- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.681
aslında alınması gerekir ufakta olsa bişey
ama almazlar zannetmem yani
bayrama şurda bişey kalmadı
kimse sormuyo aldınız mı bişeyler almıyomusunuz falan diye
geçen bayramda nişanlıydık o zaman almışlardı
ama bu bayram tık yok
Aylincim yeni evlisiniz ya
yeni kıyafetleriniz var diye düşünüyolardır belki
bilimosun bm içimde kaldı bna nısanlıyken bayramlık bıle almadılarr carsıya gelmedıler bızımleee ama bn utansnlar dıe onlara bayram hedıyesı aldım hepsıne ayrı ayrı onlarda dogum gunumde bna bır kac tane hedıye aldılarr ama ıcıme oturmuştu ozaman komşular soruyorr ne aldılarr diee eşek bacağı diom ama tbi içimden
genelde damat ailelerinin işine gelmeyince bizim adetimizde yok derler ama bu hediyeleşmeler her yörede var
şekercim yeni evlilierin illa yeni kıyafetleri de mi yeni oluyo
bana nişan düzülürken sadece nişan elbisem alındı
ekstradan elalem gibi takımlar pantolonlar gömlekler alınmadı alınmasını da istemedim o ayrı ama
ayrıca ben herşeyimi kendim yaptığım için nişanlıyken doğru düzgün kıyafet bile almadım kendime
millet yeni yeni giyinirken ben hep öncekilerle idare ettim
bu bayram aslında gerçekten maddi olarak almamam lazım ama ilk bayramımız olduğu için
millet bakıcak ayrıca bende özeniyorum ilk bayram olduğu için yeni yeni giyinmek istiyorum
valla yelizcim seninkilerde hiç mi eşekte şey görmemiş tövbe yaa (biraz ayıp oldu ama dayanamadım)
yeliz öyle dersen hani sanada akıl ederler cinlik düşünüyorum yani senin için :) ne renk alayım canm annem aaa dicek bizde almamız lazım en azından buruk olmasın
bnde oyle dedm annecm ne renk alım bayrmlkdedm oda bn laım sen alma kızm dedı:))
nilay onlara kalsa tepsi bile götürmüceklerdi kayınvalıdeme komik gelıo oyle seyler tepsileri tek başına eşim hazrladı bn ıstıom die bılıomusun yaa ne bılm bnm kayınvalıdem saçlarını sarmayı,okey partilerini çayları bilir anlıycanD
şekercim yeni evlilierin illa kıyafetleri de mi yeni oluyo
ekstradan elalem gibi takımlar pantolonlar gömlekler alınmadı alınmasını da istemedim o ayrı ama
ayrıca ben herşeyimi kendim yaptığım için nişanlıyken doğru düzgün kıyafet bile almadım kendime
bu bayram aslında gerçekten maddi olarak almamam lazım ama ilk bayramımız olduğu için
millet bakıcak ayrıca bende özeniyorum ilk bayram olduğu için yeni yeni giyinmek istiyorum
artık mı denizzz. benim artık istemiyorum diyebileceğim bir hediyem bile olmadıııbundan sonrada zor zatenn
doğru söylüyosun tatlım
tabiki ilk bayram biraz özel olsun ister herkes
amannnnnn neler neler atlattın bunlara takılma fıstığım
sanrımmmmmşekercim yeni evlilierin illa kıyafetleri de mi yeni oluyo
valla yelizcim seninkilerde hiç mi eşekte şey görmemiş tövbe yaa (biraz ayıp oldu ama dayanamadım)
yeliz öyle dersen hani sanada akıl ederler cinlik düşünüyorum yani senin için :) ne renk alayım canm annem aaa dicek bizde almamız lazım en azından buruk olmasın
aylin canım nilay değil
benim annemde sanki gelin eşim
hiç parası yoksa pazardan bir çift çorap alıyor ama alıyor içinden geliyor
geçen bayram terlik almış :) evde şimdi giyiyor bayram hediyem diyor eşim :)
yeliz iyi taktik demi sende o zman gelince bakarız anne bizede deseydin :))))))))))))))))))))))
sanrımmmmmD
onu düşünemedm vla yaaa artk gıdnce dermmD
aylıncım cnm afedersn buara ıyıce untkan oldumm cok uzuluom bu duruma
kızlar bn cıkom pazara gıdecegm malumm sizlerle olmak güseldiiii akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?