2011 gelin adayları buyrun sohbete

boşver sen milleti sevdiğin adam yanında olacak onun nefesinle uyanacaksın bence çokta önemseme huzurlu ve mutlu ol gerisi zamanla oluyor olsun gittiğin yerdede kendine göre iş varsa çalışırsın neden çalışmayacaksın eşin müsade ettikten sonra eksikllikler bitene kadar çalışırsın ne eşyam olsun ne evim huzurum olsun yeter görüyoruz etrafta eve girmeye kıyamıyorsun ama kadına sorarsan çadırda yaşamaya razı çünkü huzur yok diyor huzur olmayınca gerisi boş oluyor bu yüzden eminim ki seninde 4 4 lük tür. belki tayininiz bursaya gelir bende o zaman evlenmiş olur eşime de takar koluma bebek görmeye geliriz a.sa.sa.s

Şekerim ben taaa Iğdır'lara gidicem :))
Doğduğun değil, doyduğun yer demişler, sıkma canını böyle şeyler için...

yokkk canım zaten nişanlım şuandada benden uzakk 4 saat uzaklıkta hem
ama bazen düşüncelerini anlaayamıyorum denizlidede olabilirmiş meselaa
orası olmasın diyor orda deniz yok diyorrr ne kadar saçma düşünüyor yaa anlayamıyorum yani bazenn

uyyy yesinler cümlelerini yaa :1hug: ama doğru söylüyosun tatlım bazen bende yapıyorum onu şunun şöyle bu haftasonu buraya gitmişler şu kadar para biriktirmişler borçsuz düğün yapcaklarmış bi gün yicem tam azarı benimkineden klava:

İstiyorum çalışmak, oda ister ama ilk zamanlar güvenebileceğini zannetmiyorum, çünkü hem tanımadığım bilmediğim hem de küçük yer, insanları tanımadan işe girmeyi pek düşünmüyorum açıkçası...
Ahh Bursa olsa öpüp başıma koyucam :))
Hayırlısı demekten başka çarem yok şimdilik.
Nişanlım yanımda olsun, mutlu, huzurlu bir yuvamız olsun şimdilik yeter :))

Ayy bu erkekler yaa, mesele denizmiymiş yani...

çeyiz seriliyor ya kızlar ben sericem o kadar annem göz nuru dökmüş evde yakın orada bakmaya gelenlere birşey veriliyor mu bizim komşu mendil dağıtmıştı kurdeleli bilginiz var mı:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…