2011 gelin adayları buyrun sohbete

cumartesi sabah 10:00 da randevumuz var canım doktor'da.
ben bu sene başında ekletmiştim doğum'u özel sigortama o yüzden kapsıyor esracım, hamile kalmadan en az 6 ay önce yaptırmak gerekiyor diye biliyorum.

Hımm anladım canım öyle oluyo du demek. Cumartesi günü keseyi gördükten sonra duygularını bekliyoruz o zaman

kızlar ne zaman öğrenceksiniz cinsiyetini
bizler bile çok heycanlıyız sabırsızlanıyrz
sizi düşünemiyrm

12. haftadan sonra canım öğrenebiliriz tabi gözükürse. ben şuan 6. haftadayım yani bir buçuk ayım daha varr. işte her an başka heyecanlar yaşanıyor hamilelikte zaman su gibi akıp geçiyor hayırlısıyla o günlerde gelir inşallah. burda bağırırım .......... kızım yada oğlum oluyor diyeee

eşime söyledim canım sana sorup muayene ücretini. olsun dedi zaten ayda bir kere gideceksin bilidğim dr olsun beni biliyorsun dedi. gerçekten çok titiz bir adam şimdi tanıyor ya razı gelmez. hayırlısı canım. benim maaaşım artık bebeğe aktarılacak. mobilya düşünüyormusun canımevinde boş oda varmı

Canım tabiki siz bilirsiniz yinede ben içimdekini söyledim rahatladım. Ama bi yerde ben bayan işine erkek karışması taraftarı değilim ben eniştemde böyle ablam mesela x marka biboron alıcak yok diyo onu alma illa şu marka olucak diyoruz aynı kalitede bak kalitesi düşük değil yok ille o marka olucak. Senin işinde zor Kübracım benden söylemesi :))
Canım evle ilgili şuan acayip sıkıntılarım var ev arıyorum sanırım yeni mobilyada almam gerekicek ama önce bir ev bulmam lazım:95:

kızlar ilk bayram diye kayınvalıdeler hedıyemı alır gelınlerıne yanı adet mı boyleee bn ılk defa duydum gercı bn avucumu yalarımm hoş ihtiyacmda yok eşim herseyn en ıyısın alıyor zaten ama alırlarsada fena olmaz

Son düzenleme:
durun ben bi bakıyım :) bende meltem in baktığı çin takvimi tutmadı ama kendi baktığım tuttu canım. Doğum tarihlerinizi söyleyin bakiyim

Son düzenleme:
valla cok heyecanlıyım geceleri uyanıp düşünüyorum sürekli

hakkında hayırlısı canım çok ağırlaşmadan bulsaydın evi çok iyi olurdu senin için. bende bebek mobilyalarını hiç sevmiyorum kocaman beşikler üzerleri hayvan desenli falan. bakalım belki bende şimdilik pratik bri beşik alırım heryere taşıyabileceğim sonra oda yaparım

inşallah bulabilirim canım dua edin. yok canım bende şu anda oda yapmam bebeğe biraz büyüyne kadar yatak odasına bi beşik atarım sonra bi oda yaparız

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…