- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.241
pko ne kızlar yaa
çok cahil gördüm kendimi bilmiyorumkismile
valla benim nişanlım 2-3 kere hıçkıra hıçkıra ağladı yanımda ben şok oldumakannehirben de korkudan ağladım onu görünce.şimdi bazen sessiz sessiz ağladığını biliyorum
geçmiş olsun aysun regl düzensizliğinmi var pko nun sebebi nedir
öyle onu öyle görmeyede dayanamıyorum.seviyorum ulennnn:roflol::roflol:
kız yelkenleri indirme öyle:mymeka:
bende hala gidemedim esra yaaaa..uffffff ne tmebelim özaellikle doktor konusunda
pko ne kızlar yaa
çok cahil gördüm kendimi bilmiyorumkismile
cnm tüylenme de belirtisi pkonun.ultrasonda görülür olsaydı.sivilcelenme vs falan da var mı?adet düzensizliği değişiyor.benim bir arkadaşımda düzenli olmasına ramen pko teşhisi kondu düşün yani.prolaktin erkeklik hormonu yüksek oluyor genelde.seastar canımcım yaa, bende tüylenme yani kıllanma çok var bu pko sebebi olabilirmi?
Ultrasona girdim şimdi reglin 3. günü yine doktora gidicem...
Pko'da adet düzensizliği kaç gün farkediyor?
Bide 6-7 adet basit kistler çıkmış ultrasonda
poli kistik over bi tür kist bildiğim kadarıyla tedavisi mümkün ilerde biraz bebiş durumunu riske atabilecek ama o kadarda korkulmayacak bişe diye biliyorum yanlışsa düzelt aysuncum
Bir an önce git canım, bende regli bekliyorum inşallah o güne denk getirebilirim, niye özellikle 3. gün onuda anlamış değilim...
Herşey normalde şu kistler kafamı karıştıroyor belki düzensizliğin sebebi onlar olabilir, ama ben ilaç kullanmak istemiyorum yaa, soğan kürünü denicem kiste birebirmiş...
polistik over sendromu.bir tip yumurtalık kisti.düzensiz yumurtlama ve regle sebep oluyor.yumurtalık etrafında inci dizilimli kistler resmini gördüm:)
Ben ultrason görüntülerine baktım ama hiçbişey anlamadım, + işareti vardı bazı yerlerde...
Ama oda 8'den fazlaydı raporda 7-8 basit kist yazıyor.
cnm tüylenme de belirtisi pkonun.ultrasonda görülür olsaydı.sivilcelenme vs falan da var mı?adet düzensizliği değişiyor.benim bir arkadaşımda düzenli olmasına ramen pko teşhisi kondu düşün yani.prolaktin erkeklik hormonu yüksek oluyor genelde.
Sivilce olmazmı bee, yıllardır uğraşıp duruyorum.
Bide çene altında tüyler çıktı, aslında bizim ailede de var kuzenlerimden bazıları çok tüylüdür...
bu tahlil için 3. gün sart dimi ultrason için degil bu
Bana 3. gün dedi...
özellikle 2.ve 3. gün olmasının nedeni hormon değerlerinin sağlıklı sonuçlar vermesi.benimde bugün2. günüm.tahlil isteyecektir büyük ihtimalle.prolaktindi sanırım benim yüksek çıkan hormon.bu da beyinle alakalıymış.tümöre neden oluyormuş ay ben bi okudum bunları nette ağlamıştım yaa.hemen herşeyin kötüsünü düşünüyoruz yaaa
Bende araştırınca kafam karışıyor o nedenle bıraktım.
Bakalım son tahlilde ne çıkacak...
geçmiş olsun kızlar stres yapmayın boyy boyy çifterr çifterr bebişler olacak göreceksiniz:))
Çok seviyorum bebekleri yaa, kendi çocuğum olsa ne yaparım bilmiyorum...
Görmemişin bi oğlu olmuş çekmiş ........ koparmış :))
ark yeni nişanlandı. telefonla görüşüyorlarmış kız işte yüz görümlük balayı felan konuşuyorlarmış çocuk buna demişki sapıkmısın
erkeklerinde anormalleri var
Çok seviyorum bebekleri yaa, kendi çocuğum olsa ne yaparım bilmiyorum...
Görmemişin bi oğlu olmuş çekmiş ........ koparmış :))
ark yeni nişanlandı. telefonla görüşüyorlarmış kız işte yüz görümlük balayı felan konuşuyorlarmış çocuk buna demişki sapıkmısın
erkeklerinde anormalleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?