- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.461
eşim konyalı onun akrabaları var orada
mevlana'ya gittim ama etkilenmedim ben ya
hacıbektaş'dan daha cok etkilenmiştim
oranın sessizliği ve huzuru sanki o ruhu ve ortamı daha çok yansıtıyor daha iyi hissedebiliyorsun
kızlar siz bilirsiniz. şimdi bu evlendikten belli bir süre sonra çıkınca tazinat alınıyor ya. ben o hakka sahip olabiliyormuyum emin değilim. ona göre bir karar vereceğim. ben 2009 ocak ayında işe başladım martta sigortam ödenmeye başladı o tarihten beri bu iş yerinde çalışıyorum. nisan ayında da evlendim. şimdi ben karnım çok büyümeden işten çıkmak istiyorum çünkü o karınla iki vesayit değiştirip bu işe gelmem zor olacak. sizce bir kaç ay içinde çıksam işte o tazminatı alabilirmiyim ne kadar alırım
hadi ya hemşeriler.
ben gitmedim oralara hiç
ama sözü var gidicez kısmetse.
halasıda çağrıp duruyor.gerçi konyanın içinde değilmiş onlar daha yazlık yer gibi kalıyormuş konyaya ereğlidelermiş
evlendikten sonra 1 sene içinde işten ayrılabilirsin kübracım
ve kıdem tazminatını alırsın.
istifa dilekçeni verirken evlilik cüzdanın fotokopsini de vermen gerekir
tazminatın da aldığın maaşa göre hesaplanıyor, hesaplayabileceğin internet siteleri var
google amcaya tazminat hesaplama yaz ilk gelen siteden hesapla tatlımcım
canım evine baktım az önce
herşey çok güsel görünüyo
allah güle güle kullanmak nasip etsin
huzurlamutlulukla otur inş
bu arada nerde oturuyosunuz ( il )
Konyanın insanı genelleme yapmak istemiyorum Zuhal seni bu genellemenin içinde tutmuyorum ama yeniliklere çok fazla açık degiller galiba ben sadece öyle hissettim benim arkadasım Selçuk unv'de okudu özel bir yurtta kalıyordu gecenin bir yarısında yangın çıkmış ve o yangında herkes dısarda kalmış hiç kimse yardım etmemiş o da mecbur ilk otobüsle Ankya dönmek zorunda kalmıştı biz de Mevlanayı Mersinden dönüşte ziyaret ettik ama çok ani oldu birden karar verdik yolculuk yaptıgımız için şort giymiştim Mevlanaya da öyle girdim turist zannettiler beni etli ekmegi daha degişik bir şey zannediyordum Konyalılar kızıyor ama bence kıymalı pideye benziyor Hacı Bektasdan ben de çok etkilendim Eda onun dısında benim merak ettigim bir yer var İstanbulda kilisenin içerisini merak ediyorum Ankarada çok fazla yok o yüzden hiç gitmedim ama istanbula geldigim zaman bir tanesini girip gezmek istiyorum
Konyanın insanı genelleme yapmak istemiyorum Zuhal seni bu genellemenin içinde tutmuyorum ama yeniliklere çok fazla açık degiller galiba ben sadece öyle hissettim benim arkadasım Selçuk unv'de okudu özel bir yurtta kalıyordu gecenin bir yarısında yangın çıkmış ve o yangında herkes dısarda kalmış hiç kimse yardım etmemiş o da mecbur ilk otobüsle Ankya dönmek zorunda kalmıştı biz de Mevlanayı Mersinden dönüşte ziyaret ettik ama çok ani oldu birden karar verdik yolculuk yaptıgımız için şort giymiştim Mevlanaya da öyle girdim turist zannettiler beni etli ekmegi daha degişik bir şey zannediyordum Konyalılar kızıyor ama bence kıymalı pideye benziyor Hacı Bektasdan ben de çok etkilendim Eda onun dısında benim merak ettigim bir yer var İstanbulda kilisenin içerisini merak ediyorum Ankarada çok fazla yok o yüzden hiç gitmedim ama istanbula geldigim zaman bir tanesini girip gezmek istiyorum
meltemim canım konyada yaşayan çok insanların çoğu yerlisi o yzüden banada pek iç açıcı gelmez orası ne düşünceleri ne fikirleri.merkezde hiç yaşamadım ben şirin bir ilçedeyim ve konyadan çok çok farklı küçük bir küba gibi burası:)) konyanın düşüncesiyle hiç örtüşmediğim için insani tavırlarınıda hiç bilmiyorum canım
benim eşim kayserili
ben kayserililere bayıldım
acayip misafirperver insanlar
evlerine gidince ne ikram edeceklerini sapıtıyolar
çok samimi sıcak karşılıyolar insanı
çok sevdim
bir sorunumuzu daha anlatıyım size kızlar mutfak balkonunu cam balkon yaptırdık ama yagmurda sular içeri giriyordu çok rahatsız olduk bu konudan ahşap görünümlü pimapen yaptırdık bizde anneme yeniden mutfak yapıyım diyorum kendi zevkime göre :)bu arada ben hala çeyiz için esya alıyorum ne kadar garip degilmi dün de karacadan seramik tabanlı tava aldım 40 liraya Aylincim binamızdaki komşularıımız Kayserili Allaha şükür şu ana kadar hiç bir problem yaşamadık çok misafirperverler evlerine gittigim zaman tok olsam bile mutlaka sofraya oturtuyorlar bir de çok üzüldügüm bir konu var en yakın arkadasım evleniyor aynı zaman da komşumuz da ama kız çok fena onun yaptıklarının bir tanesini bile yapmadım hayretler içerisinde izliyorum 20 gün filan çok iyiydim dün gece yine aradım özellikle kıllıgına gıcıklıgına gecenin bir yarısı aradım agzıma gelen herseyi söyledim
meltem seni o kadar iyi anlıyorum ki
söyleyecek içinde çok şey birikiyor.
onları atmak istiyorsun
zaman geçtikçe düşünüyorsun.sözler daha da fazla birikiyor.
ama inan hiçbireye değmez
tek kelime etmeye değmez
önüne bak her zaman
çeyiz alışverişide devam ediyor.
rabbim hayırlı bir kısmet ıkarıcaktır karşına tez zamanda.
düşünme geçmişi hiç
yeni bir sayfa aç kendine.bazen kötü olmak iyi oluyor
fazla iyi olmıcaksın
bu her yerde böle.fazla iyi oldunmu kaybediyorsun.
kızlar bende duşakbinden şikayetçiyim
düz cam ya çok su lekesi yapıyor
KAYINVALİDEM SİRKELİ SU İLE TEMİZLİYORDU PARLIYOR FELAN DİYORDU SİRKE KOKUSUNU SEVMİYORUM
KİR ÇÖZ İLE FIRÇALIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?