- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.481
daha ayırtmadık canım ama biz ayırtana kadar bitmezse büyük ihtimalle bu oteli düşünüyoruz ekimde 2 kişi 5 gece 1600 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
meltem seni o kadar iyi anlıyorum ki
kızlar bende duşakbinden şikayetçiyim
düz cam ya çok su lekesi yapıyor
KAYINVALİDEM SİRKELİ SU İLE TEMİZLİYORDU PARLIYOR FELAN DİYORDU SİRKE KOKUSUNU SEVMİYORUM
KİR ÇÖZ İLE FIRÇALIYORUM
cnm valla ne bileyim çamaşır suyu ile denedim olmadı
cifledim olmadı
telledim olmadı
hav yapmayan bi su aldım onla camları siliyorum süper temizliyor aynalar fln harika
oraya sürdüm hepsine göre iyidi ama tam çıkarmadı gücümmü yetmio acaba bastırmaya
deniz ben niden görmedim samsun resimlerini
Değişik bir bakış meltemcim aslında çok keyifliydim ama fotolara mı yansımış çok dikkat etmedim çünkü yüzlerce çekldik belki sıkıldığım ana denk gelmiş olablir üst üste olan şeyler bunaltır beni
yoksa çok şkür bir sıkıntım yok
kızlar aspirix diye bi temizlik maddeesi çıkmıs..
fabuloso gibi..herkes ondan bahsediyor belki duymussunuzdur..
halılara koltuklara tuvalete banyoya gömlek yakalarına bile kullanılıyo çok amaçlıymış..
aldım bende 3,50 lira kokusu çok güzel şimdilik yerleri sildim ben gerci..
teyzem çamaşır suyu hastası..aşırı var bide onda domstos hastalıgı..
3 çocugu var çok titiz..
artık sokmuyorum eve çamaşır suyu diyo..
aklınızda bulunsun bi deneyin isterseniz..
zeynepcim duşa kabin camını denicem ben bununla..
kızlar aspirix diye bi temizlik maddeesi çıkmıs..
fabuloso gibi..herkes ondan bahsediyor belki duymussunuzdur..
halılara koltuklara tuvalete banyoya gömlek yakalarına bile kullanılıyo çok amaçlıymış..
aldım bende 3,50 lira kokusu çok güzel şimdilik yerleri sildim ben gerci..
teyzem çamaşır suyu hastası..aşırı var bide onda domstos hastalıgı..
3 çocugu var çok titiz..
artık sokmuyorum eve çamaşır suyu diyo..
aklınızda bulunsun bi deneyin isterseniz..
zeynepcim duşa kabin camını denicem ben bununla..
ayh kızlar çok sıcak hava dışarı çıktım iş için yeni geldim artık eskisi gibi kuvvetli deilim sanırım hemen yoruluyorum
ondan ben denedim açık temizlik malzemeleri satılan yerlerde satılıyo ben de merak ettim aldım pet şişenin içerisine dolduruyorlar mavi renkli ben banyo için denedim ama memnun kalmadım ben de temizlik hastalıgı var benim şu anda en memnun kaldıklarım beyaz domestos yogun kıvamlı oldugu için yeşil renkli cif mavi pril bir de beyaz renkli fısfıslı marc ben 3 gün bayram temizligi yaptım domestosdan zehirlendim doktor hava alman gerekiyor falan dedi ama üzerinde durmadım domestosdan vazgeçemem ben ya :)
ondan ben denedim açık temizlik malzemeleri satılan yerlerde satılıyo ben de merak ettim aldım pet şişenin içerisine dolduruyorlar mavi renkli ben banyo için denedim ama memnun kalmadım ben de temizlik hastalıgı var benim şu anda en memnun kaldıklarım beyaz domestos yogun kıvamlı oldugu için yeşil renkli cif mavi pril bir de beyaz renkli fısfıslı marc ben 3 gün bayram temizligi yaptım domestosdan zehirlendim doktor hava alman gerekiyor falan dedi ama üzerinde durmadım domestosdan vazgeçemem ben ya :)
hmmm tamam tatlım çok güzelmiş yaa bana haber versene nkadar tutcak ücret olarak
meltem seni o kadar iyi anlıyorum ki
söyleyecek içinde çok şey birikiyor.
onları atmak istiyorsun
zaman geçtikçe düşünüyorsun.sözler daha da fazla birikiyor.
ama inan hiçbireye değmez
tek kelime etmeye değmez
önüne bak her zaman
çeyiz alışverişide devam ediyor.
rabbim hayırlı bir kısmet ıkarıcaktır karşına tez zamanda.
düşünme geçmişi hiç
yeni bir sayfa aç kendine.bazen kötü olmak iyi oluyor
fazla iyi olmıcaksın
bu her yerde böle.fazla iyi oldunmu kaybediyorsun.
kızlar bende duşakbinden şikayetçiyim
düz cam ya çok su lekesi yapıyor
öle olan varmı. nasıl çıakrıcam su lekelerini
ama kübracım dikkat etmelisin sen
aman aman
valla patrona hamile olduğumu söylemedim zaten söylesemde farketmez onun için yine acımaz. bu ayın sonunda çıkmayı düşünüyorum kızlar çünkü çok dengesiz işim var. adam beni tahsilatçı falan sanıyor bazen. bankaya havale denen şeyden habersiz milletten para topluyorum. bankaya para yattığı zamanda adam ben yatırdım dediği gibi beni yolluyor git bak bakalım para yatmışmı. 3 kere bankaya yolluyor yatmışmı diye. internet bankacılığından habersiz değil ama uyuzluk işte. para hesaba geçene kadar gidip geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?