2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlarr ayıptır söylemesi yemek yiyip geldim.

Bence Kübra nın kızı Eda nın erkek bebeği olucak :))

Kübra Eda hala bebek takvimi yapmamışsınız kendinize kaç haftalıksınız takip edemiyorum böyle

istanbulda fazla tanıdıgım yok geldigim zaman da yanlış bir sey yapmaktan korkuyorum eda sen biliyosun çok sinirliyim hala sinirim geçmedi o yüzden ben birkaç gün önceden size haber veririm eger uygun olursanız görüşürüz

:86: :86: :86: :86: :86:
bende izliyorum onu.
bide haluk bilginerle demet akbağın istanbulun altınlarını izliyorum.
Dün onu izlerken baya güldüm. Uzun süredir hiç bi dizide bukadar gülmemiştim ya

Slm kızlaar, gelemiyorum bir türlü çok işim var (
Dün akşam misafirim vardı, bu akşam programımız var yarın gidiyoruz, valizler hazırlayamadım, kendi bakımımı yapamadım (
Herkese şimdiden iyi bayramlar, eşli ilk bayramımız mutlu huzurlu ve sağlıklı geçsin...

Geçen reklam arası şanlı masaya baktık eşimle kuzeni ile biri görüşme sırasında sevgilisi sonra abisi feln geliyor ona koptum kız hem hazır cevap hemde her denileni yapıyor güreş bile yaptılar
bazen diyorum ne ilginç insanalr var

iyi bayramlar esracım eşinle güzel vakitler geçirisin inşallah

sende eda gibi yorgun düşcen bu ne hız misafir misafir maşallah

zeynep bade kulağa çok hoş geliyor, ben daha önce iş yerinde birinde duymuştum bade adını bir de ezel de

Kızlar ben istanbula geliyorum ya akşam eşleriniz izin verirse bir akşam buluşup kahve içelim mi?ama ben istanbulu fazla bilmiyorum nerde buluşacagımızı falan kararlaştırırız

buluşuruz tabii meltem, ben hepinizi görmeyi çok isterim
sen geleceğin zaman haber verirsin organize oluruz

kızlar bade ismini çok beğendim 2. isim olarak koyarız belki dedim ama
anlamı şarap içki imiş isim olarak konulması uygun değildir diyor

ordaki şarap aşk anlamında kullanılıyor

ben rüyamda limon topluyordum ağaçtan anneme söyledim kızın olucak dedi ama bilemiyorum ki

canım ben doktora gitmeden çizelge yapmak istemedim, enine boyuna herşeyi öğrenip kesede gördükten sonra
yapıcam çizelgeyi. hesaplara göre 5 haftalık oldu

ya bana herkes kız hissediyor bir kaç kişi hariç. bende nedense erkek hisseidyorum. hayırlısı tabi rabbim sağlıklı versin . ben cuma dr a gidceeğim ya esra ondan sonra yapacağım inşallah. sanırım bende 5+4 teyim

Eşlerinizin önceden yada unutamadığınız şizi şaşırtan süprizleri oldumu
böyle aa aaaaaa dediğiniz

geçen başım agrıyordu ilaç iömak içtim hap kutumu aldım içinden not çıktı aşkım başın geçicek üzülme sakın diyee:))) bunu gıbı ufak seyler yapar eşim mesela yıldonumnde fotomuzu karakalem calısması yaptırmıss burda ımkanı olmadıgı halde ızmıre gıdıp kıyamm aklıma ılk gelenlerr:))

Kızlar ben istanbula geliyorum ya akşam eşleriniz izin verirse bir akşam buluşup kahve içelim mi?ama ben istanbulu fazla bilmiyorum nerde buluşacagımızı falan kararlaştırırız

meltemcm bn gelırdm ama caya yetısememm ancak kahvaltıyaaa yetışırmya kızlar bız neden bulaşma gunu yapmıyoruzzz herkese en uygun olan ortak bır yer bulalımm meselaaa izmir gibi buluşalm süpper olurrr

oyy maşallah hayırlısı canım sağlıklı sıhhatli olsunda kız da olsa olur erkekte olsa. Sen ne zaman gidiceksin doktora canım. Bide Edacım özel sigorta bu doğum masraflarını falan karşılıyomu? Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde özel sigorta yaptırıyım falan diye düşündüm ama nette biraz bakındığımda özel sağlık sigortası doğum masraflarını dışında tutuyodu.

Hayırlısı canım o zaman iki gün daha sabrediceksin ne güzel keseyi bu defa görürsünüz inşallah. Ama yine de söyleyim o doktora o kadar para vermenize benim bile gönlüm razı olmadı yani:) Nette araştırdım biraz canım. Baskı yapıyo gibi olmak istemiyorum ama o paraya yazık günah valla bi kere seni doktoruma götürüyüm beğenmezsen yine kendi doktoruna git. Benimkinin muayene ücreti 27 lira valla hiçbişey kaybetmezsin Kübra inan. Bence bi düşün.

cumartesi sabah 10:00 da randevumuz var canım doktor'da.
ben bu sene başında ekletmiştim doğum'u özel sigortama o yüzden kapsıyor esracım, hamile kalmadan en az 6 ay önce yaptırmak gerekiyor diye biliyorum.

Aman ya onların bileziğine mi kaldık sözünde durmamışlarsa kalitelerini belli ederler zaten bir tanesini sildim nevresim tk verdiğim kişi sinir oluyorum artık onaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…