2011 gelin adayları buyrun sohbete

orda ismimi görünce heyecanlandımdelikafadulden

yalnız pandomimcim benim kınam olursa şayet 20sinde değil 17sinde ya da 19unda olur...1 gece öncesi çok yorucu ertesi gün açısından...

diyorum ya bu durumu yaşayan anlar derler ya aynen öyle..ama sağlık olsun napalım.inşallah dediğim gibi bundan sonra mutlulugumuzu gölgeleyecek büyük sıkıntılar yasamayız.bunlar gelir geçer.belki unutulmaz ama rabbim beter durumlardan korusun..

aynen canım aynı durumdayız..yapmamalarını geçiyor insan ama destek olmayan köstek olunca o zamn insan bozuluyor..hemde zaruri olmayan seylere istendi.bende eşyaya girdim nefes alamıyor şimdi.

öncelikle merhaba
ben yenı üye oldum bı sıteye ve cok memnun kaldım.ama biraz yabancı kaldım
bende nişanlıyım.yazmıs oldugunız yazıları da okudum.Tek sanırdım kendımı bu durumlara düşmüş.ama yazdıklarınızı okuyunca bı an kendım yaz mıs gibi oldum.
Rabbim hepımızın yardımcısı olsun.

DENİZKOYDUMADIMI kullanıcısından alıntı
anladım canım elinden gelmeyip istemek ayrı bir durum tabiki.nişanlımın ailesininde bir çöpü nasip değildir ama nişanlım hepsini yapabilecek durumda yapmazsa babası paraya ihtiyacım var diyor sürekli borcu var bende şart koştum bunları yapacaksın durumun var kendin yapacaksın dedim yapıyor hepsini kuzu gibi ama olmayana birşey denmez huzur olsun gerisi önemli değil bizim durumda durumu var iken parasının çar çur olması durumu buna karşıyım madem bilezik yapsın eşya alsın bende herşeyimi kendim alıyorum,o da alacak yok öyle aileme para veriyorum diye sıyrılmak

bu dusunceye katılıyorummmm..

hoşgeldin olumunekankayizsmile

hoşgeldin nurkokulum bende yeni sayılırım geç oldu çıkmak üzereyim bende iyi akşamlar

hoşgeldinn

Benim en çok sorun yaşadığım nokta iki aile arasında kalmak.
Onlar yapmıyor bizimkilerde istiyor, bu sefer arada kalan biz oluyoruz.
Ah bu konuda çok dertliyim (

Canım haklısın sende offf... :1ninca:
Yani bizde hiç bir adet yok aslında ben bu yüzden seviniyorum..
Bizimkiler hiçbişey istemez bende istemiyorum zaten ne yaparsa kendine, şanına yapar diye düşünüyorum..

Hoşgeldin canım..
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

Selam kızlar ne zaman oldu gelemedimm ben
herkes iyidir umarım

Giiizzz karıştı ortalık bacımmm çok dertli bizim 2011 gelinleriii mafoldumben Herkesin hakkında hayırlısı be güzellerimmm yarın hepiniz güzel bir gün geçirin bunu yürekten diliyorum hepinizee Şeniz

slm kizlar evden giriyorum canim sikildi bakayim sizlere dedim

Canım bişey yok dimi?
İyisin yaniii sıkıntı sadece canında yanii bilmiyorumkismile

dugicimmm selam canim iyiyim ama canimda sikkin aslinda kendimi salak gibi hissettimde biraz nisanlimin abisinin dugunu var esyalari almislar ama herseyi oglan evi almis kayinvalidem ben ne yapayim der kiz var demedi bizde aldik der bana soran yok tabi ben nasilsa herseyi kendim yaptim insanin cani sikilmaz mi ya

Yanii herşeyi nişanlının tarafı yapmış ve geline sormuşlar yani öylemii?? Ve sana sorulmadı sen herşeyi kendin yaptın :uhm:
Yaa canının sıkılması normal benim anladığım doğruysa balımm ama genede belki başka bişi vardır sakın sen nişanlına falan yüklenme..

Anlayabiliyorum canım
zor bi durum

evet tencere tavalara kadar almislar toptan ben aliyorum diye soran yok gerekte yok zaten aman bana bulasmasinlarda:1closedeyes: gorsunler gelini gerci oyleleri hora gecer.nisanlima ne yuklenecegim ya herseyin basi o hep zaten surekli ezdiriyor beni abisi yumrugu vurdu hepsini yaptirdi bizimki anca cebinden dagitir:delphin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…