2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben en çok balayı ve gelinlikte yorulmuştum kızlar.

Aldıkların çok güzel ayşecim iyi günlerde kullan. 10 Eylülde teslim alacağım gelinliğimi kısmetse eğer düzeltilecek biryer çıkmazsa tabi şunu söyleyebilirim en hiçç yorulmadığım gelinlik oldu 2 defa provaya gittim ikisindede bir bez parçası giydim çıkardım 2 dk sürmedi eğer teslim alırkende herşey içime sinerse helal olsun diyeceğim vallahi

Son düzenleme:
bukommm halı faslını da kapattım artıkk:)) halılarımın hepsi tamamlandı tek eksiğim iki koltuk kaldı onlarda yarın geliyorr kuzummm hafta sonu tam tıkırr hazır olcam

Ay hadi gözün aydın zuzum darısı başıma inşallah hayırlısı ile şu mobilyaları bir teslim alalım bizde çok ama çok rahatlayacağım nedense kazık atacaklarmış gibi bir his var içimde inşallah sorunsuz atlatırız

özlem sanırım adın hoşgeldin keyifli sohpetler

mervecim mutluluklar diliyorum yeni hayatın huzurlı sağlıklı bir o kadarda güzel geçsin inşallah

ee evli olmakta güzel eşini anlayabiliyorum ee haklı birazda bekle bekle kıy nikahı karısı evde mutlaka sende birlikte aynı ev içiersinde olmak isterdin

seni hemen tanıyalm nerelısın adın ne evlımsn nısanlımısın klasik sorular işteD

mervecm hayrlı ugurlu olsunnn anam evlendın mı sen

kızlar ımama nıkahnda ne ıstednızz eşinizden

sağol yeliz evlendik valla :))

ya bizim imam nikahı için ses çıkmıyor kimseden biz de bişey demiyoruz yanlış anlaşılma olmasın diye :26:

denizcim sağol dileklerin için...

tabi canım nikahlı kocam yanıda ama hala eve geç kalmamak için uğraşıyorum son günler artık.. Allah bundan sonrasını güzel yazsın bizim için...

kızlarr saat 2 eve gitmeme 3 saat kaldı derkenn
tam tatile çıkmama az kaldı derkenn
bu yapılırmı hiçç
akşam iftar yemeğine bende gidicekmişim
üstelik yollar sakat olduğuna geri dönemem karanlıkta
annemlerde kalıcam
ben bu mübarek geceyi evimde dua ederek geçirmek istiodum
ne işim var dışarlarda.
sinirim bozuldu ağlamak istiyorum
hiç bu gece yemek verilir mi ya

ne yapacakmış evde bebişimm orda mı yemek yiyecekmişsiniz dışarda gönlü olmadı herhal

tebriklerrrrr canımmmmmmmmm bir yastıktaaa kocayınn düğünler aynı ama nikah tarihlerimiz aynı olamayacak ben düğün gecesi basıyorummm imzayıı

buketçm bnmde öyle oldu nişanlık bakmaya gittiğimzde girdigimzden ilk yerden nişanlıgımı aldık gelınlık ıcınde oraya gıttık bn elımde bı kac model gosterdm begnmedı o bna bı model gosterdı ona benzer diktilerrrr cokta ıcıme sındı ama parasıda guseldı vla

Imam nikahında hoca sormadı bile bana bende kafamda tasarlamıştım yetişkin insanalrsınız bilgili görgülü 50gr bağladı kendi kendine bende bişey demedim artık

hahhahhhaaaaa ahh şu erkekler DD

ya bizim imam nikahı için ses çıkmıyor kimseden biz de bişey demiyoruz yanlış anlaşılma olmasın diye :26:

hayrlı olsn cokk mutlu oldm adınaa ımama nıkahını kıynn ama hemen gec kalmayn agrlıgın kadr altın ıste kızzD

diyo ki evimize gidelim orda yiyelim iptal edelim rezervasyonu ikna edene kadar canım çıktı

nikahtan sonra ayrı kalmamak için öyle yapmak en doğrusu galiba :))

Imam nikahında hoca sormadı bile bana bende kafamda tasarlamıştım yetişkin insanalrsınız bilgili görgülü 50gr bağladı kendi kendine bende bişey demedim artık

denzcm bnde bı seycık ıstemedm bna verdıgı sozlerı tutsun dedm o kadr ıyı davransn sevsın vs... hoca olmaz dedı o ayrı şu kadr altın olsun dedııı hatrlamıom bıle zatenn yapmadıkkD

içini rahat tutt kuzummm bizde bellonadan iki koltuk aldık tam 1 ay oldu daha gelecek adam diğer gün gelecek demişti bi öğrendik üretimden kalkmış yeniden üretiliyormuş yarın gelecek artık son gün verdik onlara

diyo ki evimize gidelim orda yiyelim iptal edelim rezervasyonu ikna edene kadar canım çıktı

nikahtan sonra ayrı kalmamak için öyle yapmak en doğrusu galiba :))

düğündaşşşşş yeni evli biri oalrakkk de bana kan sonuçları bugün çıkacakk 5 gün olduuu evraklar hazır kimlik fotokopilerini koymamıza gerek varmıydı evrakların içine zaten detayları doldurduk formlarda

yaa iyice korktum şimdi :18: Bana bunu yapmasınlar herşey söz verildiği tarihte gelsin şıp diye yerine uysun duy beni Allah'ım ne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…