2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla canım zaten benim maaşım 600 lira inan hiç kimseye faydam yok. borcumuz var ama eşim onları düzene koydu ocak gibi bitecek inşallah. benim kredikartı borçlarım vardı onlar bitiyor önümüzdeki ay . eşim bana bırakmış durumda bende dedim bu ayda çalışayım çıkayım. biraz eşimin ailesine garip gelebilir. çünkü onlar alışık çalışmaya ama ne yapayım iyi bir iş olsa bende çalışmak isterim ama değecek bir iş değil yani. hakkımda hayırlısı zor aylar başlıyor hamilelikte o dönemleri evde geçirmem en iyisi .

şu aspirini bende duydum
marketlerde de satılıyr
kullananlar çok memnun olduklaını söylüyorlar
bende buzlu seviyrm normal camlar çok zor ya
uğraşamam cam çekeceğiyle fln

tatlım değil 600 lira 1600 bile alsan bu aylar ilk aylar çok önemli dikkat etmelisin zaten
o yüzden bir an önce son ver derim ben

600 tl mi
ne kadar azmış cnm ya ist.da maaşlar ölemi
burda kimse çalşmaz o paraya valla.
kızlar ayıptr sorması maaşlarınız ne kadar

garip gelirse gelsin kübracım..
sen o sıcaklarda dolaşıyosun oraya buraya..sana insanların otur evinde demesi lazım..boşver kim ne derse dersin..
doktorada dersin kontolrde hocam böyle böyle..çalışıyorum ama çok geziyorum diye ayrımak istiyorum..
doktor dicektir dinlenmen lazım diye..seninde için rahatlıcaktır kübracım..
benim de maaaşım az ama senin yolun uzak..yazık günah yollarda harcanan maaşa..boşver kuzum bu ayın sonunda ayrıl dinlen evinde.hiç değilse işini gücünü yavas yavas yaparsın dinlene dinlene..

evet canım bir evin işi yeter bana zaten yük olarak hayırlısıyla şu tazminatımı verseler en azından kenarda param olur bebişime istediğim şeyleri alırım.

ben hamilelikte çalışma taraftarıyım kızlar,
bizim şirkette bir sürü hamile çalışan var, inanın aktif ve hareketli olmak anne icin ve bebek için en iyisi.
kübracım senin maaşın çok düşükmüş canım ya bi de işin yorucu ordan oraya gidiyorsun o yüzden ayrılmanda fayda olabilir
ben ayrılmayacağım doğum izni kullanıp o sırada aldığım maaşı tazminatıma sayacağım
eğer sigortalıyken doğum yaparsan her bir cocuk icin 2 sene ekleniyor
bilginize kızlar

eda zaten kaliteli güzel bir işim olsa bende dururum.ama zorluyor beni bu adamlar.sen en mantıklısını yapıyorsun çünkü eminim daha kaliteli bir ortamdır işin.

2 sene eklenen ne adaş..2 sene sigortamız yatmıs gibimi gözüküyo

eda zaten kaliteli güzel bir işim olsa bende dururum.ama zorluyor beni bu adamlar.sen en mantıklısını yapıyorsun çünkü eminim daha kaliteli bir ortamdır işin.

çok şükür Kübracım, temiz ve kaliteli bir ortam oraya git buraya git diyen yok sadece
abuk subuk insanlar var ama onları hiç mi hiç kafama takmıyorum
evimdeki huzuru düşünüyorum sadece

2 sene eklenen ne adaş..2 sene sigortamız yatmıs gibimi gözüküyo

evet adaşım 2 sigortan yatmış gibi gözüküyorsun yeni yasaya göre

herkese selam kızlar tatil bitti

ve ben bugün çok yogundum yazdıklarınızı okudum anca bir selam vereyim dedim...

hamilerimiz çok iyiler maşallah Allah nazarlardan saklasın..

diğer kızlarda iyiler okudugum kadarıyla

yelizcim çok geçmiş olsun canım..

hepinizi öpüyorum kızlar...

önümüzdeki 2 gün çok yogunum ya

bende çorba yok
ana yemek yok
pilav da yok
bugun yemeksizim anlıcagın..
çokmu uzattım ne :86:

çok açıklayıcı oldu eda. pilav dedinde aklıma pilav geldi birde taze fasulye olsa. kızlar ya benim ilk aşerdiğim şey ne oldu bir duysanız şok olursunuz. normalde çok sevdiğim bir yemek değil olsa da yemem annem sadece zorlarsa yerdim. ama canım nasılistedi şöyle limonlayıp yesem dedim ve pırasa bulup yaptım yedimm bayramda

ekşi aşerince kız olacak derler ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı

bukete katılıyoruuuuuum

bende acı biber turşusu yedim, eşimede dedim ayıp olmasa suyunu içerim diye
gece uyuyamadım, eşim gitti gizli gizli mutfakta turşu suyu doldurup getirdi:)

aynen buket herkes aynı şeyi söyledi. bayramda kaynımlarla falan yemek yiyoruz ben limon sıkıp durdum salataya kendi önüme tabi herkes sevmeye bilir diye. ben sıktım bana baktılar en osnunda kaynım dayanamadı kübra heralde senlimonu çok seviyon dedi. hamilellikten diyemedim tabi evet abi dedim çok seviyorum. eşimde espri yapıyor tabi her şakanın altında bir gerçek vardır. sana ekşiyi yasaklıyorum diyor bundan sonra tatlı yiyeceksin. erkek olsun idyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…