- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.421
merhaba kızlar, hepinize cok güzel bir hafta diliyorum
tatil dönüşü uyanmak biraz zor oldu ama türk kahvesi ile kendime gelmeye çalışıyorum.
geçen hafta cumartesi bebişimi gördüm kesede ve de kalp atışlarını duyduk, doktora dedim ki erken ama siz az çok anlarsınız ben kız gibi hissediyorum, kalp atışları o kadar hızlı ki annesi %97 kız ama yanılma payı da var tabii dedi
sonracığıma bayram günü sabah eşim namaza gitti ordan anneme kahvaltıya gitti sonra da babasının mezarına ve amcasına gittik, evimize gidip eşyalarımızı hazırladık biraz evimizde tembellik yapıp
çarşamba sabaha karşı yola çıktık konyaya gittik, ben önce gitmek istememiştim orda dinlemem bi de köy ortamı rahat edemem diye düşünmüştüm ama sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım. kayınvalidem suyumu almış hazırlamış sütümü vs. ordaki kokulardan etkilenmemem için wc girmeden önce eşim çamaşır suyu döküyordu ki ben rahatsız olmayayım. Prenses gibiydım
cumartesi de düğün vardı herkes yeni gelini konışmak yerine beni konuşuyordu, edanın gelinliği çok güzeldi, edanın düğünü cok güzeldi çok şımardım
cumartesi düğünden sonra eşim 3 saat uyudu sonra yola çıktık dün öğlene doğru geldik evimize arabada dönüş yolunda biraz rahatsızlandım sürekli midem bulandı o yüzden birkaç kere durmak zorunda kaldık ama onun dışında rabbime şükürler olsun herşey çok güzel geçti.
geçmişe bakıp geleyim
slm aylin bayram güzel geçti şükür allah tekrarlarını nasip etsin sevdiklerimizle birlikte seninde umarım güzel grçmiştir :)
nilaycım kendi fikrim ben sade kabarık olmayan gelinlkileri nedense türbanlı kapalı ark. yakıştığını düşünüyorum
önemli olna senin beğenmem içinde kendini güzel hissetmen zevkler ve renkler tartışılmaz
annen haklı olabilir alışa gelmiş birşey gelin biraz daha farklı gösterişli olur ya hep ondan öyle bulmuş olabilir benim düğünümdede biri senin gelniliğine benzer bir abiye giymişti çok sinir olmuştum iyiki kabarıktı farkım olsun gelin diye onun çekecekelrdi nerdeyse
birde ay tutulmsı diye dizide ordaki şebnemin gelinliğine bittim üst kısmı harika fikir açıından bakabilirsin
güzel gidio canım
iyiki evlenmişim
insan daima sevdiğinin yanında.
takmıyrm zaten.ama söylediklerimi bir kere daha doğruladılar.
ya kızlar birde adet olcam
bu stres üzerine bu ağrı hiç çekilmior yaa
canım evini bende çok beğendim. özellikle halıların çok güzel gerçekten. en çokta salon halını beğendim :))
Güle güle oturun mutlulukla inşallah...
aman da aman bebişe çizelge yapmıs annesiiii..
bizde teyzeleri olarak takip ederiz dimi fıstık :)
Yelizcim, çok geçmiş olsun ama eminim eşin cok hılzı bir şekilde iyileşecektir
Allah daha beterinden korusun
Nilaycım, eviniz hayırlı uğurlu olsun. tam olarak nerede tuttunuz cok merak ediyorum acaba bana komşu mu geldin
doğruyu söylemek gerekirse ben gelinliği beğenmedim, daha sade ama gösterişli bişeyler bekliyorum senden
zeynep, yine sıkıntılısın tatlım ya.... okuyunca üzülüyorum bazen bunalımda olduğunu düşünüyorum
negatif şeyleri atmaya çalış, hepimiz adet oluyoruz ve bugün işe dönmek zorunda kaldık
şükürler olsun ki işimiz ve sağlıklıyız ki adet oluyoruz (ben bir müddet olmicam)
bence biraz polyana olmaya çalış, kendini fazla dinleme
zuzum, evin çok güzel olmuş güle güle iyi günlerde oturun Inşallah
az kaldı seni de gelin ediyoruz hayırlısıyla
denizim, memletkimi beğenmene cok sevindim. tatilde seni düşündüm izlenimlerini merak ettim
Nilaycım, eviniz hayırlı uğurlu olsun. tam olarak nerede tuttunuz cok merak ediyorum acaba bana komşu mu geldin
doğruyu söylemek gerekirse ben gelinliği beğenmedim, daha sade ama gösterişli bişeyler bekliyorum senden
evet tabii sizin için yaptım çizelgeyi teyzeleri olarak takip edin bakalım kaç haftalık olmuş.ayh eda da cinsiyetini tahmin ediyor bir ben kaldım. daha 1,5 ayım var öğrenmek içinnnn.
eda kaç haftalık oldun şimdi birde benim göbeğim çıkmaya başladı bile. erkenmi yaaa yoksa şişkinlikmi anlamadım.
Zümrütevlerdeyim canımcım:)
aynen iyiki evlenmişim
adet yakınken sinirler iyice tepede oluyo D:
esraaa bebiş nasıl en son ne zaman gördün. benim bu cuma 2 ayım bitiyor. iki hafta sonra tekrar gideceğim. acayip midembulanıyor. bugün de nedense karnım ağrıyor inşallah önemli bişey yoktur.
nedense bir kaç haftadır hamile olduğumu düşünüyorum ama adetim şuan ihtimal olamaz ama psikolojik olarak öyle hissediyorum ne saçma ya acaba etkileniyormuyum samsundada dediler hamilemisin diye ne alakaysa birde hava değişkilği wz çıkmamama şişkinlik milletin gözü oraya dikiliyor içimdeki annelik duyguları kabarıyor gibi
7 hafta 2 günlük canım kübracım
benim karnım daha cıkmadı hatta konyada birçok kişiye söylemedik hamile olduğumu
kayınvalidem le eşimin teyzesi nazar'a gelir diye söyletmediler
yakın sayılırız nilay sanki o yeşil binayı hatırlıyorum bir yerden ama akşam giderken bakıcam bi etrafıma
annen doğru söylüyor, fransız camlara uzun perde gider
eğer unutmazsam ben akşam salon perdelerimi çekeyim, o tarz bişey düşünebilirsin cok güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?