- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.221
esra aslında çiftler birbirine çoğu şeyi anlatmamalı.ama başaramıyoruz sanırım.ben de herşeyi söyler ederim.annem bazen kızar bana.
ahını almış aynına kalırmı sanıyor..düğüne gitmemen isabet olmuş belki oda seninkine gelmezde sorun çıkaran olmaz
öyle olmuyor işte nişanı atamayan düğünden nasıl vazgececek..benimde bazen atsammı diye içimden geşmedi degil
Kızlar size bişey anlatayımda şu hava dağılsın :))
Benim akıllı nişanlım bana bir sır verdi, bide diyoki bak bu bir sır ve sadece sana söylüyorum :))
Bizim sorun yaşadığımız dönemde, yüzük atma ve atmamak arasında gidip geliyormuş.
Karar vermiş arkadaşına gitmeye ve dertleşecekmiş.
Neyse ayakkabılarını dışarı koymuş tam giyecek, çelik kapının kenarına kafayı öyle bir çarpmışki, beynim sallandı diyo :))
O sinirle arkadaşına fırça kaymış ve içinden demişki;
"İşte bu Allah'ın bana bir cezası, ben Esra'nın kalbini çok kırdım ve Allah'ta bana bu acıyı yaşattı" :))
O an karar vermiş, zaten yumuşamıştımda kafayı vurduktan sonra kesin senden ayrılmayacağıma karar verdim diyo :))
Benim akıllı nişanlım bana bir sır verdi, bide diyoki bak bu bir sır ve sadece sana söylüyorum :))
Bizim sorun yaşadığımız dönemde, yüzük atma ve atmamak arasında gidip geliyormuş.
Neyse ayakkabılarını dışarı koymuş tam giyecek, çelik kapının kenarına kafayı öyle bir çarpmışki, beynim sallandı diyo :))
"İşte bu Allah'ın bana bir cezası, ben Esra'nın kalbini çok kırdım ve Allah'ta bana bu acıyı yaşattı" :))
O an karar vermiş, zaten yumuşamıştımda kafayı vurduktan sonra kesin senden ayrılmayacağıma karar verdim diyo :))
umarım bukadar basit sıyrıklıklarla akılları başlarına gelir esrooo.
uff bende çenemi pek tutamam
herşeyi anlatırım sevgilime
ama ona anlatmıycam da kime anlatıcam yaa
beni en iyi anlayıp teselli ediyo çokta anlayışlı garibim
üff benim yüzümden hepiniz olumsuzluklarınızı tekrar hatırladınız
kusura bakmayın kızlar özür dilerim hepinizden :gitme:
hadi bu havayı dağıtalım yaaaaa.aylin de ptesi günü mutlu bir şekilde gelecek buraya inşallahhhhhhhh
:teytey::teytey::teytey:
Aslında sevindim, kafayı vurunca aklı başına geliyorsa iyidir...
Ama adamda köklü değişiklikler görüyorum Rabbim bozmasın
Ne istersen o olacak diyo, inşallah söyle devam eder
Canım aile sorunlarını anlatınca bir kavga esnasında söyleme durumları varki, test edilip onaylanmıştır.
Aman hep gırgır şamata olacak değilya, bazende böyle takılalım, ne özrü kızım alsanaalsanasmile
ya tatsızlıklar olmuş ama siz öyle ayrılacak kadar bi sorun yaşamamşsınız gibi geldi bana..hele bi erkek neden hemen aklına bunu getiryr kızdım nişanlına. senin sucun günahın ne olanlarda
Ben fevri davranınca korkmuş, evlenince çok sıkacağımı düşünmüş.
Aslında ikimizede ders oldu bu olay, en azından onu hayatımın merkezi olarak görmüyorum ve bu şekilde hayat inan daha güzel...
Akşam diyoki eski Esra olsaydı, şimdi msja cvp yazamadım diye bi dolu fırça kaymıştı bana, bi an düşündüm gerçektende önceden olsa surat yapardım, ama şimdi umursamıyorum yada işi var diyorum.
Aynı şekilde o da artık er yada geç sorularıma cvp veriyor opuyorumnanaktan
regl oldum karnım çok fena ya.doktora gidicem kontrole.pko var bende.bakaım ne dicek.bi dahaki gidişte de korunmayı sorarım artık
kaydirigubbakcemile3
dogru tartışamalrda birbirini tanıyor insan sınırını görebiliyor karsındakinin.kendine çeki düzen veriyor o bizdede oldu canım şimdi allaha şükür bi tartışma olacak olsun nerdeyse aglayacak duruma gelir.dikkat ediyor daha fazla hemdeee:lepi:
geçmiş olsun aysun regl düzensizliğinmi var pko nun sebebi nedir
valla benim nişanlım 2-3 kere hıçkıra hıçkıra ağladı yanımda ben şok oldumakannehirben de korkudan ağladım onu görünce.şimdi bazen sessiz sessiz ağladığını biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?