2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar iş yerinden ark. kocan ne almış ne almış dio dedim böle böle çiçek almış göndermiş
bana verdiği cevap
eee benimkide araba almıştı zaten dedi döndü gitti
kalakaldım

Birileri hasetinden fazla çatlamış

ben bu topiğe ilk geldiğimde herkes nişanlıydı ben nişanlı bile değildim
ama herkesten hızlı davrandım galiba
evlendimde benden önceki nişanlılara deneyimlerimi bile anlattım

Çok istedinde sıranı vermedin bana bak bende evleniyorum işte Bende geldiğimde sözlü bile değildim her konuda burdan çok şey öğrendim hakkınızı helal edin kızlar

kızlar bn evlenden bır kac gün önce katıldm aranza yenı bulmuştk sızlerı balayndansonra hemn yazdm sızlere aslndanısanlllıgmda paylasmak ıstedmcok sey olurdu ama o zaman burann varlıgndan haberdar deıldm sızlerı cok sevdm cok sey ogrendmozellıkle yemek konusndaaDDDDD

Günaydın kızlar Kadir geceniz mübarek olsun Allah tüm dualarınızı kabul etsin size bir sey anlatıcam karşıdan karşıya geçerken ortada refüjler varya işte orda karşıdan karşıya geçerken bol bir pantolon giymiştim onun paçası takıldı ve ben kendimi pat yerde buldum araba durmasaydı bana çarpabilirdi de çok korktum aglaya aglaya yoluma devam ettim....

zeynepcim sende deseydin söyle kocana seneyede 2 kilo beyin alsın..beynin yetersiz çalışıyo

allah senin iyiliğini versin emi karnım çatladı gülmektennnn

kuzucummmmmmmmm
çok özledim seni yaa..naıslsın

canımmmmm bende çok özledim seni iyiyim balım ne olsun çalışmaya çalışıyorum uyuklaya uyuklaya bayramda samsuna gidecektik eşim istemedi izin az gerek yok sizin köye gidelim dedi bizde şimdi kardeşimle beraber gideceğiz ama annemler sadece kardeşimin geleceğini bizim gelemeyeceğimizi biliyorlarrrr süpriz yapacağızzz nasip olursa sen nasılsın canım benim neler yapıyorsunnn bayramda

Bizde ne cevherler varmış bak sonradan öğrendikk

cadı kaynanamın ettiği zülümler ve ayırma tatbikatları sonucunda ben bile evlendimmm

anlat anlat derler sabah gördkleri gibi üstüme atlarlar anlatıncada hasetlik yaparlar
niye soruolar o zaman anlamam

Hoş gelmişsin meltem.Oy oy bir verdiğin yaptığın iyililik karşı gelmiş derler kuzum.Allahım korumuş.
Üzme kendini geçti kuzum geçti...

kızlar, hepinize hayırlı bereketli ve huzurlu bir kadir gecesi nasip eylesin rabbim.
Nice kadir gecelerine kavuştursun, dualarımızı kabul etsin yüce rabbim.

bayram'a saatler kaldıııı

amin cnmcım
geçmişler olsun dikkat et. ay karşıdan karşıya geçerken düşmekten çok korkarm
Allah korusun

meltemciğimmm çok geçmiş olsun canım benim rabbim korusun inş. az sadaka çok belayı önler derler bol bol sadaka ver kuzum

kızlar, hepinize hayırlı bereketli ve huzurlu bir kadir gecesi nasip eylesin rabbim.

edacığımmm hoşgeldin canım nasılsın bebişimiz nasıl bakalım üzmüyor değil mi seni amin canım benim amin hepimizin duları kabul olsun inş.

kızlar şimdi bu gece mubarek gece ya kadir gecesi

şey olurmu olmazmı diye merak ettiydim ben internetten araştırdım günah değil diyo ama siz ne biliyosunuz bu konuda

ya ama gerçekten utandın ya bunu sorduguma

Allah korumuş canım büyük geçmiş olsun.

Amiin. Hoşgeldin canım Otel bakıyoruz hala voyuge otelleri dolmuş:S Cornelia Deluxe Resort diye belekte bir otel duymuşmuydun canım

kızlar şimdi bu gece mubarek gece ya kadir gecesi

şey olurmu olmazmı diye merak ettiydim ben internetten araştırdım günah değil diyo ama siz ne biliyosunuz bu konuda

ya ama gerçekten utandın ya bunu sorduguma

hiç bilmiyrm bebeişim
günah değildir mantık olarak ama
saygı amacıyla olmaması gerektiğini düşünüyrm
hani dua etmek fln lazım ya gece boyu gün aydınlana dek

cadı kaynanamın ettiği zülümler ve ayırma tatbikatları sonucunda ben bile evlendimmm

anlat anlat derler sabah gördkleri gibi üstüme atlarlar anlatıncada hasetlik yaparlar
niye soruolar o zaman anlamam

her sakallıyı deden sanma zeynepcim..
ben dedikoducu hasetleri iyi gözlemledigim için asla bişi anlatmam..
sürekli sorsada olsada olmadı derim anladınmı..
herşey herkese anlatılmaz..anlatma pis kalplilere..

kız gamze niye utanıyorsun evli barklı hatunsun ben evli olmadığım halde sırf merakımdan ramazanın başında ramazanda iftardan sonra serbest zaman mı diye sormuştum hiçte utanmadım ne var ki bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…