- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.081
bi gun oncesinden hazirlayip dolaba atarsin tatlim.. artik butun calisan kadinlar oyle yapiyor.. kolay yemekler yaparsin yeri geldiginde.. hafta sonlari cok emek isteyen yemeklere kalkisirsin sende.. ben o yonden sansliyim yaa... benimkisi oyle cok cesit yemek arayan cinsten degil.. askima bi corba olsun onada razi hic neden yapmadin diye kizmazda.. heheh bakicaz artik 2011 de evlendik topiginde bunlari konusuruz her gun bugun ne yaptiniz kizlar diye falan hehehe ayyy hemen gelsin o gunler!
az önce yeni evlilerin topiginde okudum çoğu öyle yapıyo kuzum.. ama benimki senin gibi olsa bi an düşünmem çalıırım zate.. yemek seçiyo uyduruk bi sofra istemiyo .. çorba makarna yada pilav e bide sulu bi yemek salata bunları istiyo..çünkü ailede sürekli böyle alışmış.. çalış demiyo zate nasıl istiyosan öye olsun diyo ister evlendikten sonra kafanı dinle 1 sene falan çalışma hem mutfaklada barışırsınız:)) sonra istiyosan çalış diyo
uzmusler benim arkadasimi.. kapalari kirilsinnn onlarinklava: gidebilseydin iyi olurdu canim.. ama madem gidemiyosun bosver.. ben onlara gicigim zaten biraz heheheh sizi beklettirdiler ne zamandan beri.. ustune birde eltinin herseyini kayinvaliden almisti demi?
evet herşeyi erkek evi yaptı görevmiş gibilaelaelaelaelae yapanada yapma demezler ama canlarına minnet:dilcikar:
az önce yeni evlilerin topiginde okudum çoğu öyle yapıyo kuzum.. ama benimki senin gibi olsa bi an düşünmem çalıırım zate.. yemek seçiyo uyduruk bi sofra istemiyo .. çorba makarna yada pilav e bide sulu bi yemek salata bunları istiyo..çünkü ailede sürekli böyle alışmış.. çalış demiyo zate nasıl istiyosan öye olsun diyo ister evlendikten sonra kafanı dinle 1 sene falan çalışma hem mutfaklada barışırsınız:)) sonra istiyosan çalış diyo
bende güzel yemekelr hazırlamayı severim özenle bir sofra hep hayalimopuyorumnanaktan nişanlımda kuru fasulye olsun başak birşey olmasın diyor şeytan diyorr pişirr iki tencere koy önünesempatiksalakcinni yesin günlercesempatiksalakcinni insan kıyamazki ya.
vay be öyle böyle derken eylülüde devirdik zaman geçiyor
vay be öyle böyle derken eylülüde devirdik zaman geçiyor
bende cok seviyorumm... zaten mutfak isine bayiliyorum o ayri konu.. kafam attiginda birisine kizdigimda hincimi yemek yaparak cikartiyorum hep.. hahaha ama calisincada zor olucak ya.. simdi annecimm yapiyo yemekleri ama evlenince eve gelipte o yorgunluk ustune 4-4 luk sofra biraz zor mu kurulur gibime geliyo hehhehe.. yapicaz artik ortaya karisik biseyler :roflol:
Zülayha cım ihraç kayıtlı faturayı kimler kesebilir üretim yapanlar mı sadece
sende pişirr kuruyuuu birde soğan kır tamamdırsempatiksalakcinni
Anladim canim.. Yinede yemegini aksamdan yapip eve gelincede bi pilav bi salata yapmak zaten en fazla 15 dakka canim.. ama sen bilirsin tabiki.. ben pek evde oturabilcegimi sanmiyorum.. calisicam.. calismayida seviyorumm zaten.. ama evde oturursan kadinlar kulubune girmeye cok vaktin olur hehe bu da bi avantaj
hiii oldu.. kapinin onunede KARAAMBAR KAMYONCULAR DERNEGI yazdiriyimm hehehe her gece her gece kuru yenilir mi kiz.. migdeyi bozarrr ki :roflol:
sende pişirr kuruyuuu birde soğan kır tamamdırsempatiksalakcinni
oyyy oyy evet o zaman kk dayım hep:))) ben galiba biraz dinlenip sonra başlarım çalışmaya mutfakta pratik yapmam lazım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?