• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım sen kendini çok sondan 2 ciliğe alıştırma benim düğün tarihim kesin değil bakarsın ekimde oluverir:1:

Al sana bir darbe dahaa :59: Şaka bir yana ben düğün tarihimi benimsedim şekerim ya ne yapalım babamın gönlü olsun.Zaten anca bitiriyorum taksitleri.Gerçekden yazın olsa zor olurmuş.Herkes kaç yıl bekliyor kız biz hızlı ilerliyoruz o kadar gecikme olsun dime?Kendimi ne güzel avutuyorum yahu:9: Seninki önce olursa sevinirim tatlımm ikimizin şansınada havalar güzel olur inşallah:64:

tesekkür ederimm canımm iyi dileklerin için saoll ...

Çekmeköy güzel alıştım ben gözüme hoş geliyor ama maltepe tarafına hiç geçmedim artık sana geliriz nilay hanımm benim çevrem genişledi
ist'da

kuzum bende hep anlatırım ...

hatta bazı konularda pek bilgisi olmadığı zaman diyorum ki gir kk ne oku öğren:):)

gecenlerde girmiş ofisteki iş arkadaşı görmüş bunu (o da evli bu arada)

demiş ki benimkine''aaa kadınlar klübü bende az bakmadım oralara evlenirken bişiler öğrenmek için aynı yollar ''demiş...

koptum resmen yaa:52::52::52:

:60::60:

Nişanlım benden öğreniyor evde zaten interneti yok iş yerindede yoğun oluyor.
O yüzden KK da çok olumsuz konuları okumamaya çalışıyorum ben hemen etkileniyorum:59:

Al sana bir darbe dahaa :59: Şaka bir yana ben düğün tarihimi benimsedim şekerim ya ne yapalım babamın gönlü olsun.Zaten anca bitiriyorum taksitleri.Gerçekden yazın olsa zor olurmuş.Herkes kaç yıl bekliyor kız biz hızlı ilerliyoruz o kadar gecikme olsun dime?Kendimi ne güzel avutuyorum yahu:9: Seninki önce olursa sevinirim tatlımm ikimizin şansınada havalar güzel olur inşallah:64:

bizde borçsuz evlenmek istiyoruz aşkım herşeyi nakit alacak para biriktiriyor bir yandan kayınpederim evin içini yaptırıyor benim sponsorum zaten babam istediğimi seçmekte özgürüm bakalım durumlara göre borçsuz evleneceğimiz en yakın tarihi istiyoruz

tesekkür ederimm canımm iyi dileklerin için saoll ...

Çekmeköy güzel alıştım ben gözüme hoş geliyor ama maltepe tarafına hiç geçmedim artık sana geliriz nilay hanımm benim çevrem genişledi
ist'da

Ayy ne demek her zaman beklerim.
Hatta ist li hatunlar olarakdan bir araya gelelim bir gün nede güzel olur :)
Zaten düğünüme beklerim kına akşam ters kalabilir ama eşlerinizi takın kolunuza gelin :66:

bizde borçsuz evlenmek istiyoruz aşkım herşeyi nakit alacak para biriktiriyor bir yandan kayınpederim evin içini yaptırıyor benim sponsorum zaten babam istediğimi seçmekte özgürüm bakalım durumlara göre borçsuz evleneceğimiz en yakın tarihi istiyoruz

Allahım gönlümüze göre versin inşallah.
Zor valla ama üstesinden geliyoruz gibi allaha şükür.

Nişanlım benden öğreniyor evde zaten interneti yok iş yerindede yoğun oluyor.
O yüzden KK da çok olumsuz konuları okumamaya çalışıyorum ben hemen etkileniyorum:59:

ay o iş yoğunluğu yok mu bak benimle ilgenemiyor diye küsüyorum 2 gündür:17:

bende aynı sen gbi hemen etkileniyorum yaa hemen hemde:25:

ay o iş yoğunluğu yok mu bak benimle ilgenemiyor diye küsüyorum 2 gündür:17:

bende aynı sen gbi hemen etkileniyorum yaa hemen hemde:25:

Kız niye küsüyorsun enişdeyede yazık.
Biz işlerimizden dolayı gün içinde çok iletişim halinde olamıyoruz.
Ancak mesajlarla yemeğe çıktığımızda vs yazıyoruz.Arada mailleşiyoruz ama akşam bize ait.
Haftada bir gün izni var zaten nişanlımın ogünde hep bize ait.
Benimkinin arkadaşı hiç yok istanbulda sevmiyor zaten öyle dolaşmayı.
İlla ben olcam yanında ilerde evlenince ne yapcam hiç bilmiyorum.
Ne yapacaksak birlikde diyor.:48:

Biz nişanşımla her akşam aynı saatte uyuduğumuz için uzun uzunda konuştuğumuz için gün içinde neler yaptık hep anlatırız.Şimdi bana soruyor fıstığım günün nasıl geçti diye ben hemen başlıyorum.

