2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz koymuştuk istiyorlar yine de...bayağı uzun sürmüş işlemler
bizim de hastenedeki karışıklık yüzünden 4 gün sürmüştü

Son düzenleme:
kızlar size bir soru soracağım bu psikolojik bi test amerikada yapılmış

ayşe annesinin cenazesinde rüyalarınn erkeğini görür ve aşık olur ama o günden sonra bir dha göremez aklı hep hayallerindeki o adamda kalır.bir süre sonra ayşe kızkardeşini öldürür.
polisler sebebini araştırıyormuş sizce sebebi ne olabilir?

ayhh kızlar eşim çok alem ya...
dün yatakta konuşuyorduk, şimdi nerde olsaydık gibisinden
ben dedim ki brezilyaya gitmek istiyorum bir de johannesburg'a
eşimde ikisi cok uzak seni başka bir yere götüreyim dedi
sana bi süprizim var dedi, ısrar ettim söylemedi

ofisboy postalarımızı dağıttı baktım sadece adım yazan bi zarf, ilk onu açtım
Deli kocam almanyaya bilet almış, annem, kardeşim, benim ve kendi için.....
babamın orada tek olmasına gönlü razı gelmemiş. bayramdan sonraki hafta perşembe - cuma - cumartesi - pazar gidiyoruz Allah kısmet ederse.....

edacm cok dusuncelı eşin ne gusell cok sevndm adınıza sna en gusel bayram hedıyesı bu işte:))

büyük firmalar iyi kazık atıyorr ben bunu öğrendimm

yaaaa inşallah sorunsuz atlatırız en büyük korkum o vallahi

tabki tekrar cenaze olsun adam oraya gelsin diye aklıma ilk bu geldi başka şeyde gelmedi zaten

Son düzenleme:
Kızkardesinin kocasıdır çok sevdigi için kızkardesini öldürmüştür

yeliscimmm acaba kadın sevdiği adamı sadece cenazeden cenazeye mi görebilir diye öldürdü kardeşini adam imam olabilir psikoloji bunu destekler bence

amerika'da yapılmış ya araştırma benim de aklıma imam geldi sonra da onların dini adamlarının ismini hatırlayamadım
ama o olsa gider o camide veya kilisede görürdü

Kızkardesinin kocasıdır çok sevdigi için kızkardesini öldürmüştür

yaaaa inşallah sorunsuz atlatırız en büyük korkum o vallahi

tabki tekrar cenaze olsun adam oraya gelsin diye aklıma ilk bu geldi başka şeyde gelmedi zaten

yeliz cenazede adamı görebilmek icin öldürmüştür

yapılan araştırmalarda şu cevabı verenler ''sevdiği adamı tekrar cenazede görmek içindiyenler acil polise müracat edip hapishaneye tıkılmamz gerektiğini söylememz gerekirmiş çünkü araştrmada amerikada sadece seri katiller bu cevabı vermiş bn bu cevabı verdm iş yerndekilere ayagınıız denk alın dıomD

Banane banane ben seri katil degilim kiiii kızlarr o cevabı verdi ben olaya farklı bir açıdan yaklaştım :)Eda rahip diyecegim ama kadının adı da Ayşe Türktür o o yüzden imam olurr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…