- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.701
iiki dogdunn iiki dogdun mutlu yıllar Zeyneppp :))canımm benimm yüzünden gülücükler eksik olmasın
canımmm arkadaşımm.
çok teşk.ederimm
aminnn.
günaydın kızlar güzel bir gün geçirelim inş.
stres sıkıntı olmadan
1 gün kaldı tatile ohhh
Günaydın kızlar zeynepcim doğum günün kutlu olsun tatlım. Yanlız değilsin demet benimde 3 gün tatilim var ki ben cumarteside çalışıyorum
zeynepçmm dogum günün kutlu olsunnn bütün ömrün saglıklı sıhhatle huzr dolu olsunn
zeynepcimm dgününmüş
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EŞİNLE AİLENLE ÇOCUKLARINLA TORUNLARINNLA NİCE NİCE YENİ YAŞLARAAA
günaydın kızlar evet tatile son bir gün kaldı
çalışanalrada allah kolaylık sabır versin
zeynep doğum günün kultlı olsun canım
günaydın kızlar, bayrama cok az kaldı
sevinçli mutlu ve heyecanlıyım
zeynepcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
ben çalışmıyorum üstelik 3. gün oldu balıkesirdeyim ama benim de tatilime 1 gün kaldıaltınoluk sonra ayvalık sonra da bodrum bekliyomuş babamın son tatil planına göre bizi :)
günaydın hatun gızlar :)
zeynep, yaşgünün kutlu mutlu olsun :)
günaydın kızlar
zeynep doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle....
kızlar ayrıca yarın son iş günü olanlar var galiba ne güzel benim hiç 9 gün tatilim olmadı
sadece 3 gün gelmiyorum hatta bazen bayram günü bile 1-2 saat uğradığım oluyo işe benzin istasyonunda çalışmak işte böyle bşy 7*24 hizmet kahretsin aslında ben muhasebeye bakıyorum ama bütün gün evrak birikiyo işte hiç bitmiyo
Günaydın kızlar zeynepcim doğum günün kutlu olsun tatlım. Yanlız değilsin demet benimde 3 gün tatilim var ki ben cumarteside çalışıyorum
günaydın kızlarrr..Günümüz çok güzel geçsin çok güzel haberler alalım inşallah bugun..
zeynebim sağlıklı huzurlu nice ömürler siiznle olsun..her yeni yaşın mutluluk bereket getirsin evinize...
dün kayınvalidemdeydik iftarda
menüde : mercimek çorbası-taze fasulye-karnıyarık-pilav-su böreği-kabak kızartma sarıms.yoğurtlu..herşey çok güzeldi..
yemekleri kaldı bugun içinde gelin dedi belki bugunde gideriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?