2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bakın vandan aldığım eşyaların resmini ekliyorum.
tavus kuşlu olan çay tabakları
türk kahvesi takımım
pirinç vazo gümüşlüğümün içine koydum
pirinç ibrik onu görümcem almış, konsolun üzerine koyacağım.
bide pasta tabaklarım.
bunun dışında teflon tavam yoktu yeni aldım gitmeden tefalden. vandan hediyeliklerde aldım birilerine.
çok para harcadım bu aralar..

buket'im yazdım sana tatlım ama gözden kaçtı sanırım.
arkadaşım geçen sene gitmişti ve çok memnun kalmışlardı

ayşe'cim tavuzkuşlu tabaklara bayıldım
zaten tavuzkuşunu motif olarak beğeniyorum.

bebiş de iyi, bugün çok başım ağrıyor uykum da var. müdürümden izin istemek icin mail attım sabah ama cevap vermedi. eve gidip uyumak istiyorum.
eşimle beraber sahura kalkıp 7 tane salatalık 2 tane de incir yedim, söylmesi ayıp şimdi de wc'den çıkamıyorum.

teşekkür ederim edacım.

7 salatalık 2 incir iyiymiş.. :) bebiş diyodur annem neler yedi böyle

ben senin kızın kübranın oğlu olacak gibi düşünüyorum ama Allah hayırlısını sağlıkla versinnn.

renklileri yıkamam lazım bide evimi süpürüp silmem lazım ama evde olmaya alışkın değilim ya seresim geliyor biyerlerimi.

teşekkür ederim edacım.

ben senin kızın kübranın oğlu olacak gibi düşünüyorum ama Allah hayırlısını sağlıkla versinnn.

renklileri yıkamam lazım bide evimi süpürüp silmem lazım ama evde olmaya alışkın değilim ya seresim geliyor biyerlerimi.

evde olmanın keyifini çıkar ayşe ya, valla sonra çok özleyeceksin

teşekkür ederim edacım.

hayırlı kandiller herkese Allah bütün dualarınızı kabul etsin....

benim de evli bir bayan olarak ilk günüm biraz halsizim gerçi... dün kocacığımla güzel bir yemekle kutladık başbaşa süperdi...ama kendisi isyanlarda nikahtan sonra evimize gidememekten şikayetçi

ayşecim aldıkların tam para götürecek eşyalarr :) ibriğe bayıldımm:)) çok şeker yaa güle güle kullann canımm

Çok teşekkürler zuzum.
çarşıya bi girdik kendimi kaybettim resmen.
normalde eşim para çekecekti vanda ne para gidecek falan demiştik ama öyle olmadı.

Cumalrı seviyorum hep hızlı geçmiştir
akşam olsun

denizim cuma güzel gündür. ben bugün hızlı geçmesin istiyorum ama .
en iyisi ben hazırlanayım çıkayım kızlar..
öptüm sizi

mervecim hayırlı olsun nikahınnn.
kocişinle bir ömür mutluluklar dilerimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…