya içimden kız geliyor sana hep
kübranın erkek gibi hissediyorum

ay o diziyi bende izliyorum
o nasıl bi aşk yarabbimmmmmmm

Bende çok seviyorum lale devirinide izliyorum bağlantılı olduğ için :)
fatmagül var birde o daha başlamadı

evet ama kız ölmedi babası bir haltlar yaptı orayı kaçırdımmı ne oldu anlayamadım
ölse zaten flm nasıl olur

ayyyy toqrağım sorma
o site beni bitiriyo resmen
hemde yapabilceğimiz şeyler

gördüm bende kahvaltılıkları

üye oldum oraya birisi tarif eklesin hemen mail geliyo
hergün :))))

benim arkadaşımın kızının adı zeynep bade
2 yaşında olcak nerdeyse artık

ysufun anası havvanın babasına para teklif etti kızı kaçırıcaksın ve herkese öldü diceksin dedi..çünkü havva makineye bağlı yaşıyo..
bi garibanın ölüsüne havva için mezar taşı yaptırdı..
yusufla badede evlenmiş..asıl ona şok oldumm..
demek havva bu yüzden intihar etti..

Kızlar ben istanbula geliyorum ya akşam eşleriniz izin verirse bir akşam buluşup kahve içelim mi?ama ben istanbulu fazla bilmiyorum nerde buluşacagımızı falan kararlaştırırız

ben istanbulda değilim ama (((hiçbir zaman görüşemicekmiyiz biz birlikte

buket sen bi ara domatesin içine kaşar eklemiştin ya balım
ne vardı onun içinde başka..

valla çok güzel olur aslında
en uygun yer beşiktaşa gidilir..
ama müsait olabilicekmiyiz onu bilmiyorum işte..ben olurum kübra olmaz ben olmam adaş olur o yüzden..
sen hangi gğn geliceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…