- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.601
ögleden sonra hamişleri zaten hiç topicte göremiyorum ki siesta mı yapıosunuz hanımlar bebek mi uyuyo yoksa Eda seninle ilgili izlenimlerim tek yapmak istedigin şey bir koltukta oturuup,ayaklarını uzatıp bebegine masal okumak,klasik müzik dinletmek sen çok kuralcı bir anne olursun ...
kız yok öye marifetlerim ihya rüya tabirleri sitesinden bakıyorumm
Kübrammm ben bi tane rüya gördüm şimdi aklıma geldi gündüz niyetine yorumlarmısın canım bana?Annemlerle birlikte hiç bilmedigim bir yere gidiyoruz ama çok kalabalıgız annemler var teyzemler var herkes de bir bavul annemle ben bavul hazırlıyoruz daha sonra benim bavulumda yer kalmadıgı için ben ayakkabıların oldugu poşeti anneme veriyorum annem de arabaların birine koydurmuş sonra bizim şimdi oturdugumuz ev degil bundan önceki evimizde gördüm kendimi ama evin içerisi boş evin içinde eşya yok ben istedigim gelinligi giyiyorum istedigim saç rengini de yaptırıyorum ama yanımda sadece annem var annemle birlikte merdivenlerden iniyoruz annem de etegimi tutuyor binanın önü de kalabalık gelin arabamı da gördüm ama damatı göremedim tam gelin arabasına binecegim anne nikah şekerlerini unuttum,çiçegimi unuttum diyorum arabaya binmiyorum o sırada da uyandım
slm kızlar
kim öldü yaa hayırdır
zeynep n amcası ölmüş başın sağolsun canım
onu alıntıdan gördüm de buketin neysi ölmüş
tövbe yarabim ama inşallah düğününü etkiliycek biri değildir diye düşündüm ilk kendimden utanmalımıyım sizce:44:
Kübrammm ben bi tane rüya gördüm şimdi aklıma geldi gündüz niyetine yorumlarmısın canım bana?Annemlerle birlikte hiç bilmedigim bir yere gidiyoruz ama çok kalabalıgız annemler var teyzemler var herkes de bir bavul annemle ben bavul hazırlıyoruz daha sonra benim bavulumda yer kalmadıgı için ben ayakkabıların oldugu poşeti anneme veriyorum annem de arabaların birine koydurmuş sonra bizim şimdi oturdugumuz ev degil bundan önceki evimizde gördüm kendimi ama evin içerisi boş evin içinde eşya yok ben istedigim gelinligi giyiyorum istedigim saç rengini de yaptırıyorum ama yanımda sadece annem var annemle birlikte merdivenlerden iniyoruz annem de etegimi tutuyor binanın önü de kalabalık gelin arabamı da gördüm ama damatı göremedim tam gelin arabasına binecegim anne nikah şekerlerini unuttum,çiçegimi unuttum diyorum arabaya binmiyorum o sırada da uyandım
meltemcim evet bir koltuğa oturup ayaklarımı uzatmak istiyorum ama cocuğuna klasik müzik dinleticek en son anne ben olurum galiba
ben biraz çılgın ve yaramaz cocukları severim. o yüzden şimdiden bebişe okeyde böyle hile yapılır, böyle zar tutulur diye öğretiyoruz babasıyla bi de pop müzik dinletiyoruz ki kelime haznesi geniş olsun
kurallar konusunda bişey diyemicem ama anneden ziyade oyun arkadaşı olacağımı söylüyor eşim[/QUOT
eda arada kalsik müzik dinlet de bebişte dinlensinDeminim bebiş tatlı bı cadı olacak D
nişanlısının dedesi vardıya hani hasta o vefat etmiş
Eda :)
pzt günü yer gök aşkı takip ediyorum mecbur eşimde izlemek zorunda kalıyor :) ordaki kızın adı bade
durup dururken dedi eşim zeynep bade :) şaşırdım aklıma sen geldin direk bade kız zaman çabuk geçsin ya cinsiyet önemli değil de merka ediyorum ya içimden kız geliyor sana hep
kübranın erkek gibi hissediyorum
ööffffffffff diyorum öfff
kızlar bayramdan sonra kahvaltıya çağıracaklarım olacak davet edenleri çaya yada
hamişler siz bakmayın :)
nefis yemek tarifleri bölmüde kahvaltılıklar var yumurta dolması bile yapmış millet çok ilginç görmesem kırk sene düşünsem gelmez aklıma böyle şeyler
ilginç güzelde duruyor şekil itibair ilede
Eda :)
pzt günü yer gök aşkı takip ediyorum mecbur eşimde izlemek zorunda kalıyor :) ordaki kızın adı bade
durup dururken dedi eşim zeynep bade :) şaşırdım aklıma sen geldin direk bade kız zaman çabuk geçsin ya cinsiyet önemli değil de merka ediyorum ya içimden kız geliyor sana hep
kübranın erkek gibi hissediyorum
Bende çok seviyorum lale devirinide izliyorum bağlantılı olduğ için :)
fatmagül var birde o daha başlamadı
evet ama kız ölmedi babası bir haltlar yaptı orayı kaçırdımmı ne oldu anlayamadım
ölse zaten flm nasıl olur
kızlar ben istanbula geliyorum ya akşam eşleriniz izin verirse bir akşam buluşup kahve içelim mi?ama ben istanbulu fazla bilmiyorum nerde buluşacagımızı falan kararlaştırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?