2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm aylin bayram güzel geçti şükür allah tekrarlarını nasip etsin sevdiklerimizle birlikte seninde umarım güzel grçmiştir :)

nilaycım kendi fikrim ben sade kabarık olmayan gelinlkileri nedense türbanlı kapalı ark. yakıştığını düşünüyorum
önemli olna senin beğenmem içinde kendini güzel hissetmen zevkler ve renkler tartışılmaz
annen haklı olabilir alışa gelmiş birşey gelin biraz daha farklı gösterişli olur ya hep ondan öyle bulmuş olabilir benim düğünümdede biri senin gelniliğine benzer bir abiye giymişti çok sinir olmuştum iyiki kabarıktı farkım olsun gelin diye onun çekecekelrdi nerdeyse

birde ay tutulmsı diye dizide ordaki şebnemin gelinliğine bittim üst kısmı harika fikir açıından bakabilirsin

ayh çok güzel bende nasıl iple çekiyorum diğer muayene gününü . bende duymuştum kalp atış hızı kız olduğunu gösterebiliyormuş. hayırlısı tabi. uzun yol şuan için zor olmuştur tabi eda. aslında gitmesen daha iyiydi. ama olsun hamdolsun kazasız belasız gidip gelmişsiniz.

Bakayım canımcım.Annemle birebir aynı düşünüyorsunuz oda bana atnı açıklamalar yaptı.
En yakın arkadaşım bu gelinliğe hemen karar verme hemen kiralarsan düğününe gelmem.
Rüyamda gördüm seni daha güzelleri var aklın başka gelinlikde kalacak dedi.
Şimdide mail atıyor almadın gelinliği dimi diye.Ama benim zevkim tamda bu.
Yinede gönüllerini kırmamak için dolaşacağım.Aklım kalmasın

nedense bir kaç haftadır hamile olduğumu düşünüyorum ama adetim şuan ihtimal olamaz ama psikolojik olarak öyle hissediyorum ne saçma ya acaba etkileniyormuyum samsundada dediler hamilemisin diye ne alakaysa birde hava değişkilği wz çıkmamama şişkinlik milletin gözü oraya dikiliyor içimdeki annelik duyguları kabarıyor gibi

Yelizcim, çok geçmiş olsun ama eminim eşin cok hılzı bir şekilde iyileşecektir
Allah daha beterinden korusun

Nilaycım, eviniz hayırlı uğurlu olsun. tam olarak nerede tuttunuz cok merak ediyorum acaba bana komşu mu geldin
doğruyu söylemek gerekirse ben gelinliği beğenmedim, daha sade ama gösterişli bişeyler bekliyorum senden

zeynep, yine sıkıntılısın tatlım ya.... okuyunca üzülüyorum bazen bunalımda olduğunu düşünüyorum
negatif şeyleri atmaya çalış, hepimiz adet oluyoruz ve bugün işe dönmek zorunda kaldık
şükürler olsun ki işimiz ve sağlıklıyız ki adet oluyoruz (ben bir müddet olmicam)
bence biraz polyana olmaya çalış, kendini fazla dinleme

zuzum, evin çok güzel olmuş güle güle iyi günlerde oturun Inşallah
az kaldı seni de gelin ediyoruz hayırlısıyla

denizim, memletkimi beğenmene cok sevindim. tatilde seni düşündüm izlenimlerini merak ettim

Hanımlar bu evimin salonu.Şimdi her iki tarafında da kalorifer olduğu için sizce tül perde seçimim nasıl olmalı?
Boydan boya olma şansı yok gibi geldi bana annemde olur neden olmasın dedi.

eda kaç haftalık oldun şimdi birde benim göbeğim çıkmaya başladı bile. erkenmi yaaa yoksa şişkinlikmi anlamadım.

evet tabii sizin için yaptım çizelgeyi teyzeleri olarak takip edin bakalım kaç haftalık olmuş.ayh eda da cinsiyetini tahmin ediyor bir ben kaldım. daha 1,5 ayım var öğrenmek içinnnn.

oğluşun olur gibi hissediyorum ben ama tam tersi çıkıyo işte :))
1,5 ay nedir kuzum düşünmeyince beklemeyince öyle bi geçiyokii relaks olsun hamişlerrrrr..
ramazanda orucu nasıl tutucaz diyoduk sıcaklarda..ramazan bitti hatta üzernden bayram bile bitti 9 gün vayy beee

eda kaç haftalık oldun şimdi birde benim göbeğim çıkmaya başladı bile. erkenmi yaaa yoksa şişkinlikmi anlamadım.

7 hafta 2 günlük canım kübracım
benim karnım daha cıkmadı hatta konyada birçok kişiye söylemedik hamile olduğumu
kayınvalidem le eşimin teyzesi nazar'a gelir diye söyletmediler

Zümrütevlerdeyim canımcım:)

yakın sayılırız nilay sanki o yeşil binayı hatırlıyorum bir yerden ama akşam giderken bakıcam bi etrafıma
annen doğru söylüyor, fransız camlara uzun perde gider
eğer unutmazsam ben akşam salon perdelerimi çekeyim, o tarz bişey düşünebilirsin cok güzel görünüyor

aynen iyiki evlenmişim

adet yakınken sinirler iyice tepede oluyo D:

evett.
işler yoğun ve ağrı pöff
üstelik bu hafta sınavlarım var
ve ben bişiy bilmiyorumm

eda bazı insanları görmek tüylerimi ürpertiyor
yaşananlardan olsa gerek.

gelinliği bende aylininkine benzettim.
güzel bir gelinlik ama bencede aramaya devam et cnm

esraaa bebiş nasıl en son ne zaman gördün. benim bu cuma 2 ayım bitiyor. iki hafta sonra tekrar gideceğim. acayip midembulanıyor. bugün de nedense karnım ağrıyor inşallah önemli bişey yoktur.

bebiş iyi canım ama bugünlerde yoruyo beni biraz hala çıkarmaya devam ediyorum ben yaklaşık 3 hafta önce falan gördüm şimdi 15 eylülde randevum var. Artık karnımda iyice belli olmaya başladı :))

:)))
Deniz ben milletin hamilemisin? Nezaman çocuk yapıcaksınız? Aman geciktirmeyin şimdi yapın falan gibi sölemlerinden bıktım :S

edaa benimki seninkinden bir gün büyük.. ayh yerim ben onlarrıııııı. benim karnım erken fırtladı valla herkes diyor sen hızlı başladın sonunu düşünemiyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…