2011 gelin adayları buyrun sohbete

belki arkadaşım bu konuda sıkılacak ama komşumuz var 50 yaşında kadın ikinciye evlenecek adamdan şunları istedi bir çikolata çiçek isteyeceksin nişan alış veriş olur hani gecelik şu bu alınır ya ondan istedi ayakkabı giyecekleri geçiyorum bir dolap dolusu 5 tane bilezik bir metre zincire vede saat yani zaten ikinciye evleniyorsun genç kız gibi herşeyi tam oluyor vede adamcağız yaptı istedi aldı da iş başa düşünce

kradese bizim buralardada ikinci üçüncü kez evlenenler kollarının yarısına kadar bilezik taktırıyorlar kaç kişide gördüm.neymiş ilklerde hiçbirşey görmemişler şimdi yaptırıyorlarmış.Bir deyim vardır dul kadın mı alıyorsun diye şimdi o lafta söylenemz oldu çünkü ooooo neler yaptırıyorlar.

aynen canım aynı durumdayız..yapmamalarını geçiyor insan ama destek olmayan köstek olunca o zamn insan bozuluyor..hemde zaruri olmayan seylere istendi.bende eşyaya girdim nefes alamıyor şimdi.

ya ben böyle şeylerin muhabbetini etmem ama eniştem bana aldı, şimdi ablam söyleyince ben mahcup oluyorum.

Aslında durumları olsa yaptırılır ama ben isteyince, baştan biliyordun yapamayacağımızı derlerse ben bişey diyememki.
Sonuçta herkes yaşamıştır, bir çok kişi istedi beni içlerinde çok zenginide vardı ama adam değildi, e ben ne yapayım öyle evliliği?
Nişanlımda aradığım tüm özellikler var, şimdi şikayet edersem Allah hesabını sorar şimdi, maddiyat istemek hiç aklıma gelmedi açıkçası, ama yapacak durumu olsa isterim tabi
zemuszemus

işin özü para pul bilezik herşey yalan önemli olanm huzur mutluluk eşinin yüzüne baktıgında gülümeyebilmek

işin özü para pul bilezik herşey yalan önemli olanm huzur mutluluk eşinin yüzüne baktıgında gülümeyebilmek

ben bunu nişanlanmadan söylüyordum..ama gördümki iyi niyet hep suistimal ediliyormuş.kim iki kıçı kırık(afedersin AMA)bileziki çin huzurunu bozmak ister..ama haksızlıga ugramak da bambaşka bişey

ben bunu nişanlanmadan söylüyordum..ama gördümki iyi niyet hep suistimal ediliyormuş.kim iki kıçı kırık(afedersin AMA)bileziki çin huzurunu bozmak ister..ama haksızlıga ugramak da bambaşka bişey

evet canım haklısın
kimsenin huzur mutluluk yerine parayı pulu altını bileziği tercih edeceğini zannetmiyorum
ama yapılıcaksa ve durum varken yapılmıyosa kusura bakmayın da bu karşı tarafı enayi yerine koymak oluyo birazcık
ama durumu yoksa ona diycek lafım yok
durumu olmayıpta bulup buluşturup gelini için azda olsa bişeyler yapmaya çalışan çok insan biliyorum ben
bizim bi komşumuz vardı
kadının kocası ölmüştü maaş falan da kalmamıştı o zamanlar
köydeki tarlasını sattı el işi yaptı gene de gelinin yüzünü eğdirmedi
yapıcam diyen bi şekilde yapıyo yani

hıh bu işte demek istediğim. o çabayı göreyim hiçbişede yapılmasın o da yeter..

boşverin kızlar dert etmeye değmez onu tak bunu tak tokadan bile nefret geldi:) herşeyin hayırlısı olsun günde bitiyor zaman geçmek billmiyor diyorduk geldi vede geçiyor zaman bende nişalımla dün akşam kavga ettim telefonumuda kapattım sinirlerim çok bozuktu küstüm yengem aradı gelin bize çaya diye aramak zorunda kaldım erkeklerde naz yapıyor ya inanmıyorum

aynen şimdi erkek evi NAZ EVİ....

denizcim valla onlar bazen bizden daha fazla naz yapıyolar be canım
ben bile onun kadar naz yapamıyorum bazen
bizde akşam tartışmıştık azcuk bugün de hiç görüşemedik
artık akşam barışırırz herhalde bakalım

ben çıkıyorum kızlar
yarın görüşürük
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

Benim en çok sorun yaşadığım nokta iki aile arasında kalmak.
Onlar yapmıyor bizimkilerde istiyor, bu sefer arada kalan biz oluyoruz.
Ah bu konuda çok dertliyim (

sıkma canını dicem olmuyor umarım ilerde sıkıntı yaşamayız..mutlu huzurlu yuvalarımız olur

Benim gibi olanlar çok iyi anlar eminim.
Bir kere derdimi anlattım arkadaşıma pişman oldum, bi görmemiş dediği kaldı, oysaki kendine neler yapıldı, şimdi 20 bileziği birden takıyor koluna :)

Neyse kızlar ben çıktım herkese iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…