Ayy hayatım kübra evlendi balayında,bizde gün sayıyoruz hala.6 ay 4 hafta kaldı:) Biz listede sondan ikinciyiz.Zuzuşdan 2 ay bir gün sonra evlencez bukette bizden 8 gün sonra evleniyor.Herkes bizim gibi hayatım.Edoş sevdiceğiyle barışmış biliyordum zaten.Ayy esranın nişanlısıyla sen çok benziyorsun gibi gibi.Forumda ne konuştuysak anlatıyorum.Mecbur dinliyor canımıniçi.Geçende bir arkadaş gelmişti ya 2008 de ayrılıp 2011 de barışan.Bizde o konudan dertliyiz ay diyorum bizde böyle olurmuşuz 2013 de yine bir araya gelir mişiz hayatım.Ağzına biber sürerim diyor paşam.6 ay 4 haftamız var diyor.Seviyorum burayı sizleri sohbetlerimizi.Evlenipde bırakmayın bizi emi?Sondan ikinci olunca da zor oluyor :37:

hahahah benimkine bunları dicen ağzıma biber sürüp geçirmeyi bırak..sokak ortasında saçımı sürür valla ..:1:..sen burda benimi anlatıyon özel şeyleri paylaşan tek kızsın diyo..burayı bırakın arkadaşlarıma bile anlatmamdan dertli garibim..ya off çokda özel şeyler anlatmıoyorum o kadarda değil çüş diyorum ama..oooo anasından girdim danasından çıktım..:60::60::60: haberi yok kuzucumun..:9:

Kız niye küsüyorsun enişdeyede yazık.
Biz işlerimizden dolayı gün içinde çok iletişim halinde olamıyoruz.
Ancak mesajlarla yemeğe çıktığımızda vs yazıyoruz.Arada mailleşiyoruz ama akşam bize ait.
Haftada bir gün izni var zaten nişanlımın ogünde hep bize ait.
Benimkinin arkadaşı hiç yok istanbulda sevmiyor zaten öyle dolaşmayı.
İlla ben olcam yanında ilerde evlenince ne yapcam hiç bilmiyorum.
Ne yapacaksak birlikde diyor.:48:

bizde ise...benim kendi işyerim olduğu için rahatım o da haliyle rahat olamıyor...
sonra küsmeler filan :31:

zaten ayır şehirlerdeyiz:5:

3 hafta olmuş görüşemedik:5:

bu hafta geliyor inşallah

annemler yok:37:

abim dediki sen bizde kal o da erkek kardeşimle sizin evde kalsın dedi:37:

borçsuz evlenilmiyo evlenince zaten eksik bitmiyo buketim..boşverin basın nikahı gitsin..:29:

hahahah benimkine bunları dicen ağzıma biber sürüp geçirmeyi bırak..sokak ortasında saçımı sürür valla ..:1:..sen burda benimi anlatıyon özel şeyleri paylaşan tek kızsın diyo..burayı bırakın arkadaşlarıma bile anlatmamdan dertli garibim..ya off çokda özel şeyler anlatmıoyorum o kadarda değil çüş diyorum ama..oooo anasından girdim danasından çıktım..:60::60::60: haberi yok kuzucumun..:9:

yok kız benimkinin tek dertli konusu olumsuz şeyler okuyunca etkilenmem sonra bunu ona anlatmam.O zaman şey diyor hadi uyuyalım fıstığım senin uyku saatin geldi belli.Olumsuz bir insan hiç konuşturmaz mı yok izin vermiyor.Bu kadar bağlanma hayat bu belli olmaz diyorum.Benim yaşama sebebim neşe kaynağım sensin senden ötesi yok diyor.Aaa birde damarımı bilir kırıldığım zaman varya kimseyi gözüm görmez.Bir gün öyle kırıldımda hemen uyudum.Aradı mesajlar attı cevap yok.Sabahın köründe kalkmış çalışmıyor o zamanlar arıyor mesaj atıyor bende yine cevap yok.Sizin oraya geliyorum seni almaya dedi.Anam bir tırstım hemen mesaj attım.Gelme gelsende beni bulamazsın ben işe gidiyorum diye.Tamam o zaman üsküdara geliyorum dedi sen bilirsin beni göremiceksin dedim.Otobüslerin sonunda bakdım ki beni bekliyor işe kadar bırakdı ağzımı açmadım sonra bir sarıldı yelkenler foraa :16: Şimdi işden gelme şansıda yok biliyor huyumu aramam sormam kırmamaya çalışıyor.Ama evlenince acısı çıkar mı bilmiyorum valla ben tadını çıkarıyorum :60::60:

bizde ise...benim kendi işyerim olduğu için rahatım o da haliyle rahat olamıyor...
sonra küsmeler filan :31:

zaten ayır şehirlerdeyiz:5:

3 hafta olmuş görüşemedik:5:

bu hafta geliyor inşallah

annemler yok:37:

abim dediki sen bizde kal o da erkek kardeşimle sizin evde kalsın dedi:37:

Senin anlayışlı olman lazım ama şekerim.
Gerçi bende fenayım bu konularda ama akıllanmaya çalışıyorum :)

Back
X