- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.401
yelizcim çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir eşin
bizi aşar kuzum bu otel yaadaha uygun bişiler bakıyoruz ama çok güzel biryere benziyor bebişimm
zuzucum evin süper olmuş
allah ağız tadıyla oturmayı kısmet etsin
yelizcim sana ne oldu canım hayırdır
nisann hoşgeldin bebişimmm.
nasılsın?
boşaltıyorum dur
aman ne biliyim insanlara sinir oldum
bişeymi oldu da sinir oldun zeynep durduk yeremi oldun :)
videoda bir görüntü takıldı gözüme ona sinir oldum cnm ya
tabi o an farketmiyor insan.
başka bir videoda da çok güldüm tam tersi yani.
boşver takma
msjına burdanda yazabilirim
iyiyim. evlilik güsel gidiyo
işlerimin yoğunluğundan pek giremiyom
girsemde tanıdık biri olmuyo ondan yazmıyom
senin nasıl gidiyo
merhaba kızlar, hepinize cok güzel bir hafta diliyorum
tatil dönüşü uyanmak biraz zor oldu ama türk kahvesi ile kendime gelmeye çalışıyorum.
geçen hafta cumartesi bebişimi gördüm kesede ve de kalp atışlarını duyduk, doktora dedim ki erken ama siz az çok anlarsınız ben kız gibi hissediyorum, kalp atışları o kadar hızlı ki annesi %97 kız ama yanılma payı da var tabii dedi
sonracığıma bayram günü sabah eşim namaza gitti ordan anneme kahvaltıya gitti sonra da babasının mezarına ve amcasına gittik, evimize gidip eşyalarımızı hazırladık biraz evimizde tembellik yapıp
çarşamba sabaha karşı yola çıktık konyaya gittik, ben önce gitmek istememiştim orda dinlemem bi de köy ortamı rahat edemem diye düşünmüştüm ama sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım. kayınvalidem suyumu almış hazırlamış sütümü vs. ordaki kokulardan etkilenmemem için wc girmeden önce eşim çamaşır suyu döküyordu ki ben rahatsız olmayayım. Prenses gibiydım
cumartesi de düğün vardı herkes yeni gelini konışmak yerine beni konuşuyordu, edanın gelinliği çok güzeldi, edanın düğünü cok güzeldi çok şımardım
cumartesi düğünden sonra eşim 3 saat uyudu sonra yola çıktık dün öğlene doğru geldik evimize arabada dönüş yolunda biraz rahatsızlandım sürekli midem bulandı o yüzden birkaç kere durmak zorunda kaldık ama onun dışında rabbime şükürler olsun herşey çok güzel geçti.
geçmişe bakıp geleyim
Nilaycım yanlış hatırlamıyosam gelinliğin biraç aylininkine benziyo
kurdelası pek şirin
edacım güzel geçmesine sevindim tatilin :))
hayat böyle zeynep kimi zaman sıkıntılı kimi zaman güzel. artık takma kafana böyleşeyleri. hayatındaki güzelliklerle yaşa onları hatırla sadece. kendini yıpratırsın böyle o senin düğün videon hayatının en güzel günlerinin başlangıcı yani.kim olursa olsun orda gülerek bakacaksın.
hayat böyle zeynep kimi zaman sıkıntılı kimi zaman güzel. artık takma kafana böyleşeyleri. hayatındaki güzelliklerle yaşa onları hatırla sadece. kendini yıpratırsın böyle o senin düğün videon hayatının en güzel günlerinin başlangıcı yani.kim olursa olsun orda gülerek bakacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?