- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.621
benim arkadaşımın kızının adı zeynep bade
2 yaşında olcak nerdeyse artık
ysufun anası havvanın babasına para teklif etti kızı kaçırıcaksın ve herkese öldü diceksin dedi..çünkü havva makineye bağlı yaşıyo..
bi garibanın ölüsüne havva için mezar taşı yaptırdı..
yusufla badede evlenmiş..asıl ona şok oldumm..
demek havva bu yüzden intihar etti..
slm kızlaar, gelemiyorum bir türlü çok işim var(
dün akşam misafirim vardı, bu akşam programımız var yarın gidiyoruz, valizler hazırlayamadım, kendi bakımımı yapamadım(
herkese şimdiden iyi bayramlar, eşli ilk bayramımız mutlu huzurlu ve sağlıklı geçsin...
Eda :)
pzt günü yer gök aşkı takip ediyorum mecbur eşimde izlemek zorunda kalıyor :) ordaki kızın adı bade
durup dururken dedi eşim zeynep bade :) şaşırdım aklıma sen geldin direk bade kız zaman çabuk geçsin ya cinsiyet önemli değil de merka ediyorum ya içimden kız geliyor sana hep
kübranın erkek gibi hissediyorum
Kızlar ben istanbula geliyorum ya akşam eşleriniz izin verirse bir akşam buluşup kahve içelim mi?ama ben istanbulu fazla bilmiyorum nerde buluşacagımızı falan kararlaştırırız
kızlar bade ismini çok beğendim 2. isim olarak koyarız belki dedim ama
anlamı şarap içki imiş isim olarak konulması uygun değildir diyor
kızlarr ayıptır söylemesi yemek yiyip geldim.
Bence Kübra nın kızı Eda nın erkek bebeği olucak :))
Kübra Eda hala bebek takvimi yapmamışsınız kendinizekaç haftalıksınız takip edemiyorum böyle
kızlarr ayıptır söylemesi yemek yiyip geldim.
Bence Kübra nın kızı Eda nın erkek bebeği olucak :))
Kübra Eda hala bebek takvimi yapmamışsınız kendinizekaç haftalıksınız takip edemiyorum böyle
ben rüyamda limon topluyordum ağaçtan anneme söyledim kızın olucak dedi ama bilemiyorum ki
canım ben doktora gitmeden çizelge yapmak istemedim, enine boyuna herşeyi öğrenip kesede gördükten sonra
yapıcam çizelgeyi. hesaplara göre 5 haftalık oldu
Eşlerinizin önceden yada unutamadığınız şizi şaşırtan süprizleri oldumu
böyle aa aaaaaa dediğiniz
Kızlar ben istanbula geliyorum ya akşam eşleriniz izin verirse bir akşam buluşup kahve içelim mi?ama ben istanbulu fazla bilmiyorum nerde buluşacagımızı falan kararlaştırırız
iyi bayramlar esracım eşinle güzel vakitler geçirisin inşallah
sende eda gibi yorgun düşcen bu ne hız misafir misafir maşallah
ben rüyamda limon topluyordum ağaçtan anneme söyledim kızın olucak dedi ama bilemiyorum ki
canım ben doktora gitmeden çizelge yapmak istemedim, enine boyuna herşeyi öğrenip kesede gördükten sonra
yapıcam çizelgeyi. hesaplara göre 5 haftalık oldu
ya bana herkes kız hissediyor bir kaç kişi hariç. bende nedense erkek hisseidyorum. hayırlısı tabi rabbim sağlıklı versin . ben cuma dr a gidceeğim ya esra ondan sonra yapacağım inşallah. sanırım bende 5+4 teyim
oyy maşallah hayırlısı canım sağlıklı sıhhatli olsunda kız da olsa olur erkekte olsa. Sen ne zaman gidiceksin doktora canım. Bide Edacım özel sigorta bu doğum masraflarını falan karşılıyomu? Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde özel sigorta yaptırıyım falan diye düşündüm ama nette biraz bakındığımda özel sağlık sigortası doğum masraflarını dışında tutuyodu.
Banada telefonda diyorlardı bileziğin hazır ama gelemedik gidince ya verirer yada avcumu yalaım artık .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?