- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.141
oynadınmıııııı elim sendeeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
geçmiş olsun canım.bendede var faranjit.çok soguk çok sıcak asitli şeylere dikkat et.özellikle kışın bogazını hep sıcak tutmak zorundasın..
Canım işte en önemli noktada orası, evlenince sadece nişanlım evi geçindirecek ben çalışamıcam.
İşsizlik maaşı alayım diyorum ama çalışmak gibi olmaz sonuçta, zaten herşeyimiz tam olmayacak, hem tayinci olacağımız için, hemde şuan herşeyi tamamlayacak gücümüz olmadığı için...
Nişanlıma bazen düğün ertelemeyi bile öneriyorum ama oda kızıyo, zaten uzağız eşya yüzünden bide düğünmü ertelicez diyo(
Akşam kuzenime gittim ev 4*4'lük 50000tl harcamış kuzenim, ama amcamın ve küçük kuzenin desteği ile bunu yaptılar.
Bide bizim sülalede malesefki maddiyat çok önemsenir, o nedenle uzakta olacağım için seviniyorum. En azından yapamadıklarımızı görüp saçma yorumlar yapamazlar..
Şekerim ben taaa Iğdır'lara gidicem :))
Doğduğun değil, doyduğun yer demişler, sıkma canını böyle şeyler için...
günaydın kızlar
doktordan geliyorum şimdi
sonunda gidebildim
faranjit dedi bir sürü ilaç verdi
günaydın kızlar
doktordan geliyorum şimdi
sonunda gidebildim
faranjit dedi bir sürü ilaç verdi
hemde ne oynadık kız otobüsten iner inmez:roflol:
valla canım bıktım usandım şu yollardan birdaha hiç ayrılmayacağız inşallah.markete bile birlikte gidecekmişiz nişanlım öyle diyorboshayallersmile
Doğduğun değil, doyduğun yer demişler, sıkma canını böyle şeyler için...[/QUO
ığdır soğuk ama şirin bir yer gelin aldık oradan :) insanlıkları çok iyi ığdır halkının komşularımz var çok iyi insanlar
oh oh ooohhhh böylemii Şeniz
boşver sen milleti sevdiğin adam yanında olacak onun nefesinle uyanacaksın bence çokta önemseme huzurlu ve mutlu ol gerisi zamanla oluyor olsun gittiğin yerdede kendine göre iş varsa çalışırsın neden çalışmayacaksın eşin müsade ettikten sonra eksikllikler bitene kadar çalışırsın ne eşyam olsun ne evim huzurum olsun yeter görüyoruz etrafta eve girmeye kıyamıyorsun ama kadına sorarsan çadırda yaşamaya razı çünkü huzur yok diyor huzur olmayınca gerisi boş oluyor bu yüzden eminim ki seninde 4 4 lük tür. belki tayininiz bursaya gelir bende o zaman evlenmiş olur eşime de takar koluma bebek görmeye geliriz a.sa.sa.s
Şeniz aynen böyle güm pat çat sositososito
boşver sen milleti sevdiğin adam yanında olacak onun nefesinle uyanacaksın bence çokta önemseme huzurlu ve mutlu ol gerisi zamanla oluyor olsun gittiğin yerdede kendine göre iş varsa çalışırsın neden çalışmayacaksın eşin müsade ettikten sonra eksikllikler bitene kadar çalışırsın ne eşyam olsun ne evim huzurum olsun yeter görüyoruz etrafta eve girmeye kıyamıyorsun ama kadına sorarsan çadırda yaşamaya razı çünkü huzur yok diyor huzur olmayınca gerisi boş oluyor bu yüzden eminim ki seninde 4 4 lük tür. belki tayininiz bursaya gelir bende o zaman evlenmiş olur eşime de takar koluma bebek görmeye geliriz a.sa.sa.s
yokkk canım zaten nişanlım şuandada benden uzakk 4 saat uzaklıkta hem
ama bazen düşüncelerini anlaayamıyorum denizlidede olabilirmiş meselaa
orası olmasın diyor orda deniz yok diyorrr ne kadar saçma düşünüyor yaa anlayamıyorum yani bazenn
uyyy yesinler cümlelerini yaa :1hug: ama doğru söylüyosun tatlım bazen bende yapıyorum onu şunun şöyle bu haftasonu buraya gitmişler şu kadar para biriktirmişler borçsuz düğün yapcaklarmış bi gün yicem tam azarı benimkinedenklava:
vayyyttt aferinnn sositosositosositososito şimdi kal hayallerle boshayallersmilenaniknanik
Doğduğun değil, doyduğun yer demişler, sıkma canını böyle şeyler için...[/QUO
ığdır soğuk ama şirin bir yer gelin aldık oradan :) insanlıkları çok iyi ığdır halkının komşularımz var çok iyi insanlar
Nişanlımda aksine soğuk değil diyor, ben çok üşürüm çünkü.
Dağlar arasında bir şehirmiş, insanları kendi içinde geçinir, kimseye zararları yok diyo.
Nişanlımda aksine soğuk değil diyor, ben çok üşürüm çünkü.
Dağlar arasında bir şehirmiş, insanları kendi içinde geçinir, kimseye zararları yok diyo.
en sıcağı sevdiğim için bana çoğuk gelmişti yani birde kıştı olsun o kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?