2011 gelin adayları buyrun sohbete

Zuzu evın cok gusel canmda nasıl temzlıceksn sen bu evı vıtrın takımları ozenle suslenmıs bardaklar:))ay bn hemen temzılıgı dusundum ıyı gunlerde otur canm huzurla mutlu dolu ınsallh

kızlar bn cıkıorum sonra grsz pekte keyfım yok ıyı bakn kendınıze

videoda bir görüntü takıldı gözüme ona sinir oldum cnm ya
tabi o an farketmiyor insan.
başka bir videoda da çok güldüm tam tersi yani.

hayat böyle zeynep kimi zaman sıkıntılı kimi zaman güzel. artık takma kafana böyleşeyleri. hayatındaki güzelliklerle yaşa onları hatırla sadece. kendini yıpratırsın böyle o senin düğün videon hayatının en güzel günlerinin başlangıcı yani.kim olursa olsun orda gülerek bakacaksın.

boşver takma

msjına burdanda yazabilirim
iyiyim. evlilik güsel gidiyo
işlerimin yoğunluğundan pek giremiyom
girsemde tanıdık biri olmuyo ondan yazmıyom
senin nasıl gidiyo

güzel gidio canım
iyiki evlenmişim
insan daima sevdiğinin yanında.
takmıyrm zaten.ama söylediklerimi bir kere daha doğruladılar.

ya kızlar birde adet olcam
bu stres üzerine bu ağrı hiç çekilmior yaa

esraaa bebiş nasıl en son ne zaman gördün. benim bu cuma 2 ayım bitiyor. iki hafta sonra tekrar gideceğim. acayip midembulanıyor. bugün de nedense karnım ağrıyor inşallah önemli bişey yoktur.

merhaba kızlar, hepinize cok güzel bir hafta diliyorum
tatil dönüşü uyanmak biraz zor oldu ama türk kahvesi ile kendime gelmeye çalışıyorum.

geçen hafta cumartesi bebişimi gördüm kesede ve de kalp atışlarını duyduk, doktora dedim ki erken ama siz az çok anlarsınız ben kız gibi hissediyorum, kalp atışları o kadar hızlı ki annesi %97 kız ama yanılma payı da var tabii dedi

sonracığıma bayram günü sabah eşim namaza gitti ordan anneme kahvaltıya gitti sonra da babasının mezarına ve amcasına gittik, evimize gidip eşyalarımızı hazırladık biraz evimizde tembellik yapıp
çarşamba sabaha karşı yola çıktık konyaya gittik, ben önce gitmek istememiştim orda dinlemem bi de köy ortamı rahat edemem diye düşünmüştüm ama sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım. kayınvalidem suyumu almış hazırlamış sütümü vs. ordaki kokulardan etkilenmemem için wc girmeden önce eşim çamaşır suyu döküyordu ki ben rahatsız olmayayım. Prenses gibiydım
cumartesi de düğün vardı herkes yeni gelini konışmak yerine beni konuşuyordu, edanın gelinliği çok güzeldi, edanın düğünü cok güzeldi çok şımardım

cumartesi düğünden sonra eşim 3 saat uyudu sonra yola çıktık dün öğlene doğru geldik evimize arabada dönüş yolunda biraz rahatsızlandım sürekli midem bulandı o yüzden birkaç kere durmak zorunda kaldık ama onun dışında rabbime şükürler olsun herşey çok güzel geçti.

geçmişe bakıp geleyim

ohhh ne güzel sefan olsun...

Oy oy edacım yüzümde bir gülümsemeyle okudum...
Benimde gönlümden hep kız çocuğu geçmiştir.Çok şeker oluyorlar.
Allahım sağlıcakla hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin bebişlerinizi hamiş kuzucuklarım:)

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.Evet zamanı gelince tutuluyormuş.
Annem dün babama diyor.Allahtan damadımız akıllı oturaklı yoksa nilaya kalsa mayısa tutardı evi diye.
Sevdiceğimde zor oldu ama dedi.Göz göze geldik gülmeye başladık:) Kıyamam ben ona.

Gelinlikde henüz karar vermedim ama kadın resim çekmemize bir şey demedi.
Sanırım dolaşacağım herkes dolaşmamdan yana.Ama ben yinede çok beğendim sizlerede göstermeden edemedim.

kızlar çıkıyorum bayram dönüşü işler başladı
artık eskisi kadar gelemem sanırım ben
fırsat buldukça gelmeye çalışırım ama
hepnizi çok öptüm
görüşürüz

Nilaycım yanlış hatırlamıyosam gelinliğin biraç aylininkine benziyo
kurdelası pek şirin

edacım güzel geçmesine sevindim tatilin :))

Kurdele kısmına bende bayıldım canımcım ama kesin gelinliğim bu değil:)
Daha ilk denemem herkes bakınmamdan yana.Ama benim kafamdaki gelinlik modeli bu tarz.
Tek parça sade ve şık.

öyle yapıyrm zaten cnm
yeni bir sayfa açtık sonuçta
kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın

aman da aman bebişe çizelge yapmıs annesiiii..
bizde teyzeleri olarak takip ederiz dimi fıstık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…