2011 gelin adayları buyrun sohbete

genelde damat ailelerinin işine gelmeyince bizim adetimizde yok derler ama bu hediyeleşmeler her yörede var

bilimosun bm içimde kaldı bna nısanlıyken bayramlık bıle almadılarr carsıya gelmedıler bızımleee ama bn utansnlar dıe onlara bayram hedıyesı aldım hepsıne ayrı ayrı onlarda dogum gunumde bna bır kac tane hedıye aldılarr ama ıcıme oturmuştu ozaman komşular soruyorr ne aldılarr diee eşek bacağı diom ama tbi içimden

Valla benim evime ilk geldiklerinde bile çöplerini görmedim.
Heralde gittiğimizde de hiçbişey görmem.
Bende çocuklara bişeyler alıcam, Malatya'danda kayısı alıcaz yeter.
Onlar onu bile yapamadılar...

yeliz öyle dersen hani sanada akıl ederler cinlik düşünüyorum yani senin için :) ne renk alayım canm annem aaa dicek bizde almamız lazım en azından buruk olmasın

Aylincim yeni evlisiniz ya
yeni kıyafetleriniz var diye düşünüyolardır belki

şekercim yeni evlilierin illa kıyafetleri de mi yeni oluyo
bana nişan düzülürken sadece nişan elbisem alındı
ekstradan elalem gibi takımlar pantolonlar gömlekler alınmadı alınmasını da istemedim o ayrı ama
ayrıca ben herşeyimi kendim yaptığım için nişanlıyken doğru düzgün kıyafet bile almadım kendime
millet yeni yeni giyinirken ben hep öncekilerle idare ettim
bu bayram aslında gerçekten maddi olarak almamam lazım ama ilk bayramımız olduğu için
millet bakıcak ayrıca bende özeniyorum ilk bayram olduğu için yeni yeni giyinmek istiyorum

valla yelizcim seninkilerde hiç mi eşekte şey görmemiş tövbe yaa (biraz ayıp oldu ama dayanamadım )

Son düzenleme:
genelde damat ailelerinin işine gelmeyince bizim adetimizde yok derler ama bu hediyeleşmeler her yörede var

çok çakal gördüm bn bu aileleri ama bnde ilk defa duyuyorum mesela bnm ablam eşime bayramlk tşort aldıı ama adetten deil içinden geldii bn almıom onun kardeşine cunku begnmıolarr yaa

deniz kayınvalıdemı aradım dedm kı annecm sna şal bakıorum ne renk ıstersen oda kızım ıstemıorum masraf yapma dedi borç oduoss yaa kıyamadı bıze:))bn size yapım dedı:))ama bn yınede bı şal alrıım içim rahat etmez

yeliz öyle dersen hani sanada akıl ederler cinlik düşünüyorum yani senin için :) ne renk alayım canm annem aaa dicek bizde almamız lazım en azından buruk olmasın

bnde oyle dedm annecm ne renk alım bayrmlkdedm oda bn laım sen alma kızm dedı:))

nilay onlara kalsa tepsi bile götürmüceklerdi kayınvalıdeme komik gelıo oyle seyler tepsileri tek başına eşim hazrladı bn ıstıom die bılıomusun yaa ne bılm bnm kayınvalıdem saçlarını sarmayı,okey partilerini çayları bilir anlıycanD

aylin canım nilay değil

Kızlar okuyunca sanırım benimde almam lazım demi

sağolsun her gelişinde mutlaka bişeyler getiriyo kayınvalidem hemde çok zevkli hepsini çok beğeniyorum

pazar günü yemekteydiler bizde bu sefer kıyafet getirmedim kızım dedi çeyizine aldım dedi sagıolsun... Takım çay tabağı bardağı kaşığı oluyo ya çok zarif duruyo öyle getirmiş çamaşır almış terlik almış

kıyafetide aşkımla çıktık aldık bayramlıklarımızı

şimdi bayramın 1.günü almaya gelicek beni onlara gidicez giderken götüreyimmi

benim annemde sanki gelin eşim
hiç parası yoksa pazardan bir çift çorap alıyor ama alıyor içinden geliyor
geçen bayram terlik almış :) evde şimdi giyiyor bayram hediyem diyor eşim :)

yeliz iyi taktik demi sende o zman gelince bakarız anne bizede deseydin :))))))))))))))))))))))

doğru söylüyosun tatlım
tabiki ilk bayram biraz özel olsun ister herkes
amannnnnn neler neler atlattın bunlara takılma fıstığım

doğru söylüyosun tatlım
tabiki ilk bayram biraz özel olsun ister herkes
amannnnnn neler neler atlattın bunlara takılma fıstığım

yok canım takılmıyorum
ben ona güvenerek bayram için kıyafet alayım diye çıkmıyorum sonuçta yola
ona güvenerekte borç yapmadım
ama insan gene de düşünüldüğünü bilmek istiyo ufak bi hediyeyle de olsa

sanrımmmmmD

aylin canım nilay değil

onu düşünemedm vla yaaa artk gıdnce dermmD

aylıncım cnm afedersn buara ıyıce untkan oldumm cok uzuluom bu duruma

kızlar bn cıkom pazara gıdecegm malumm sizlerle olmak güseldiiii akşamlar

niye üzülüyosun bitanem..hepimiz zaman zaman unutuyoruz..işte vitamin almamız lazım ihmal ediyoruz..takılma artık bana balık diyolar..takmıyomm..boşver sende takma

kimsecikler kalmadı yine.bende yavaş yavaş kalkıp hazırlanayım.dışarı çıkmışken de kocama bi elbise aldırtayım bari ilk bayramımız bana hediye alman lazım diye hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…