- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.161
ben en çok balayı ve gelinlikte yorulmuştum kızlar.
hoşgeldin özlem
yelizim uyandın mı günaydın
mervecim hayırlı olsun nikahınnn.
kocişinle bir ömür mutluluklar dilerimmm.
ayy ne hoş karşılama bu böyle...
bukommm halı faslını da kapattım artıkk:)) halılarımın hepsi tamamlandı tek eksiğim iki koltuk kaldı onlarda yarın geliyorr kuzummm hafta sonu tam tıkırr hazır olcam
seni hemen tanıyalm nerelısın adın ne evlımsn nısanlımısın klasik sorular işteD
mervecm hayrlı ugurlu olsunnn anam evlendın mı sen
kızlar ımama nıkahnda ne ıstednızz eşinizden
özlem sanırım adın hoşgeldin keyifli sohpetler
mervecim mutluluklar diliyorum yeni hayatın huzurlı sağlıklı bir o kadarda güzel geçsin inşallah
ee evli olmakta güzel eşini anlayabiliyorum ee haklı birazda bekle bekle kıy nikahı karısı evde mutlaka sende birlikte aynı ev içiersinde olmak isterdin
hayırlı kandiller herkese Allah bütün dualarınızı kabul etsin....
benim de evli bir bayan olarak ilk günüm biraz halsizim gerçi... dün kocacığımla güzel bir yemekle kutladık başbaşa süperdi...ama kendisi isyanlarda nikahtan sonra evimize gidememekten şikayetçi
Aldıkların çok güzel ayşecim iyi günlerde kullan. 10 Eylülde teslim alacağım gelinliğimi kısmetse eğer düzeltilecek biryer çıkmazsa tabi şunu söyleyebilirim en hiçç yorulmadığım gelinlik oldu 2 defa provaya gittim ikisindede bir bez parçası giydim çıkardım 2 dk sürmedi eğer teslim alırkende herşey içime sinerse helal olsun diyeceğim vallahi
hahhahhhaaaaa ahh şu erkeklerne yapacakmış evde bebişimm orda mı yemek yiyecekmişsiniz dışarda gönlü olmadı herhal
tebriklerrrrr canımmmmmmmmm bir yastıktaaa kocayınndüğünler aynı ama nikah tarihlerimiz aynı olamayacak ben düğün gecesi basıyorummm imzayıı
sağol yeliz evlendik valla :))
ya bizim imam nikahı için ses çıkmıyor kimseden biz de bişey demiyoruz yanlış anlaşılma olmasın diye :26:
ne yapacakmış evde bebişimm orda mı yemek yiyecekmişsiniz dışarda gönlü olmadı herhal
tebriklerrrrr canımmmmmmmmm bir yastıktaaa kocayınndüğünler aynı ama nikah tarihlerimiz aynı olamayacak ben düğün gecesi basıyorummm imzayıı
ne yapacakmış evde bebişimm orda mı yemek yiyecekmişsiniz dışarda gönlü olmadı herhal
sağol yeliz evlendik valla :))
ya bizim imam nikahı için ses çıkmıyor kimseden biz de bişey demiyoruz yanlış anlaşılma olmasın diye :26:
Imam nikahında hoca sormadı bile bana bende kafamda tasarlamıştım yetişkin insanalrsınız bilgili görgülü 50gr bağladı kendi kendine bende bişey demedim artık
Ay hadi gözün aydın zuzum darısı başıma inşallah hayırlısı ile şu mobilyaları bir teslim alalım bizde çok ama çok rahatlayacağım nedense kazık atacaklarmış gibi bir his var içimde inşallah sorunsuz atlatırız
diyo ki evimize gidelim orda yiyelim iptal edelim rezervasyonu ikna edene kadar canım çıktı
nikahtan sonra ayrı kalmamak için öyle yapmak en doğrusu galiba :))
içini rahat tutt kuzummm bizde bellonadan iki koltuk aldık tam 1 ay oldu daha gelecek adam diğer gün gelecek demişti bi öğrendik üretimden kalkmış yeniden üretiliyormuş yarın gelecek artık son gün verdik onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?