2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende memun oldum aylin. erdek her kesime hitap ediyor ve herkesinde rahatça tatil yapabilecğei bir yer herşey var bizde bu sene nişan telaşesi vardı yoksa yazları 1 hafta da olsa ocaklardayızz ve ben seviyorum erdeği

bende memun oldum aylin. erdek her kesime hitap ediyor ve herkesinde rahatça tatil yapabilecğei bir yer herşey var bizde bu sene nişan telaşesi vardı yoksa yazları 1 hafta da olsa ocaklardayızz ve ben seviyorum erdeği

son zamanlarda ocaklar erdeği geçti zaten
turanköy var bide orasının da denizi süper oluyo çok berrak dibi görüyosun
sahilde bi tarafın yemyeşil bi tarafın masmavi
ahh gitmek istedim bak şimdi

:roflol: ben balıkesir liyim ama o tarafı hiç bilmiyorum biliyomusun
bize biraz ters oralar tatil için erdek tarafını tercih ediyoruz yakın olduğu için

Marmara adasında arkadaşım vardı, Ayvalık tarafınıda okulda görmüştüm.
Edremit'te teyzemler oturduğu için Çanakkale tarafını karış karış biliyorum :))
Balıkesir merkez dediğin gibi çokta gelişmiş bir yer değil, zaten aklımda kalan tek yer arkadaşımın mezarı ( tam yol kenarında, Edremit'e geçerken görünüyor (

birgün gelicem oralara inşallah Aylinciğim.
görmek istiyorum. oraları.

aaa canım çok üzüldüm
neden öldü arkadaşın :sinifsinif:

benim bileğim çok ince yaa, bilezik tarzı ne takarsan tak güzel durmuyor, sinir oluyorum.
Aldıkları kelepçe bilezik en küçüğü ama yine çok büyük geliyor (

ayy kızlar yetişemiyrm sizee.
aylin istemeyemi geliyorlar canım seni kaçırdım mı benn.
ütü yaptım nevresimlerimi ütüledim off yoruldumm.

cimcime ay bende öylee
ztn bilezik aldırmıorum ben komik duruyor.
annemler bilezik alcaktı kelepçe tarzı en küçüğünü denedim oldu olmasınada ne bileyim sevmem hiç bilezik hoşuma gitmedi takı seti oldu onun yerine.ztn benimde daha hoşuma gitti
nişanlımda takı seti alcak. bilezik asla olmuyorr.ilerde takabilecekmiyim bakalım

Canım tabiki hakkında hayırlısı olsun ama insan her ne kadar hayatını şekillendirsede kaderini yaşıyor bazen..
Canım aslında sürekli büyüyorlarsa bir doktora gidip hormon testi yaptırabilirsin..
Aman diyim bazı testleri yaptırmadan ameliyat falan olmaya kalkma sonra yine büyürler ve pişman olursun..

ececim nasıl büyüyorlar ya :1shok: sevdin mi şımarıyorlar gibi kaydirigubbakcemile3dedin

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

slm kıslar ben geldim ama kaçar sağlık ocagına gidiyorum gelince devam ederiz sizlerleee

Hoşgeldin güle güle canım Şeniz
Bir sıkıntı yok dimi niye gidiyorsun sağlık ocağına?

Canım benim bende ameliyat olmadan önce bel boyun sırt ağrılarım vardı şuan ameliyata nazaran baya iyiyim..
Yalnızz sütyen konusunda katılmıyorum yerimseniben
Ben 110 bedendim ve korayda inanılmaz seksii sütyenler vardı
(hatta almışlığım var :kedi: çünkü hep özeniyordum)
1 tane çekmecemde dantelli sütyen yok diye ağlardım ama buldum sonunda korayda ve aldım yanii şimdi tabiki kocaaaaammmaaannnn bişekilde çekmecede yer işgali yapıyorrr bayanssulusmile

iz olayı benimde kafamı karıştırıyo ama
benim annem guatr ameliyatı olmuştu dr o kadar güzel dikiş attı ki şimdi iz yok gibi bişey biz bildiğimiz için fark ediyoruz o kadar yani

benim bi arkadaş ameliyat olmuştu cerrahpaşada. ben bir iki haftalıkken görmüştüm.
çok kötüydü sanki rast gele dikilmiş gibiydi ne bilim irkilmiştim.
o yüzden vazgeçtim çocuk olana kadar.

