- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.121
Gamze akıl akıldan üstündür şekerim brenimde bilmediğim bir çok şey var hergün yeni birşey öğrenmek için sabırsızlanıyorum burayı açmak için
senin helali kocan günah olmaz ramazanda iftardan sonra :) ama bu gece ben bile evime gidip dua okumak sitiyorum sende eşine bence güzel ce allah ile baş başa kalın o iş her zaman olur zati
bu geceler hayırlı geceler bol bol dua ile geçir .)
Gamze akıl akıldan üstündür şekerim brenimde bilmediğim bir çok şey var hergün yeni birşey öğrenmek için sabırsızlanıyorum burayı açmak için
senin helali kocan günah olmaz ramazanda iftardan sonra :) ama bu gece ben bile evime gidip dua okumak sitiyorum sende eşine bence güzel ce allah ile baş başa kalın o iş her zaman olur zati
bu geceler hayırlı geceler bol bol dua ile geçir .)
aylincim tabiki bugece bir kere geliyo onu bende biliyorum..camiye gitmeyceğimi uda etmeyeceğimi hiç kimse bilemez ben sadece böyle gecelerde bunlar bunlar yapılırmı diye sordum okadar...
Gerçekten bu soruyu sorarken yanlış anlaşılacagımı düşündüğüm için utanmıştım ve yanlış bi karar oldugunu takrar anlıyorum..
gamze merakını gideriyoz işte aaaa niye yanlış anlayalım bizim cevaplar sana söylenmiş gibi oluoyr şahsa değil yani sende bizmk adar zaten biliyorsundur
Kasımdaki 12 günü bizde saymıyoruz canım bayram sonrası olduğu için o zaman farklı yoğunluklar içinde olucaz.
Bizde bayramdan sonra evi tutuyoruz allah nasip kısmet ederse.
Sonra işde evin boyası,tadilatı derken.Yavaş yavaş eşyaları eve yerleştiricez.
Eşyalara göre halılar,tüller,süs eşyaları ohoo çok işimiz var çok.
Kızlar akşam ne var menülerde
Kızlar akşam ne var menülerde
evet yaa okadar çok iş varki ben boyadan sonra storlarımıda alıp takıcam bütün odalara perde işide var kafamda bişeyler var da hemen alması var işde düşünnce insan hepsini bir anda çok yoruluyor.
salonumun rengine anca karar verdeim biran önce boyansada ben fikrimi değiştirmeden süper olucak sürekli kuruorum kafamda öle mi olsa böle mi olsa die
buarada kına gecesi hediyeleri keseler sabunlar fln filan daha onların konulcağı sepetler alıncak hazırlancak
nikah için reçeller yapılcak kavanozlar alıncak daha onlar süsülencek
daha davetiyeyide tam tasarlayamadık yarım yamalak kaldı onada artık karar verip bayramdan sonra baskıya vermemiz lazım
gelinliğimide bayramdan sonraki hafta başlanacak
damatlığı beğendik zeten bi gidip alması var
böle böle biticek işte bi bakmışız evimizde oturuoruz kocacıklarımızla
adaş buket eskisi kadar konusmuyosunuz..
adaş buket eskisi kadar konusmuyosunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?