- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.501
kübracım işin yorucu balım ya..
ben hep oturdugum yerdeyim..
ama ben bile hamile kalınca çıkmayı düşünüyorum..halsiz kalıcam uzanmak isticem..
çok şükür eviniz var..borcunuz yok..
evinde otur bencede..
eşin nasıl müsade ediyo çalışmana zaten..
şu aspirini bende duydumkızlar aspirix diye bi temizlik maddeesi çıkmıs..
fabuloso gibi..herkes ondan bahsediyor belki duymussunuzdur..
halılara koltuklara tuvalete banyoya gömlek yakalarına bile kullanılıyo çok amaçlıymış..
aldım bende 3,50 lira kokusu çok güzel şimdilik yerleri sildim ben gerci..
teyzem çamaşır suyu hastası..aşırı var bide onda domstos hastalıgı..
3 çocugu var çok titiz..
artık sokmuyorum eve çamaşır suyu diyo..
aklınızda bulunsun bi deneyin isterseniz..
zeynepcim duşa kabin camını denicem ben bununla..
tamam canım rezervasyon yaptırınca söylerim balayı dönüşü görüşlerimide söylerim
Tatlım annem marcın kireç sökücüsü ile siliyor pırıl pırıl oluyor birde dıştan hemen sonra cam çekçeği ile suyu çekersen leke olmuyor ama ben genede hiç uğraşmamak için buzlu cam seçtim duşkabini
valla patrona hamile olduğumu söylemedim zaten söylesemde farketmez onun için yine acımaz. bu ayın sonunda çıkmayı düşünüyorum kızlar çünkü çok dengesiz işim var. adam beni tahsilatçı falan sanıyor bazen. bankaya havale denen şeyden habersiz milletten para topluyorum. bankaya para yattığı zamanda adam ben yatırdım dediği gibi beni yolluyor git bak bakalım para yatmışmı. 3 kere bankaya yolluyor yatmışmı diye. internet bankacılığından habersiz değil ama uyuzluk işte. para hesaba geçene kadar gidip geliyorum.
valla canım zaten benim maaşım 600 lira inan hiç kimseye faydam yok. borcumuz var ama eşim onları düzene koydu ocak gibi bitecek inşallah. benim kredikartı borçlarım vardı onlar bitiyor önümüzdeki ay . eşim bana bırakmış durumda bende dedim bu ayda çalışayım çıkayım. biraz eşimin ailesine garip gelebilir. çünkü onlar alışık çalışmaya ama ne yapayım iyi bir iş olsa bende çalışmak isterim ama değecek bir iş değil yani. hakkımda hayırlısı zor aylar başlıyor hamilelikte o dönemleri evde geçirmem en iyisi .
valla canım zaten benim maaşım 600 lira inan hiç kimseye faydam yok. borcumuz var ama eşim onları düzene koydu ocak gibi bitecek inşallah. benim kredikartı borçlarım vardı onlar bitiyor önümüzdeki ay . eşim bana bırakmış durumda bende dedim bu ayda çalışayım çıkayım. biraz eşimin ailesine garip gelebilir. çünkü onlar alışık çalışmaya ama ne yapayım iyi bir iş olsa bende çalışmak isterim ama değecek bir iş değil yani. hakkımda hayırlısı zor aylar başlıyor hamilelikte o dönemleri evde geçirmem en iyisi .
garip gelirse gelsin kübracım..
sen o sıcaklarda dolaşıyosun oraya buraya..sana insanların otur evinde demesi lazım..boşver kim ne derse dersin..
doktorada dersin kontolrde hocam böyle böyle..çalışıyorum ama çok geziyorum diye ayrımak istiyorum..
doktor dicektir dinlenmen lazım diye..seninde için rahatlıcaktır kübracım..
benim de maaaşım az ama senin yolun uzak..yazık günah yollarda harcanan maaşa..boşver kuzum bu ayın sonunda ayrıl dinlen evinde.hiç değilse işini gücünü yavas yavas yaparsın dinlene dinlene..
ben hamilelikte çalışma taraftarıyım kızlar,
bizim şirkette bir sürü hamile çalışan var, inanın aktif ve hareketli olmak anne icin ve bebek için en iyisi.
kübracım senin maaşın çok düşükmüş canım ya bi de işin yorucu ordan oraya gidiyorsun o yüzden ayrılmanda fayda olabilir
ben ayrılmayacağım doğum izni kullanıp o sırada aldığım maaşı tazminatıma sayacağım
eğer sigortalıyken doğum yaparsan her bir cocuk icin 2 sene ekleniyor
bilginize kızlar
iyide senn işten çıkman onları ne ilgilendirir
sen eşinle karar verdinse kime ne
hem böle bi durumda zaten karışamazlar.
ben hamilelikte çalışma taraftarıyım kızlar,
bizim şirkette bir sürü hamile çalışan var, inanın aktif ve hareketli olmak anne icin ve bebek için en iyisi.
kübracım senin maaşın çok düşükmüş canım ya bi de işin yorucu ordan oraya gidiyorsun o yüzden ayrılmanda fayda olabilir
ben ayrılmayacağım doğum izni kullanıp o sırada aldığım maaşı tazminatıma sayacağım
eğer sigortalıyken doğum yaparsan her bir cocuk icin 2 sene ekleniyor
bilginize kızlar
eda zaten kaliteli güzel bir işim olsa bende dururum.ama zorluyor beni bu adamlar.sen en mantıklısını yapıyorsun çünkü eminim daha kaliteli bir ortamdır işin.
2 sene eklenen ne adaş..2 sene sigortamız yatmıs gibimi gözüküyo
kızlar bu akşam ne yemek var
kızlar bu akşam ne yemek var
bende çorba yok
ana yemek yok
pilav da yok
bugun yemeksizim anlıcagın..
çokmu uzattım ne :86:
çok açıklayıcı oldu eda. pilav dedinde aklıma pilav geldi birde taze fasulye olsa. kızlar ya benim ilk aşerdiğim şey ne oldu bir duysanız şok olursunuz. normalde çok sevdiğim bir yemek değil olsa da yemem annem sadece zorlarsa yerdim. ama canım nasılistedi şöyle limonlayıp yesem dedim ve pırasa bulup yaptım yedimm bayramda
ekşi aşerince kız olacak derler ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı
ekşi aşerince kız olacak derler ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?