biliyorum canım biraz zaman geçsin diye bekliyorum
iyice bi rahatlasın zamanda lazım ya

Ecem ve Aslıcımm ikiniz için şöyle söyleyebilirm ben iz miz hiç önemli değil hatta yeri geliyorsa (Allah korusun ama söyledim) emzirmem diyerek bula baş koydum.. Sevgilimde kendi kararın bu iş sağlık işi yoksa sakın yaptırma yedi..
Ve ben artık bıkmıştım onları taşımaktan ve doğru düzgün giyinememekten..
İzlerim iyi gözüküyor gayet muntazam dikilmiş hatta şuan iyileşmeye bile başladılar dikişler eridikçe sanki iz kalmıyor gibi bakalım hayırlıdı olsun artık.. Şeniz

nişan alışverişinde beraber aldık hepsini
bu bayram içindi. sadece etek ve gömleği ben gidip beğendim
gerisini ona bıraktım
oda bana nsl giydiğimi sordu ve ona göre aldı

Anladım canım çok teşekkür ederim..
Bakalım biz neler yapıcaz 2011 dee sempatiksalakcinni

bu konuda duygudan bilgi alın bence
o olmuştu ya bu ameliyatı
en doğru bilgiyi o verir size

Birazcık yazdım bakalım canımm ama gene tabi soru olursa seve seve cvplarım yerimseniben

kızlar bi çok ünlü bi dolu ameliyat oluyor ve rahatça bikini giyebiliyorlar.
İz olayı olsaydı Ajda Pekkan harita gibi olurdu, bide ameliyat olunacak yere güvenmek lazım kanımca...

Canım çoğu iyi estetikçi ve çok ciddi rakamlar ödüyorlar..
Gögüs için şunu diyebilirim benimde J yöntemi uygulandı ameliyatımda ve dekoltemi bozmadı doktor ve bikini ve sütyenle görünen bire iz değil.. sadece çıplak kalmak lazım :kedi:
Onuda anca kociş görücek napalımm tiksinirsee para versin gider düzelttiririm estetikçide :jeyyar:

ben hepinizden şişkoyum
ama diyorum ya bileğim ince işte

yok aylin yaw 69 kiloyum akannehir
en kötü ihtimalle 65 olmam lazım karnım falan kocaman çıkıyo

afiyet olsunn

gelinlik değil çuvala girerim artık hehehe özellkle stresli iken yediğim tüm besinler kilo olarak direk yansıyor öfffffff pöffffff puffffff

Delimisiniz yaaaaaa en kötü ve şişko benim asıl hep sakladım sizden benneyaptımki
1.70 boyum ama kilom çooookk fenaa ayy yok söyleyemiycem ama şunu diyim benim düğüne kadar 15-20 kilo vermem lazım çok acil

şimdi değilde evlenince ne yaparım bilmiyorum, nişanlım kilo konusunda takıntılıdır.

Ayyy aynı dertten müzdaribiz cimcimemm benimkide öyle napıcam bilmiyorum offff bilmiyorumkismile

balık etli versiyondanım bende..bi 15 kilocuk vermem lazımmm

hahayt benimde 10 kilo vermem lazım =)

Nefesim, Aslım siz iyisiniz yaa naptınız öylee...
delikafadulden

Amaninnnn kradeseee bana yapmadılar ama yakındır yanii o yüzden acil vermem lazım özellikle göbüştenn :1shok:

bende zayıflamak istiyorum ya etim sıkı taş valla popom 93 lerde ( umarım düğüne kadar bi 5 kilo gider

Kızım taş gibisin daha ne istiyorsun alla senn yaaa kalçada idael ölçü 90 hani bilirsin 90 - 60 - 90 aklinialirimsmile
Verme kilo falann iyisin sen

benimde boyun kısa yaa 1.58
54 kiloyum aslında bi 4 kilo verip 50 olsam çok iyi olcak
allahtan sevgilimin maşallahı var boy ve özellikle kilo konusunda
o yüzden hiç dert edemiycem 4 kiloyu yaneee :)))

kıslar boy benim 160 kilo 52 tam 4 kilo vermişim 2 kilo daha veririsem süper olacak ama kesin veririm ya
stresten farkına bile varmadan veriyorsun inanın

