2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben cuma günü için ablama gel dedim hem hediyelikleri ayarlarız diye
hemde anahtarı veririm annemelerin
oda tamam dedi
eşimin amcaları yemeğe davet etmiş gidiyoruz diyor sinirden patlıyorum şuan olsa boğarım sorsana bir akıl ya

AYy seni duygusal annecik. Bende normal hayatımda herşeye ağlardım. Ama hamileliğimde hiç durup dururken bişeye ağlamadım. Genelde haberleri izlerken ağlıyodum. Artık izlemiyorum o yüzden

bende cok ağlayan bir tipimdir özellikle de cocuklu anneli babalı ve kardeşli olaylarda cok ağlarım
ama mesela iki sevgili ayrılınca hiç ağlamadım filmlerde
şimdi de ağlıyorum esracım ama daha pek fark olmadı

Akşama ne var yemekte kızlar

biz bugün arkadaşlarla dışarıda iftar yapacağız
yarın da annemdeyiz

Ayy kızlar okudukça bebek damarlarım kabarıyor, eğer hamile kalırsam tek sebebi siz olaceksiniz :))

Bu akşam domatesli şehriye çorbam, tavuklu bezelye yemeği ve kuş üzümlü pilavım var...

evet canım ben de öyle biliyorum ilk bayram hediye alınır hatta altın takılır duruma göre tabiiii inş. alırlar benim bu bayram düğünden önceki 2.ve son bayramım kurban bayramında evlenmiş olacağım mesela o zaman ilk evli bayram olduğundan altın takmaları lazım:)) geçen bayram kolye almışlardı

Son düzenleme:

sesimi duyan birileri hala varDDdemetçm teşkkr edercm cnm bnm bn bilmiodum bana yakmazlar heralde ama bellıde olmaz bazen cok sasrtıolar bellıde olmaz cokta onemsemm boyle seylerı bn takılı kalmam senn düğünede az kaldı nerdeo olucaktı düğün

Canım nişanlıyken ramazan bayramında ben nişanlıma götrümüştüm hediye annem terlik felan almıştı çorap felan boş gidilmez diye onlara gittiğimde birşey vermemişlerdi aicek gittiğimzde elime verdiler havlu yazma felan .)
kurbandada küçük altın taktılar ki öylede olması gerekiyor bizde normalde bilezik ama onlar çok bizden geride adet bakımından annem demişti laf arasında başkasını söyleyerek öyle onuda sanmıyorum yani

al yelizcim valla şal al ara mesela anne bir şal gördüm pek güzel ne renk alayım diye :)))) bayram hediyesi için ben çok beğendim yakışır sizede :)))))))))))

istanbul bağcılar canım senin

aslında alınması gerekir ufakta olsa bişey
ama almazlar zannetmem yani
bayrama şurda bişey kalmadı
kimse sormuyo aldınız mı bişeyler almıyomusunuz falan diye
geçen bayramda nişanlıydık o zaman almışlardı
ama bu bayram tık yok

ya denzcm bn alırım ama onlar düşünmzse bozulrm açıkcas bnmde hemen ozaman bayramlk kayınvalıdeme kayınpederıme almam gerek o zaman anneme sordum oda bılmıyor bn en iyisi bi şal alim buarada denz anneni söylediği mantıklı arada ses etmek lazım sevgili kayınvalıdecıklere:)

off çok geçmiş ya.
ay valla zaman geçsin kızlar ben sizin yerinize duramıyrm zaten
buket nerdesinn
domatein içine kaşardan başka ne koyucaktık

birde akşam yemeğim yok
eşimde yemeği iş ark.ları iftar veriormuş eşli olup olmıcağı belli değilmiş
gidicek galiba ben tek başıma aç kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…