2011 gelin adayları buyrun sohbete

Site var canım sağında kalıyoruz.
Zümrütevlere doğru çıkarken sokağın hemen sonunda inip sola dönüp 3 dk kadar yürüyorsun.
Çok tül uzun olsunda duvardan duvara olma şansı var mı sence?Beklerim canım resim çok ii olur.

bebiş iyi canım ama bugünlerde yoruyo beni biraz hala çıkarmaya devam ediyorum ben yaklaşık 3 hafta önce falan gördüm şimdi 15 eylülde randevum var. Artık karnımda iyice belli olmaya başladı :))

ben daha çıkarma evresine gelmedim ama çok kötü midem bulanıyor. eşim şunu yiyelim diyor yok bunu yiyelim yok. iyice iştah gitti bu mide yüzünden. benimde 17 eylülde diğer randevum. bu arada hastaneye gidiyordum ya 77 tl ödüyordum muayeneye şunu öğrendik kaç gün geçerse geçsin diğer muayenem ücretsiz oluyor. bu paraya iki muayene yani. içim rahatladı biraz

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...harin-kucuk-ask-yuvasi-yeni-gelin-evi-25.html

işte burada. :)

kızlar bebelein cinsiyetlerini düşündüm valla bayramda
sabırsızlıkla bekliyorum
insan ne merak ediyordur ya
belli olunca isimlerinide koun onlara isimleri ile seslenin konuşun.
yeğenime öle yapmıştık
anne karnındayken konuşuyorduk
hatta tekme atınca abim ismini sölerdi öle duruordu tekmelemesi

duvardan duvara perde yaptırmana gerek yok nilaycım..
camları kapatsın ve uzun olsun yeter..
hayırlı ugurlu olsun..

zeynep odanı gördüm çok şirin olmuş kış için iyi düşünmüşsünüz sıcacık olur o oda.
valla cinsiyet merak konusu bizim aile ikiye ayrılmş durumda kız ve erkek hissedenler bakalım kimler galip gelecek. tabi ki önemli değil cinsiyeti ama merak eidyor insan işte. valla ben şimdiden konuşuyorum bebeğimle. içimden geliyor. çok ayrı bir bağ oluyor anneyle bebek arasında.

Ayy canım valla hamilelik dönemi çok zor tabi hamdolsun halimize yine kimisi 9 ay yerinden kıpırdayamıyo ama beni baya zorladı yani canım.

Edacım sende görmüşsün sonunda bebişini canım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın. Ben ne yolculuk yaptıysam döndüğümde hasta oldum

sağol cnm bizde sıcak olur diye düşündük
birde arkada koltuk aldık öyle duruyor
boşuna dağılıyor oda.
şimdi derli toplu oldu
oyy kızlar birde hamileyken anne ile baba öpüşürse bebek çok mutlu olurmuş
tvde dinlemiştim
çok mutlu bir ortama geliceğini annesi ve babasının onu çok seviceğini düşünürmüş
daha o kadarcıkken neler düşünüyor.
sağlıklı olması herşeyden daha önemli
birde Rabbim hepimize hayırlı evlat versin
kız erkek önemli değil ama yinede merak işte
bişiyler alıyormsunuz bebişlere
kıyafet fln kendinize hakim olabiliyormusunuz

biz konyadayken mevlanaya gittik, eşim diyo ki karnıma eğilip
ohhh kızım daha doğmadan anan seni yarı hacı yaptı

ben de sürekli konuşuyorum şimdi burdayız şimdi şurdayız
sürekli bişeyler söylüyorum, bi de hamilelik süresince bol bol hareket edip herşeyi yapmak istiyorum
doğduktan sonra girdiğimiz ortamları yabancılamasın diye

sağol canım benim, hayırlısı ile büyüteceğim Inşallah
doktordan cok memnun kaldım süper bir kadın, içimi çok rahatlattı

bende hasta oluyorum sanırım boğazlarım falan ağrıyor ve hapşırmaya başladım

annem şuan bişey almama izin vermiyor şöyle bir 5-6 aylık olsunondan sonra başlayacağaım canım. parasını biriktirmeye başladım. ama neler çarpıyor gözüme biberonlar kıyafetler falan. geçen kendime spor ayakkabı almaya gittim bebekler için olanlara takıldım kaldım. öyle tatlılar ki. internettende bebek odalarına bakıyorum ama sadece fikir olsun diye. eltimin çocukları bana geldiğinde oynayacak bişeyleri olmuyor sıkılıyor çocuklar diye kayu nun bebeğini aldım. onunla oyalanıyorumm

off sabretmek çok zor
insanın gözü devamlı bebe mağzalarında olur herhale
o aralar bebek bezi flnda alın pahallı oluormuş ya onlar.
geçenlerde eşime demiş yeni bebeği olan bi ark.ı
doğum masrafı sadece 1500 tuttu die
aboww dedim.bu sadece doğum
var mı o kadar ya
devlet özel bile olsa yarısını karşılamıyormu

Bizde daha bişey almıyoruz canım batıl inanç belki ama iyi değil derler en az bi 6 aylık olana kadar. Benimde gözüm çok takılıyo kıyafetlere falan ama kendimi tutuyorum :)

Bizde daha bişey almıyoruz canım batıl inanç belki ama iyi değil derler en az bi 6 aylık olana kadar. Benimde gözüm çok takılıyo kıyafetlere falan ama kendimi tutuyorum :)

cnm batıl inançtan değilde
hani ilk aylar düşük tehlikesi oluyor die aldırmıolar.
bir bakıma doğru aslında bakıp bakıp üzülmesin die.

eda konya da kim var
konyalımısınız siz.
benim eşimde konyalı
çok istiyrm oralara gitmek ve semazen kolyesi almak

eşim konyalı onun akrabaları var orada
mevlana'ya gittim ama etkilenmedim ben ya
hacıbektaş'dan daha cok etkilenmiştim
oranın sessizliği ve huzuru sanki o ruhu ve ortamı daha çok yansıtıyor daha iyi hissedebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…