- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.661
Akşama ne var yemekte kızlar
yaw o zaman ben yanlış hiisediyorummm herkes kız hissedyor çin takvimi bileee
AYy seni duygusal annecik. Bende normal hayatımda herşeye ağlardım. Ama hamileliğimde hiç durup dururken bişeye ağlamadım. Genelde haberleri izlerken ağlıyodum. Artık izlemiyorum o yüzden
Akşama ne var yemekte kızlar
kızlar ilk bayram diye kayınvalıdeler hedıyemı alır gelınlerıne yanı adet mı boyleee bn ılk defa duydum gercı bn avucumu yalarımm hoş ihtiyacmda yok eşim herseyn en ıyısın alıyor zaten ama alırlarsada fena olmaz
evet canım ben de öyle biliyorum ilk bayram hediye alınır hatta altın takılır duruma göre tabiiii inş. alırlar benim bu bayram düğünden önceki 2.ve son bayramım kurban bayramında evlenmiş olacağım mesela o zaman ilk evli bayram olduğundan altın takmaları lazım:))
sesimi duyan birileri hala varDDdemetçm teşkkr edercm cnm bnm bn bilmiodum bana yakmazlar heralde ama bellıde olmaz bazen cok sasrtıolar bellıde olmaz cokta onemsemm boyle seylerı bn takılı kalmam senn düğünede az kaldı nerdeo olucaktı düğün
Canım nişanlıyken ramazan bayramında ben nişanlıma götrümüştüm hediye annem terlik felan almıştı çorap felan boş gidilmez diye onlara gittiğimde birşey vermemişlerdi aicek gittiğimzde elime verdiler havlu yazma felan .)
kurbandada küçük altın taktılar ki öylede olması gerekiyor bizde normalde bilezik ama onlar çok bizden geride adet bakımından annem demişti laf arasında başkasını söyleyerek öyle onuda sanmıyorum yani
al yelizcim valla şal al ara mesela anne bir şal gördüm pek güzel ne renk alayım diye :)))) bayram hediyesi için ben çok beğendim yakışır sizede :)))))))))))
Artık hiç birşey beklemiyorum
12. haftadan sonra canım öğrenebiliriz tabi gözükürse. ben şuan 6. haftadayım yani bir buçuk ayım daha varr. işte her an başka heyecanlar yaşanıyor hamilelikte zaman su gibi akıp geçiyor hayırlısıyla o günlerde gelir inşallah. burda bağırırım .......... kızım yada oğlum oluyor diyeee
eşime söyledim canım sana sorup muayene ücretini. olsun dedi zaten ayda bir kere gideceksin bilidğim dr olsun beni biliyorsun dedi. gerçekten çok titiz bir adam şimdi tanıyor ya razı gelmez. hayırlısı canım. benim maaaşım artık bebeğe aktarılacak. mobilya düşünüyormusun canımevinde boş oda varmı
istanbul bağcılar canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?