- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.141
eda cevap verdi buketcim sana..
hoşgördüm nilaycım, öpüyorum seni kocaman aşk böcüğü
Amin nurgül'üm.... bebiş üzmüyor beni ya. kuzu kuzu büyüyor yarın görücez inşallah teyzesi
çok heyecanlıyız, eşim diyo ki ben ağlarsam dalga geçme sakın
evet duydum, hatta yanımdaki arkadaşım geçen sene eylülde evlendi ve oraya gitmişlerdi, sordum şimdi çok memnun kalmışlar. direk havuza girilen odalarda kalmak istemiş onlar ama onlar doluymuş onlar da deluxe odada kalmışlar.
yemeklerini ve temizliğini çok beğendik dedi
eda cevap verdi buketcim sana..
buket'im yazdım sana tatlım ama gözden kaçtı sanırım.
arkadaşım geçen sene gitmişti ve çok memnun kalmışlardı
ayşe'cim tavuzkuşlu tabaklara bayıldım
zaten tavuzkuşunu motif olarak beğeniyorum.
bebiş de iyi, bugün çok başım ağrıyor uykum da var. müdürümden izin istemek icin mail attım sabah ama cevap vermedi. eve gidip uyumak istiyorum.
eşimle beraber sahura kalkıp 7 tane salatalık 2 tane de incir yedim, söylmesi ayıp şimdi de wc'den çıkamıyorum.
bebiş de iyi, bugün çok başım ağrıyor uykum da var. müdürümden izin istemek icin mail attım sabah ama cevap vermedi. eve gidip uyumak istiyorum.
eşimle beraber sahura kalkıp 7 tane salatalık 2 tane de incir yedim, söylmesi ayıp şimdi de wc'den çıkamıyorum.
teşekkür ederim edacım.
7 salatalık 2 incir iyiymiş.. :) bebiş diyodur annem neler yedi böyle
ben senin kızın kübranın oğlu olacak gibi düşünüyorum ama Allah hayırlısını sağlıkla versinnn.
renklileri yıkamam lazım bide evimi süpürüp silmem lazım ama evde olmaya alışkın değilim ya seresim geliyor biyerlerimi.
kızlar yaa benide aranıza alın
kızlar yaa benide aranıza alın
ayşecim aldıkların tam para götürecek eşyalarr :) ibriğe bayıldımm:)) çok şeker yaa güle güle kullann canımm
Cumalrı seviyorum hep hızlı geçmiştir
akşam olsun
Cumalrı seviyorum hep hızlı geçmiştir
akşam olsun
hayırlı kandiller herkese Allah bütün dualarınızı kabul etsin....
benim de evli bir bayan olarak ilk günüm biraz halsizim gerçi... dün kocacığımla güzel bir yemekle kutladık başbaşa süperdi...ama kendisi isyanlarda nikahtan sonra evimize gidememekten şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?