2011 gelin adayları buyrun sohbete

seastar canımcım yaa, bende tüylenme yani kıllanma çok var bu pko sebebi olabilirmi?
Ultrasona girdim şimdi reglin 3. günü yine doktora gidicem...
Pko'da adet düzensizliği kaç gün farkediyor?
Bide 6-7 adet basit kistler çıkmış ultrasonda

Son düzenleme:
geçmiş olsun aysun regl düzensizliğinmi var pko nun sebebi nedir

ben regl düzensizliği şikayetiyle gittim.ilk olduğumdan beri düzenli olmadım hiç.ünvde daha da beter oldu.2-3 ay olmadığım zamanlar oldu.gittim pko dendi.tek tarafımda çok küçük boyutlarda ama.tahlil değerlerim normal.ultrasonda görüldü.şimdi ara ara gidiyorum kontrole.ilk diane35 kullandım.sonra doktor değiştirdim.yeniden tahliller falan glukofen verdi.şeker için veriyorlar işte.baya iyi bir ilaçtı.sonra başka bir ilaca geçti.2-3 ayda onu kullandım.şimdi 5 aydır falan gynelle doğum kontrol hapı kullanıyorum.geçen ay içmedim tam 29.günde oldum dün.herhalde bu ay da içme der.bakalım sanmıyorum düzene gireceğini

bende hala gidemedim esra yaaaa..uffffff ne tmebelim özaellikle doktor konusunda

Bir an önce git canım, bende regli bekliyorum inşallah o güne denk getirebilirim, niye özellikle 3. gün onuda anlamış değilim...
Herşey normalde şu kistler kafamı karıştıroyor belki düzensizliğin sebebi onlar olabilir, ama ben ilaç kullanmak istemiyorum yaa, soğan kürünü denicem kiste birebirmiş...

pko ne kızlar yaa
çok cahil gördüm kendimi bilmiyorumkismile

polistik over sendromu.bir tip yumurtalık kisti.düzensiz yumurtlama ve regle sebep oluyor.yumurtalık etrafında inci dizilimli kistler resmini gördüm:)

cnm tüylenme de belirtisi pkonun.ultrasonda görülür olsaydı.sivilcelenme vs falan da var mı?adet düzensizliği değişiyor.benim bir arkadaşımda düzenli olmasına ramen pko teşhisi kondu düşün yani.prolaktin erkeklik hormonu yüksek oluyor genelde.

poli kistik over bi tür kist bildiğim kadarıyla tedavisi mümkün ilerde biraz bebiş durumunu riske atabilecek ama o kadarda korkulmayacak bişe diye biliyorum yanlışsa düzelt aysuncum

tedavisi var tabiki.eğer bekarsan ya da bebiş istemiyorsan doğum kontrol hapı kullanıyorsun.bebek istediğinde bir süre deniyorsun.olmazsa yumurta takibi vs gibi süreçleri var maalesef.bazı bayanlarda uzun zaman alabiliyor bazıların da tedaviye bile gerek kalmıyor.allah hayırlısını göstersin.

bu tahlil için 3. gün sart dimi ultrason için degil bu

özellikle 2.ve 3. gün olmasının nedeni hormon değerlerinin sağlıklı sonuçlar vermesi.benimde bugün2. günüm.tahlil isteyecektir büyük ihtimalle.prolaktindi sanırım benim yüksek çıkan hormon.bu da beyinle alakalıymış.tümöre neden oluyormuş ay ben bi okudum bunları nette ağlamıştım yaa.hemen herşeyin kötüsünü düşünüyoruz yaaa

hımm anladım kızlar sağolun bilgi için
ben geçen sene gitmiştim doktora ultrasona girdim
doktor sende hiçbişeycik maşallah çok sağlamsın dedi
allahıma bin şükür

ark yeni nişanlandı. telefonla görüşüyorlarmış kız işte yüz görümlük balayı felan konuşuyorlarmış çocuk buna demişki sapıkmısın
erkeklerinde anormalleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…