2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçiş olsun meltemcm dıkkt et kuzm bnm

Bizde ne cevherler varmış bak sonradan öğrendikk
Deft vlaa nılaycm oylee

kızlar ya size bişey sormak istiyorum ama utanıyorum birazda:26::26:

sadece mübarek geceelrde günah hemde çok günah gamzecm bu müberek gece dua ederek gecrlmk gerek nefısımızı temızleyerek

her sakallıyı deden sanma zeynepcim..
ben dedikoducu hasetleri iyi gözlemledigim için asla bişi anlatmam..
sürekli sorsada olsada olmadı derim anladınmı..
herşey herkese anlatılmaz..anlatma pis kalplilere..

cnm bişiy almadı desem
bu seerde aaa zeynep in kocası bişiy almamış die yayardı biliyrm
bende çiçek aldı dedim ama şaşırtıcı bir cevap aldım
bu kızın huyu böle ama
hani şöle tipler vardır herşeyde ben üstün olayım
bu da öle

hiç bilmiyrm bebeişim
günah değildir mantık olarak ama
saygı amacıyla olmaması gerektiğini düşünüyrm
hani dua etmek fln lazım ya gece boyu gün aydınlana dek

bende bilmiyordum işte zeynepcim..aslında senin söylediğin gayet mantıklı

kız gamze niye utanıyorsun evli barklı hatunsun ben evli olmadığım halde sırf merakımdan ramazanın başında ramazanda iftardan sonra serbest zaman mı diye sormuştum hiçte utanmadım ne var ki bunda

ama buket şimdi bi gecede olmayı versin ne biçim bi soru bu diye düşünürsünüz diye çekindim birde ammada azgın dersiniz diye utandım vallahi..
ama azgınlıktan değil yani ona göre davranalım diye merak ettim

geçiş olsun meltemcm dıkkt et kuzm bnm

Deft vlaa nılaycm oylee

sadece mübarek geceelrde günah hemde çok günah gamzecm bu müberek gece dua ederek gecrlmk gerek nefısımızı temızleyerek

doğru söylüyorsun bende ona göre davranıyım bari

kızlar bn ramazandan önce danıştım bu konyu bna ramazanda iftardan sonra serbest dediler ancak mübarek geceelrde günah mantıkende öylee hem saygıszlk olur yani bir ezan okunurken ayagımı ındırıyoruz kıpırdıyoruz neden günah oldugu ıcın mı hayır saygıdan buda onun gibi hem bu mübarek geceelrde bol dua edip nefsimiiz temzlememz gerekıyorr bn oyle bılıyorum gamzecm

almadı diceksin zeynepcim yaysın boşver..hiç bişi olmaz..
kibrinden ne yapıcagını şaşırmıs o..
burnunu sürter Rabbim böylelerinin..
ve asla mutsuzluklarını belli etmezler..

gamzcim bi gee sabrediverr cnm yaaayarn telafi edersinizz

ya doğru söylüyorsun yelizcim ama ne bileyim internetten araştırdım birde size sorayım dedim

tamam bişey yapmıcaz zaten

Hoş gelmişsin edacımm...Amin allahım kalbimize göre versin herşeyi.

hoşgördüm nilaycım, öpüyorum seni kocaman aşk böcüğü

Amin nurgül'üm.... bebiş üzmüyor beni ya. kuzu kuzu büyüyor yarın görücez inşallah teyzesi
çok heyecanlıyız, eşim diyo ki ben ağlarsam dalga geçme sakın

Allah korumuş canım büyük geçmiş olsun.

Amiin. Hoşgeldin canım Otel bakıyoruz hala voyuge otelleri dolmuş:S Cornelia Deluxe Resort diye belekte bir otel duymuşmuydun canım

evet duydum, hatta yanımdaki arkadaşım geçen sene eylülde evlendi ve oraya gitmişlerdi, sordum şimdi çok memnun kalmışlar. direk havuza girilen odalarda kalmak istemiş onlar ama onlar doluymuş onlar da deluxe odada kalmışlar.
yemeklerini ve temizliğini çok beğendik dedi

Hey gidi heyy bukommmm seni de evlendirelim zuzuşumdan sonra sıra bana gelsin artık :)
Düğündaşım nerelerde sıra ikimize gelsin

geldim düğündaşımm
buralardayım okuyorum arada ama çok yazamıyorum bu hafta yoğunum biraz
bayram tatilinden önce yutrdılşına yüklemelerimiz kontratlkarımız fln var
hayırlısıyla atlatsak bu günüde

zeynep bnde nefret ederm böyle tiplerden hiç içimalmaz kafasnn üzernden kalkp konuşmadıgı için ancak bu kadr cümle kurabiliyorlarr o bizm düğün zamandda ne laflar yaptı iş yernde arkd.bnde hiçbirini evime götrmedmDmerkaklılar bu eksık şu iyi bu kötüü yakın arkd.çağırdm sadece okadr sen anlatma bncede hem nazar değer

kızlar bn kestirım biras öğle arası ıkı sandalyeyi birleştıos kapıyı kıtlıyoss uyku moduna gecıossSD

zeynepcim sen zaten nazara çabuk geliosun
bence hiç bişey anlatma huyunuda biliossun zaten
bırak o kocan bişey yapmadı bilsin hasetlikedip nazar değdirmesin senin bilmem yeterli

Kolay gelsin düğündaşım aynı yoğunluk bende de var ama çalışasımda yok:)
Kolay gelsin yorma kendini çok fazla.

işte bunun için çok utamıştım ya yeliz:78::78::78:

sabretcez canım artık

yok kuzm bnm bızden utanmana gerek yok bnde eşimi özledm yaa kızlarr uzun günler oldu vlaa eşim bugn nöbetci yine dün bn uyuyya kalmışm Dbaşka bahara artıkDutanma bızden bızde yazıos burda herşei

neyse bn uyurrr:85:

Kolay gelsin düğündaşım aynı yoğunluk bende de var ama çalışasımda yok:)
Kolay gelsin yorma kendini çok fazla.

tatilde de ev işleriyle ilgilencez dinlenme yok ama olsun
bunlar güzel yorgunluklar

yarın yatak odama duvar kağıdı yapılacaak sonra ev boyanacak sonra eşyalar gelicek offfff

ekim in 10 - 15 ne kdr bitirelim yerleşmeyi diyoruz bayramdan sonra baya yoğun olucam program yaptık hergün bişeyle ilgilencez

Gamze akıl akıldan üstündür şekerim brenimde bilmediğim bir çok şey var hergün yeni birşey öğrenmek için sabırsızlanıyorum burayı açmak için
senin helali kocan günah olmaz ramazanda iftardan sonra :) ama bu gece ben bile evime gidip dua okumak sitiyorum sende eşine bence güzel ce allah ile baş başa kalın o iş her zaman olur zati
bu geceler hayırlı geceler bol bol dua ile geçir .)

Kasımdaki 12 günü bizde saymıyoruz canım bayram sonrası olduğu için o zaman farklı yoğunluklar içinde olucaz.
Bizde bayramdan sonra evi tutuyoruz allah nasip kısmet ederse.
Sonra işde evin boyası,tadilatı derken.Yavaş yavaş eşyaları eve yerleştiricez.
Eşyalara göre halılar,tüller,süs eşyaları ohoo çok işimiz var çok.

o zaman çok güzel bir süpriz hazırlamış ama anlatamam çok özel diyeceksin ki merakından çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…