2011 gelin adayları buyrun sohbete

GÜNAYDIN GÜLLER AYDINNN KIZLAR GÜNÜMZ GÜZEL BOL NEŞELİ GEÇSİN İNŞALLAH

BN BUGÜN ERKENCİYİM ARKD.SERVİSE BIRAKMAK İÇİN ERKENDEN ÇIKTIM İŞ YERİME GELDM İLK SİZE GÜNAYDIN DİMM DEDİMMM

BUGÜN TATİL İÇİN SADECE 1 GÜNÜMZ KALDIII YAŞASINN DİORUM HAVALARA ZIPLAMAK UCMAK İSTİORUMMM:ddd
KIZLARR SİZİDE ÇOK SEVİYORUMMMM HEPİNİZİ ÖPÜYORRM

ben çalışmıyorum üstelik 3. gün oldu balıkesirdeyim ama benim de tatilime 1 gün kaldı altınoluk sonra ayvalık sonra da bodrum bekliyomuş babamın son tatil planına göre bizi :)

günaydın hatun gızlar :)

zeynep, yaşgünün kutlu mutlu olsun :)

günaydın kızlar
zeynep doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle....
kızlar ayrıca yarın son iş günü olanlar var galiba ne güzel benim hiç 9 gün tatilim olmadı
sadece 3 gün gelmiyorum hatta bazen bayram günü bile 1-2 saat uğradığım oluyo işe benzin istasyonunda çalışmak işte böyle bşy 7*24 hizmet kahretsin aslında ben muhasebeye bakıyorum ama bütün gün evrak birikiyo işte hiç bitmiyo

Günaydın kızlar zeynepcim doğum günün kutlu olsun tatlım. Yanlız değilsin demet benimde 3 gün tatilim var ki ben cumarteside çalışıyorum

zeynepçmm dogum günün kutlu olsunnn bütün ömrün saglıklı sıhhatle huzr dolu olsunn

zeynepcimm dgününmüş

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EŞİNLE AİLENLE ÇOCUKLARINLA TORUNLARINNLA NİCE NİCE YENİ YAŞLARAAA

günaydın kızlar evet tatile son bir gün kaldı
çalışanalrada allah kolaylık sabır versin

zeynep doğum günün kultlı olsun canım

günaydın kızlar, bayrama cok az kaldı
sevinçli mutlu ve heyecanlıyım
zeynepcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

çokkk teşk.ederim canlarım benimm
aminn aminn.
birlikte uzun seneler geçirelim inş. kızlar
bugün çok güzel. gören herkes d.günümü kutluyor
unutmamış kimse
çok mutlu etti beni bu durum.
sadece kocama kızdım
insan öprerek kaldırır benimki elinde bal kağışı ile kaldırıoo

günaydın kızlarrr..Günümüz çok güzel geçsin çok güzel haberler alalım inşallah bugun..
zeynebim sağlıklı huzurlu nice ömürler siiznle olsun..her yeni yaşın mutluluk bereket getirsin evinize...
dün kayınvalidemdeydik iftarda
menüde : mercimek çorbası-taze fasulye-karnıyarık-pilav-su böreği-kabak kızartma sarıms.yoğurtlu..herşey çok güzeldi..
yemekleri kaldı bugun içinde gelin dedi belki bugunde gideriz..

sağol edacığım aminn inş...

zeynepcim kocan seni balla besliyo daha ne istiyosun belki başka planları vardır bu kadar sabırsız olma ben de nişanlıma hep unutmuş gibi yapıp değişik sürprizler hazırlıyorum p.tesi doğum günüydü onu çok şaşırttım....hoşuna gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…