2011 gelin adayları buyrun sohbete

Deniz sende bir durgunluk var ben sadece öyle hissediyorum ramazan dolayısıyla oruçtu falan derken durgunluk zaten vardı Samsundaki resimlerine de baktım orda da durgunsun ne oldu kuzum sana ya?

Değişik bir bakış meltemcim aslında çok keyifliydim ama fotolara mı yansımış çok dikkat etmedim çünkü yüzlerce çekldik belki sıkıldığım ana denk gelmiş olablir üst üste olan şeyler bunaltır beni

yoksa çok şkür bir sıkıntım yok

bi sıkıntın olmasın da kuzum durgun gördüm seni o yüzden sordum bir sorun yoksa tamam o zaman

kızlar aspirix diye bi temizlik maddeesi çıkmıs..
fabuloso gibi..herkes ondan bahsediyor belki duymussunuzdur..
halılara koltuklara tuvalete banyoya gömlek yakalarına bile kullanılıyo çok amaçlıymış..
aldım bende 3,50 lira kokusu çok güzel şimdilik yerleri sildim ben gerci..
teyzem çamaşır suyu hastası..aşırı var bide onda domstos hastalıgı..
3 çocugu var çok titiz..
artık sokmuyorum eve çamaşır suyu diyo..
aklınızda bulunsun bi deneyin isterseniz..
zeynepcim duşa kabin camını denicem ben bununla..

ayh herkes aynı dertten müzdarip. sanki eski gibi duruyor sinir oluyorum ki ben her zaman çamaşır suyuyla lifliyorum duşakabini. bu ara baktım olmuyor yağ çözücü kir çözücü sıkıp kapatıyorum kapaklarını biraz bekliyorum sonra yine yıkıyorum eskiye göre biraz iyi ama yinede içime sinmiyor. şu aspirin i ben de deneyeceğim. annemin evinde kullanıyorduk yerlere camlara

ondan ben denedim açık temizlik malzemeleri satılan yerlerde satılıyo ben de merak ettim aldım pet şişenin içerisine dolduruyorlar mavi renkli ben banyo için denedim ama memnun kalmadım ben de temizlik hastalıgı var benim şu anda en memnun kaldıklarım beyaz domestos yogun kıvamlı oldugu için yeşil renkli cif mavi pril bir de beyaz renkli fısfıslı marc ben 3 gün bayram temizligi yaptım domestosdan zehirlendim doktor hava alman gerekiyor falan dedi ama üzerinde durmadım domestosdan vazgeçemem ben ya :)

aynen meltemcim domestostan vazgeçmemm ben
beyaz cif kullanıyorum kokusuna bayılıyom
yeşil cif denemedim bi deneyim memnuunmuşun madem :))

domestosun yeri başka dimi meltemim..
dayak geliyo sana dayakk duydum manitayı aramıssın..
ben sana yeni manitalara yer aç demedimmi..
arkana bakmaktan önünü görmüyosunnnnnn meltoşşşşşşummmmm kızcam valla..
şu deliyi s.et

Ben bu bayram çok yoruldum ya annem bütün temizligi benim üzerime yıktı sadece kendi odasını temizledi banyoda çamaşır makinesi oldugu için su döküp temizleyemedim fayansları sildim hep 3 saat banyoyu temizlemekle ugrastım pazar günüde annem ben alışverişe gidicem dedi kızlar da bizdeydi bir arkadasım yaprakların saplarını kopardı bizde diger arkadasımla dolma sardık akşamında onlara gittik dolma sardık arife günü annemle alışverişe gittik 2 saay aynı magazada kaldık en sonunda aynı bluzları begendik o beyazını aldı ben pudra rengini bayramın ilk günü babannemdeydik orda tabak hazırla kahve yap ben dedim eve gidicem eve geldim filmimi izleyecektim bu sefer kızlar geldiler hadi dügünde ne giyecegimize karar verelim bu sefer dolabı indirdik offf çok kötüydü

hmmm tamam tatlım çok güzelmiş yaa bana haber versene nkadar tutcak ücret olarak

tamam canım rezervasyon yaptırınca söylerim balayı dönüşü görüşlerimide söylerim

Tatlım annem marcın kireç sökücüsü ile siliyor pırıl pırıl oluyor birde dıştan hemen sonra cam çekçeği ile suyu çekersen leke olmuyor ama ben genede hiç uğraşmamak için buzlu cam seçtim duşkabini

Son düzenleme:
ama kübracım dikkat etmelisin sen
aman aman

valla patrona hamile olduğumu söylemedim zaten söylesemde farketmez onun için yine acımaz. bu ayın sonunda çıkmayı düşünüyorum kızlar çünkü çok dengesiz işim var. adam beni tahsilatçı falan sanıyor bazen. bankaya havale denen şeyden habersiz milletten para topluyorum. bankaya para yattığı zamanda adam ben yatırdım dediği gibi beni yolluyor git bak bakalım para yatmışmı. 3 kere bankaya yolluyor yatmışmı diye. internet bankacılığından habersiz değil ama uyuzluk işte. para hesaba geçene kadar gidip geliyorum.

kübracım işin yorucu balım ya..
ben hep oturdugum yerdeyim..
ama ben bile hamile kalınca çıkmayı düşünüyorum..halsiz kalıcam uzanmak isticem..
çok şükür eviniz var..borcunuz yok..
evinde otur bencede..
eşin nasıl müsade ediyo çalışmana zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…