- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.381
geçmiş olsun cnm.
Görünür görünmez kaza işte
rabbim daha beterlerinden korusun..
Herkese selamlarr.
9 gün tatilden sonra çlışmak çok zorr
kızlarrrr günaydınnn..
Geçmiş bayramınız mübarek olsun..
Tatil yettimi tabiki hayır ama elbet bigün başlıcaktık(
dünden mideme kramplar girdi işe gelicem diye..tatile alışmıştık
nasılsınız kızlar dinlenebildinizmi..
Esra gördü anneciğini geldi istanbula..nasıl oldu acaba..ben yanımdayken doyamıyorum..gurbette olan gelinlere rabbim sabır versin..
Yeliz çok çok geçmiş olsun canım benim..akacak kan damarda durmazmış işte..allah şifasını versin..düzelir hiç korkma yiğenimin de ayağı şuan öyle alçıda bugun sonucu belli olucak..ama geçicek inşallah..serin tut kalbini..
yeliz geçmiş olsun üzüldüm çok
nilay hayırlı olsun büyük bir stresten kurtulmuş oldun ev konusunda
biz perşembe günü döndük samsundan samsun çok şirin bir il çok beğendim hatta evler çok ucuz orası çok ekonmik büyükşehirlere göre
evde düğünden sonra ilk kez tatil yaptım gerçi hiç oturmadım bir sürü çamaşır felan çıktı sil süpür bayağı iş yaptım
beynen dinlenmiş ve kuş gibi hissediyorum kendimi
bayramda farklı bir memlekette geçirmek dğişik geldi
ilk 2 saat ağladım annnemleri arayıp boşluk hissettim çok değişik eşimde bayram günü geldi o da yoktu yanımda garip duygularla koca bir tatil geçti gitti
Günaydın kızlarr dilerm herkesb bayramı güsel geçmiştr.
Bnm bayramn çok kötüydü kızlar arife günü annemler bize yemege gelıcektı eşimle alışverise gittik neyse eve geldik dış kapı dedim açık kalsın hava alsın ev balkon kapısıda acık yatak odasını kapısını ceryan yapıncı carpttı camı catlamıştı azıcık cam düştü eşimin eline kapı kapandı eşim dişarda bagırıyorr bn içerde kaldım öylece cam düşüncehemen kendımı toparlayıp kapıyı actm heryer kan içindeydi eşimn eline o anda buldugumgömlegımı sardım hemen acile acilde dr.bekledık amelıyta aldılar hemen tendon kesılerı vardı ve elınn uzernde kemklerı gozukuyordu 1.5 saat amelıyat sürdü 15 dikiş atıldı alçıya alındı 25 gün alçıda kalıcak 45 gün elını oynatamycak dün pansuman ıcın elı acıldı elı tutmuyorr tıtrıyor sanırım fızıge sevkedıcek dr.bn kendıme yenı gelıyorum coketkılendım zaten aılede herkse yelizz kesn kafayı yemiştir demişler allahım kımseye gostermesn eşim iyileşssn başka bır sey ıstemıom herseyın bası saglık para pul ıstemıom eşim iyi olsun yeter dua edin kızlar
Kayınvalidemin bayram için aldığı elbiseyi ekledim kızlar.
Birde ona uygun ayakkabı aldık.Ama diğer resimlerde boyut yüksek geliyor makinenin ayarıyla oynamıştım.
Şimdi onları biraz düzenlemem gerekiyor.Zaman alıcak ama mutlaka eklicem.
nilay hayırlısı olsun cnm
bekliyrz albümünü
off bende akşamdan beri triplerdeyim
psikolojim bozuldu.
işe başlamak zor geldi
uyumak uyumak uyumak istiyorumm.
birde arkadaş düğünümüzü video ya çekmiş.dün izletti
güzel güzel izlerken sinirim bozuldu
günaydın kızlarrr dükkanımı ve sizi çok özlemişim zuzum evini çok beğendim canım ama mutfak ve antre halına bittim markası neydi
fıstık sen çok zayıflamışsın ya nişandaki o tompik nilay gitmiş
kızlarrr bana balayı oteli lazımalanya ya da side düşünüyoruz herşey dahil ve çok uçuk olmayacak uçak biletimizi aldık antalyaya ama otel ayarlayamadık tavsiye bekliyorum acenta biliyorsanız internetten onuda söyleyin bana
nisann hoşgeldin bebişimmm.
nasılsın?
boşaltıyorum dur
aman ne biliyim insanlara sinir oldum
bebişim tüm koridorlar aynı halızaten benim sadece mutfak kahve:)) festiva halı bebişim bende çok seviyorumm
günaydın kızlarrrrr
Yelizcim çok geçmiş olsun canım görünez kaza olmuş ya
nilaycım sizinde eviniz hayırlı olsun artık yavaş yavaş yerleştirmesine başlarsın zaten zamanda çabucak geçiyor:))
albümde evimin resimleri varrr merak edenler hemen baksın
yelizcimm çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
özledim hepiniziii
yelizcim çok çok geçmiş olsun canım yaaa
inş.45 gün sonra iyi olcak eşinn
niyalcım hayırlıuğurlu olsun eviniz bekliyoruz albümünü
yavaş yavaş bi ev daha kuruluyo arkadaşlar
bebişim tüm koridorlar aynı halızaten benim sadece mutfak kahve:)) festiva halı bebişim bende çok seviyorumm
biz büyük ihtimalle cornelida de luxe gideceğiz canım ets ile görüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?