- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.081
kızlar iş yerinden ark. kocan ne almış ne almış dio dedim böle böle çiçek almış göndermiş
bana verdiği cevap
eee benimkide araba almıştı zaten dedi döndü gitti
kalakaldım
ben bu topiğe ilk geldiğimde herkes nişanlıydı ben nişanlı bile değildim
ama herkesten hızlı davrandım galiba
evlendimde benden önceki nişanlılara deneyimlerimi bile anlattım
zeynepcim sende deseydin söyle kocana seneyede 2 kilo beyin alsın..beynin yetersiz çalışıyo
kuzucummmmmmmmm
çok özledim seni yaa..naıslsın
kızlar bn evlenden bır kac gün önce katıldm aranza yenı bulmuştk sızlerı balayndansonra hemn yazdm sızlere aslndanısanlllıgmda paylasmak ıstedmcok sey olurdu ama o zaman burann varlıgndan haberdar deıldm sızlerı cok sevdm cok sey ogrendmozellıkle yemek konusndaaDDDDD
Günaydın kızlar Kadir geceniz mübarek olsun Allah tüm dualarınızı kabul etsin size bir sey anlatıcam karşıdan karşıya geçerken ortada refüjler varya işte orda karşıdan karşıya geçerken bol bir pantolon giymiştim onun paçası takıldı ve ben kendimi pat yerde buldum araba durmasaydı bana çarpabilirdi de çok korktum aglaya aglaya yoluma devam ettim....
Günaydın kızlar Kadir geceniz mübarek olsun Allah tüm dualarınızı kabul etsin size bir sey anlatıcam karşıdan karşıya geçerken ortada refüjler varya işte orda karşıdan karşıya geçerken bol bir pantolon giymiştim onun paçası takıldı ve ben kendimi pat yerde buldum araba durmasaydı bana çarpabilirdi de çok korktum aglaya aglaya yoluma devam ettim....
kızlar ya size bişey sormak istiyorum ama utanıyorum birazda:26::26:
kızlar, hepinize hayırlı bereketli ve huzurlu bir kadir gecesi nasip eylesin rabbim.
Nice kadir gecelerine kavuştursun, dualarımızı kabul etsin yüce rabbim.
bayram'a saatler kaldıııı
kızlar, hepinize hayırlı bereketli ve huzurlu bir kadir gecesi nasip eylesin rabbim.
kızlar şimdi bu gece mubarek gece ya kadir gecesi
şey olurmu olmazmı diye merak ettiydim beninternetten araştırdım günah değil diyo ama siz ne biliyosunuz bu konuda
ya ama gerçekten utandın ya bunu sorduguma
cadı kaynanamın ettiği zülümler ve ayırma tatbikatları sonucunda ben bile evlendimmm
anlat anlat derler sabah gördkleri gibi üstüme atlarlar anlatıncada hasetlik yaparlar
niye soruolar o zaman anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?