- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.721
anladım canım elinden gelmeyip istemek ayrı bir durum tabiki.nişanlımın ailesininde bir çöpü nasip değildir ama nişanlım hepsini yapabilecek durumda yapmazsa babası paraya ihtiyacım var diyor sürekli borcu var bende şart koştum bunları yapacaksın durumun var kendin yapacaksın dedim yapıyor hepsini kuzu gibi ama olmayana birşey denmez huzur olsun gerisi önemli değil bizim durumda durumu var iken parasının çar çur olması durumu buna karşıyım madem bilezik yapsın eşya alsın bende herşeyimi kendim alıyorum,o da alacak yok öyle aileme para veriyorum diye sıyrılmak
cimcime duydum ben o yüzüğü
teyzemin oğlu evlenirken kız tarafı kınada süt parası istemiş
bizimkilerde alışık değil ya ne istemeye ne istenmesine
bozulmuş baya kızın annesine bilezik almışlar.
şaşırmıştım ilk duyduğumda ama varmış böyle bişiy başka yerlerde de
kradese bizim buralardada ikinci üçüncü kez evlenenler kollarının yarısına kadar bilezik taktırıyorlar kaç kişide gördüm.neymiş ilklerde hiçbirşey görmemişler şimdi yaptırıyorlarmış.Bir deyim vardır dul kadın mı alıyorsun diye şimdi o lafta söylenemz oldu çünkü ooooo neler yaptırıyorlar.
işin özü para pul bilezik herşey yalan önemli olanm huzur mutluluk eşinin yüzüne baktıgında gülümeyebilmek
ben bunu nişanlanmadan söylüyordum..ama gördümki iyi niyet hep suistimal ediliyormuş.kim iki kıçı kırık(afedersin AMA)bileziki çin huzurunu bozmak ister..ama haksızlıga ugramak da bambaşka bişey
evet canım haklısın
kimsenin huzur mutluluk yerine parayı pulu altını bileziği tercih edeceğini zannetmiyorum
ama yapılıcaksa ve durum varken yapılmıyosa kusura bakmayın da bu karşı tarafı enayi yerine koymak oluyo birazcık
ama durumu yoksa ona diycek lafım yok
durumu olmayıpta bulup buluşturup gelini için azda olsa bişeyler yapmaya çalışan çok insan biliyorum ben
bizim bi komşumuz vardı
kadının kocası ölmüştü maaş falan da kalmamıştı o zamanlar
köydeki tarlasını sattı el işi yaptı gene de gelinin yüzünü eğdirmedi
yapıcam diyen bi şekilde yapıyo yani
boşverin kızlar dert etmeye değmez onu tak bunu tak tokadan bile nefret geldi:) herşeyin hayırlısı olsun günde bitiyor zaman geçmek billmiyor diyorduk geldi vede geçiyor zaman bende nişalımla dün akşam kavga ettim telefonumuda kapattım sinirlerim çok bozuktu küstüm yengem aradı gelin bize çaya diye aramak zorunda kaldım erkeklerde naz yapıyor ya inanmıyorum
boşverin kızlar dert etmeye değmez onu tak bunu tak tokadan bile nefret geldi:) herşeyin hayırlısı olsun günde bitiyor zaman geçmek billmiyor diyorduk geldi vede geçiyor zaman bende nişalımla dün akşam kavga ettim telefonumuda kapattım sinirlerim çok bozuktu küstüm yengem aradı gelin bize çaya diye aramak zorunda kaldım erkeklerde naz yapıyor ya inanmıyorum
Benim en çok sorun yaşadığım nokta iki aile arasında kalmak.
Onlar yapmıyor bizimkilerde istiyor, bu sefer arada kalan biz oluyoruz.
Ah bu konuda çok dertliyim(
sıkma canını dicem olmuyor umarım ilerde sıkıntı yaşamayız..mutlu huzurlu yuvalarımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?