Kızlar bende 1.70 boy ama kilo 78 bazen 79 offf söyledim yaaaa :sinifsinif:

vücudum acayip şiş ya nişanlımda gelecek tam zamanında hastalığım oluyor böyle şansın hep gelişlerine denk geliyor

Zatii ne zaman uzun bir an görüşülmese ve beklenen kişi gelsee kesin bişey oluyor delikafadulden Ama boşver olan şişlik olsunn olumunekankayizsmile

Canım benimde henüz çok fazla bişeyim yok yani aslında sadece tabak çanak tencere var okadar.. Ama ben baya araştırdım herkes Bosch öneriyor ve Siemens'i bir bak derim onlaraa.. Annem kullanıyor mesela Bosch ve hiç bir sorun olmadı..

Acayip çok oldu kızlarrr yaaa kafanızı şişrdim ama ben kaçıyorum işlerimi yapayım biraz olmazsa akşam gelir bakar yazarımm..

Çoookk öpüyorumm sizleriii opuyorumnanaktan

canım ekimde gelicekler kısmetse
valla bilezik yakışsa da yakışmasa da mecburen alınıyo bizde
zaten günlük takıcak halim yok benimde
yani hem takı seti hem de bilezik alınıyo bizde hemde en az 4 tane
bide söz bileziği ohhh zemuszemus kaydirigubbakcemile3
bende sevmem ama mecburen takıcaz yeri gelince

Ay ay arkadaşım ne güzel yaa ne heyecan vardır şimdi sende :))
Canım bende yatırım olsun diye aldım...

ayy cnm benim hayırlsı olsun.çok sevindimm
bizde hiç bişiy takılmıo :)
öyle bilezik fln takılmaz annemler bi takı seti aldılar birde inci set onu abim aldı gerçi
nişanlımda su yolu çok istiyrm peşin pazarlığımı yapmıştım onu alcak kısmetse.
gündelik takılmıyor tabi ben hep imitasyon kullanıyrm birde benim bilekler ince olunca bileziklerde pek bişiy tutmadı çocuk bileziği gibi oldu ya hiç beğenmedim püfff

Ay ay arkadaşım ne güzel yaa ne heyecan vardır şimdi sende :))
Canım bende yatırım olsun diye aldım...

ay canım bileklerim acıdı ütü yapmaktan.ama çok zevkli ya normalde hayatta ütü yapmazdım nsl zevkle yapıyrm bunları :)
cnm yatırım için güzel tabii ama şimdi nikahta takılcak ya çok komik durur dedim.
adam bi bilezik gösterdi o kadar küçük ki.yatırım içinde bişiy tutmaz benimkiler yani :)

ben nişanlıyım nişanda set ve 3 tane adana 30 gr taktılar saat vede bir yere çağırdıklarında düğün dernek gibi takıp gidiyorum herkes bakıyor gelin olduğun anlaşılıyor vede benim kayınvalidenin çok hoşuna gidiyor günlük de hayatta takmam yolda ini var cini var bir küpe için neler yapıyor millet ortalık felaket aldır mutlaka her genç kıza yakışır neden yakışmasın ileride lazım olur bozdurursın altın kıymetli bu devirde ben seviyorum altını hergün alsalar of demem sanırım :)))

canım bu dediklerimi damat tarafı alıyo zaten
kız tarafı değil sırnaşık şey
bana söz bileziği alındı
şimdi kayınvalidem ist de araştırıcak takı setlerini
nişandan sonra o da alıncak ve dediğim gibi en az 4 tane bilezik
yüz görümlüğü olarakta günlük takabilicem gibi bişey istiyorum kolye ucu yüzük ve küpeden oluşan üçlü setlerden tabi bunu sevgilimden isticem yoksa hayatta diyemem
kızlar abarttığımı düşünebilirsiniz ama bizde adet böyle bunlar mutlaka yapılıyo
durumu varsa damat tarafının bundan fazlasını da yapıyo kız tarafı istemiyo yani bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…