- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #66.821
Canım sen kendini çok sondan 2 ciliğe alıştırma benim düğün tarihim kesin değil bakarsın ekimde oluverir![]()
Al sana bir darbe dahaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen kendini çok sondan 2 ciliğe alıştırma benim düğün tarihim kesin değil bakarsın ekimde oluverir![]()
kuzum bende hep anlatırım ...
hatta bazı konularda pek bilgisi olmadığı zaman diyorum ki gir kk ne oku öğren:):)
gecenlerde girmiş ofisteki iş arkadaşı görmüş bunu (o da evli bu arada)
demiş ki benimkine''aaa kadınlar klübü bende az bakmadım oralara evlenirken bişiler öğrenmek için aynı yollar ''demiş...
koptum resmen yaa![]()
Al sana bir darbe dahaaŞaka bir yana ben düğün tarihimi benimsedim şekerim ya ne yapalım babamın gönlü olsun.Zaten anca bitiriyorum taksitleri.Gerçekden yazın olsa zor olurmuş.Herkes kaç yıl bekliyor kız biz hızlı ilerliyoruz o kadar gecikme olsun dime?Kendimi ne güzel avutuyorum yahu
Seninki önce olursa sevinirim tatlımm ikimizin şansınada havalar güzel olur inşallah
![]()
tesekkür ederimm canımm iyi dileklerin için saoll ...
Çekmeköy güzel alıştım ben gözüme hoş geliyor ama maltepe tarafına hiç geçmedim artık sana geliriz nilay hanımm benim çevrem genişledi ist'da
bizde borçsuz evlenmek istiyoruz aşkım herşeyi nakit alacak para biriktiriyor bir yandan kayınpederim evin içini yaptırıyor benim sponsorum zaten babam istediğimi seçmekte özgürüm bakalım durumlara göre borçsuz evleneceğimiz en yakın tarihi istiyoruz
Nişanlım benden öğreniyor evde zaten interneti yok iş yerindede yoğun oluyor.
O yüzden KK da çok olumsuz konuları okumamaya çalışıyorum ben hemen etkileniyorum![]()
Banane yaa, buluşmayın kıskanırım ben(
Ben buradayken görüşürseniz izin veririm yoksa olmas :76:
ay o iş yoğunluğu yok mu bak benimle ilgenemiyor diye küsüyorum 2 gündür
bende aynı sen gbi hemen etkileniyorum yaa hemen hemde![]()
Biz nişanşımla her akşam aynı saatte uyuduğumuz için uzun uzunda konuştuğumuz için gün içinde neler yaptık hep anlatırız.Şimdi bana soruyor fıstığım günün nasıl geçti diye ben hemen başlıyorum.
Ayy hayatım kübra evlendi balayında,bizde gün sayıyoruz hala.6 ay 4 hafta kaldı:) Biz listede sondan ikinciyiz.Zuzuşdan 2 ay bir gün sonra evlencez bukette bizden 8 gün sonra evleniyor.Herkes bizim gibi hayatım.Edoş sevdiceğiyle barışmış biliyordum zaten.Ayy esranın nişanlısıyla sen çok benziyorsun gibi gibi.Forumda ne konuştuysak anlatıyorum.Mecbur dinliyor canımıniçi.Geçende bir arkadaş gelmişti ya 2008 de ayrılıp 2011 de barışan.Bizde o konudan dertliyiz ay diyorum bizde böyle olurmuşuz 2013 de yine bir araya gelir mişiz hayatım.Ağzına biber sürerim diyor paşam.6 ay 4 haftamız var diyor.Seviyorum burayı sizleri sohbetlerimizi.Evlenipde bırakmayın bizi emi?Sondan ikinci olunca da zor oluyor![]()
Kız niye küsüyorsun enişdeyede yazık.
Biz işlerimizden dolayı gün içinde çok iletişim halinde olamıyoruz.
Ancak mesajlarla yemeğe çıktığımızda vs yazıyoruz.Arada mailleşiyoruz ama akşam bize ait.
Haftada bir gün izni var zaten nişanlımın ogünde hep bize ait.
Benimkinin arkadaşı hiç yok istanbulda sevmiyor zaten öyle dolaşmayı.
İlla ben olcam yanında ilerde evlenince ne yapcam hiç bilmiyorum.
Ne yapacaksak birlikde diyor.![]()
merhaba kızlar
gelinliğimin provasından geldim
çok güzel olmuş ya harika dikmişler...
çok içime sindi![]()
bizde borçsuz evlenmek istiyoruz aşkım herşeyi nakit alacak para biriktiriyor bir yandan kayınpederim evin içini yaptırıyor benim sponsorum zaten babam istediğimi seçmekte özgürüm bakalım durumlara göre borçsuz evleneceğimiz en yakın tarihi istiyoruz
hahahah benimkine bunları dicen ağzıma biber sürüp geçirmeyi bırak..sokak ortasında saçımı sürür valla ....sen burda benimi anlatıyon özel şeyleri paylaşan tek kızsın diyo..burayı bırakın arkadaşlarıma bile anlatmamdan dertli garibim..ya off çokda özel şeyler anlatmıoyorum o kadarda değil çüş diyorum ama..oooo anasından girdim danasından çıktım..
haberi yok kuzucumun..
![]()
bizde ise...benim kendi işyerim olduğu için rahatım o da haliyle rahat olamıyor...
sonra küsmeler filan
zaten ayır şehirlerdeyiz
3 hafta olmuş görüşemedik
bu hafta geliyor inşallah
annemler yok
abim dediki sen bizde kal o da erkek kardeşimle sizin evde kalsın dedi![]()