2011 gelin adayları buyrun sohbete

az önce yeni evlilerin topiginde okudum çoğu öyle yapıyo kuzum.. ama benimki senin gibi olsa bi an düşünmem çalıırım zate.. yemek seçiyo uyduruk bi sofra istemiyo .. çorba makarna yada pilav e bide sulu bi yemek salata bunları istiyo..çünkü ailede sürekli böyle alışmış.. çalış demiyo zate nasıl istiyosan öye olsun diyo ister evlendikten sonra kafanı dinle 1 sene falan çalışma hem mutfaklada barışırsınız:)) sonra istiyosan çalış diyo

Anladim canim.. Yinede yemegini aksamdan yapip eve gelincede bi pilav bi salata yapmak zaten en fazla 15 dakka canim.. ama sen bilirsin tabiki.. ben pek evde oturabilcegimi sanmiyorum.. calisicam.. calismayida seviyorumm zaten.. ama evde oturursan kadinlar kulubune girmeye cok vaktin olur hehe bu da bi avantaj

evet herşeyi erkek evi yaptı görevmiş gibilaelaelaelaelae yapanada yapma demezler ama canlarına minnet:dilcikar:

bende güzel yemekelr hazırlamayı severim özenle bir sofra hep hayalimopuyorumnanaktan nişanlımda kuru fasulye olsun başak birşey olmasın diyor şeytan diyorr pişirr iki tencere koy önünesempatiksalakcinni yesin günlercesempatiksalakcinni insan kıyamazki ya.

bende cok seviyorumm... zaten mutfak isine bayiliyorum o ayri konu.. kafam attiginda birisine kizdigimda hincimi yemek yaparak cikartiyorum hep.. hahaha ama calisincada zor olucak ya.. simdi annecimm yapiyo yemekleri ama evlenince eve gelipte o yorgunluk ustune 4-4 luk sofra biraz zor mu kurulur gibime geliyo hehhehe.. yapicaz artik ortaya karisik biseyler :roflol:

sende pişirr kuruyuuu birde soğan kır tamamdırsempatiksalakcinni

oyyy oyy evet o zaman kk dayım hep:))) ben galiba biraz dinlenip sonra başlarım çalışmaya mutfakta pratik yapmam lazım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…